Home / Googlovanje / Blogerska je tuga pregolema

Blogerska je tuga pregolema

Tema ima al’ vremena nemaaa…

VIP-ovanje

Sve sam perjala po kući i ‘vako pevušila. Teško ovo VIP-ovanje, pojma nemate, to se preispitujete, pratite modne trendove, spremate govore, stavljate obloge od kamilice na podočnjake, razmišljate da l’ da prekrstite noge il’ da otkrstite, sekirate se da vas ne zaskoči neki paparazzo u rodjenom kupatilu, kako to biva ovde, plašite se da slučajno na pitanje koje vam je omiljeno jelo ne kažete – sarma, jerbo VIP-ovci svih vrsta jedu samo paste i ćurke u perju od guske, da vam autorsko delo sa mužem il’ ne daj bože ljubavnikom ne osvane na bulevaru predvidjenom za platane, jedva sam čekala da mi prodje VIP-ovanje.

Razmišljah u tom kratkom periodu važnosti da l’ da se ponašam kao svetska putnica ili mala od skandala sve dok ne primetih da se samo nametnulo da sam mala od skandala. Em se gologuza šetam po globalnoj mreži em se našalih sa onim ljubljenjem u dupe, šta mi je to trebalo ne znam, lepo se na sliKi vidi da sam ja već poljubljena. Pečatirano! Normalno, odmah se nametnulo da treba da dam neku izjavu za javnost, što onu, što ovu, pa se setih da sam tu izjavu već dala u jednom od prethodnih izdanja, evo je ovde. Istu ću da predam svim medijima ukoliko priča o skandalu koji sam izazvala procuri u javnost, onu offline javnost. Kako god, ljubimac me pogleda belo i ja se vratih normalnom mi životu supruge, majke, ljubavnice, i domaćice, jesu mi misli i dalje bludele al’ se nije videlo.

Normalan život

Dva dana me ljubimica vukla po trendovskim radnjama sa falš robom da bi dečku kupila poklon za svečani čin diplomiranja. I da bi sebe obukla, normalno. Poklon jedva nadjosmo, nemate pojma koja je to muka i koliko se bečila na svaki moj predlog k’o da sam rodjena pre Isusa i k’o da me moderni tokovi zaobilaze. Elem, ako vas dete pozove u sličnu avanturu da znate – poklon ne sme da bude ni skup ni jeftin, da liči na poklon za godišnjicu, sličan nečemu što onaj kome ćete pokloniti već ima, sve tako nešto. Usput pripremite volovske živce za sve glupe predloge prodavačica tipa – Pljoska je divan poklon za muškarca. Ljubimica na ovaj predlog kolutala očima u svim pravcima a ja pomislila – ‘bem mu, možda je u pravu, dečko će biti jedan u moru onih koji će da čami na nekom birou, možda mu pljoskom pokaže šta ga čeka u životu – statističko mesto na listi – zašto mladi piju. Nekako kupismo. Njoj ne kupismo ništa, ne uspesmo u celom Beogradu da nadjemo panalone uz ‘’onaj džemper’’. Ljubimica, srce moje, došla na ideju da joj ja sašijem.

Rumenka il’ se dovedi u red il’ menjam ženu

Il’ ću te vratim Stanislavu.

Sela sva srećna što ljubimica ima rešenje i što me sutra ne čeka još jedna avantura kroz pustinju i prašumu i negde na pola mašina počela da štrajkuje. Umal’ me kap nije udarila. Otvarala, zavrtala, odvrtala, kumila i molila, zvala je Djole, ma jok. Vrisnula na ljubimca – koliko ćeš, bre, još vesti da odslušaš, što ne slušaš preko nedelje, ‘oću da poblesavim, em mi ova mašina kida živce em’ dva’es puta čuh da će sutra da okite bulevar platanima, jebem ti zemlju u kojoj je to udarna vest, jebali te, bre, platani! Odma’ mi održao ono predavanje – il’ se smiri il zovem Stanislava. Ja se normalno, kao svaka normalna žena kad joj mašina kida konac a u kući nema majstora nego intelektualca, zarozala. I plakala zbog svega čega sam se setila. I što mi otpala flekna. I što smo bili pod Turcima. I što smo sad pod nama. I što sam izgubila omiljenu mindjušu. I što je presušilo Panonsko more. Jedva se smirih. Ljubimica dva, tri puta zinula u nameri da me kritikuje no joj ljubimac sve očima pokazivao da ćuti da se dodatno ne izbezumim i od onih planiranih pantalona napravim bermude. Spakovala mašinu i naredjala joj se na izumitelju, proizvodjaču, na čemu god sam stigla.

Aj’ dani dušom

Video ljubimac da sam od plakanja prešla u onu fazu kad ću da počnem – koga, bre, ti da vratiš Stanislavu, nemoj ja tebe da vratim tvom Stanislavu, rek’o da me voli i ludu i pametnu i doneo mi ispod nosa kafu i novine. One novine što kupujemo samo subotom, kojih nema na internetu, da bismo videli šta misli ona pravosrpska patriotska strana – dobro, bre, jesmo Srbi il’ smo demokrate. Tu definitivno samo krv što nije pala. Pročitah ja da su žene koje su se odrekle svog prezimena po svim rezltatima temeljnog ispitivanja najverovatnije gluplje od onih koje su zadržale svoje. I da su manje plaćene. Vidim nastupa metamorfoza, gotovo, postajem divljak. Žene koje su uzele muževljevo a zadržale i svoje su pola, pola, nit’ glupe nit’ pametne, nit’ smrde, nit’ mirišu, sve sludele psihologe koji su pokušavali da im prodru u pamet il’ u glupost. Rezultati su takodje pokazali da 81% muškaraca, gle čuda, očekuje da žena uzme njihovo prezime a čak 82% zaostalih mladih žena reklo da će uzeti, šta fali, kad mogu muškarca mogu i njegovo prezime. Psiholozi u šoku! Ja u još većem. Mis’im učite ih da žena služi da mu pere noge, radja decu i nastavi prezime šta sad histerišete zbog toga. Predložih ljubimcu da odem da mi obrišu njegovo i da zadržim samo svoje, ovako sam neodredjena, niko ne može da provali da l’ sam glupa il pametna i da tražim povećanje plate, socijalne pomoći, šta već ide uz to. Kako me ljubimac pogledao, s obzirom da isti članak nije pročitao, da vam ne pričam. Pomislih – stvarno će da pobesni i pozove Stanislava i ućutah. Jedva se završi dan.

Nedelja

Kao što vidite, nisam više VIP, pijem kafu, nastavljam da blogujem, sram me bilo. Ljubimac negde sa muškim društvom obrće neki ražanj. Televizor na mute, pojma nemam šta bi sa onim platanima, porodiše li se il’ se ne porodiše.

Razmišljah malo da l’ da piskaram, perem prozore, turim viklere na glavu da budem lepa ljubimcu kad se vrati zamlaćen od ića i pića i kad ga bude bolelo uvo da l’ sam lepa nego će samo gledati da zagrli jastuk ili da, kao sve normalne žene, one što uživaju u čarima brzoprolazećeg života a meni postavljaju internet dijagnozu – turim na rever bedž ‘’Muž mi je na službenom putu’’ i izvedem kucu u šetnju.

K’o što znate kucu nemam pa, evo, blogujem.

Zvanična izjava za online javnost

Niko ne mora da me poljubi u dupe. To je bila šala.

Pročitajte i

Mame, blogovi, uticaj i marketing – slučaj “pašteta” i malo statistika

Mame blogerke su na balkanskom delu Interneta potpuno skrajnute i nezanimljive onima koji se bave …

17 komentara

 1. z

  Rekoh već, al’ da ponovim: Mahlat, ti si mirakul.
  Tj. tvoja… tvoj avatar :mrgreen: .

  Mi se odrasmo od Komunikacije, Asertivnosti, Korektnosti, Ukazivanja, Saosećanja i Razumevanja, Dobre Volje, Svetog Kulena i drugih svetaca – i šta ostade u sećanju?
  Šta ti je poznavanje snage marketinga, moja ti :mrgreen: .

  I sad – na koncu – kažeš: niko ne mora. Daj, ‘ajde, počni odmah da praviš listu, a nije loše i da platiš kolokaciju servera, kad krene da se strmeknjuje od zainteresovanih….

 2. Šta ti je gerila marketing u praksi blog te maz’o! 😆
  A da prekrstiš noge i skuvaš si sebi jednu kafu černobilku, naviješ neki blues i sve oteraš…u peršun?
  Jbt, sad se setih da nisam kupila peršun! Ima me vrati kod Stanislava! 😯

 3. z

  @Šapke,
  mislim da je (bar kod mene) u pitanju pogrešna procena starosti i sklonosti ciljne grupacije, to je tako jasno :mrgreen: .

 4. @Zubarica: draga, mislim da tu ništa nije pogrešno, mi baš tamo i pripadamo, ličnu kartu mi još niko nije tražio. :mrgreen:

 5. Zubarica, si vid’la 😆 pa ne mora, vi’š da je moglo da dodje do totalnog blogorata, neću’,bre, da budem odgovorna 😉

  šta jedno dupe i to avatarsko može da uradi, to ne može deset stručnjaka. I to korektnih sa kulenom u rukama :mrgreen:

  Šaptava, ja prekrštam stalno al’ me zbunjuju oni pogledi – Mala, ti da ćutiš da te ne bismo momentalno, sva četvorica, more svi, koliko nas ima, si čula…pa ono 😆

 6. 😆 😆 😆 Zagrcnuh seeeeeeeeee! 😆

 7. Meni sad u glavi samo ta tvoja mašina za veš. Je l’ proradila ili ćeš opet morati majstora da zoveš? 🙄

 8. Sve si, bre, pobrkala, mašina za šivenje 😆

 9. „Niko ne mora da me poljubi u dupe. To je bila šala.“

  Ote mi lebac iz ruku.
  Ja htela da prodajem ulaznice za guzocelivanje.

 10. E sunce ti poljubim, čim pomenu mašinu, meni majstori u glavi. 😀

 11. Jel`, a neko stvarno `teo da te ljubne? :mrgreen:
  Cccc, sto si cicija pa ne das, ne znam te tak`u :mrgreen:

 12. r

  i meni zao za Panonsko more.
  ‘Pobednik’ bi bio lep svetionik.
  mozda bih bio i moreplovac. pravi.
  ne bih ovako plutao internetom.
  k’o poruka u boci. 🙂

  al’ nije mi zao za Turke.
  kad su nesposobni.
  nisu zavrshili posao do kraja.
  ostavili nas ovako.
  polutane.
  nit’ tamo nit’ ovamo.

 13. Elfish, ako je zapelo smislićemo nešto. Služim narodu!

  Zelena, nije ‘teo niko :mrgreen:

  Rade, vala jesu, nit’ smo tamo, nit’ ovamo a vidi gde su Turci 😆

 14. z

  Bože, samo gledam i divim se; ovde gerila marketing, onde finansijski menadžment (prodaja karata), gde sam ja zaostala, bedna…. :mrgreen:
  Jel’ vam treba neko za logističku podršku – gerila kuvanje kafe, gerila zavođenje reda i slično? 🙂
  To umem sjajno :).

 15. Meni treba neko za održavanje razmaženog muža ljubimca :mrgreen:

 16. z

  Joj, to ne umem, Mahlat :(. Ja to likvidiravam, d’ izvineš :(.

Ostavite komentar