Home / Politika je kurva / Da sam hakov’o, hakov’o sam

Da sam hakov’o, hakov’o sam

Ili – hakeri vs Ceca nacionale.

Ili – braćo i sestre hakeri, najebali ste. Odoste svi u već prenatrpane srpske zatvore da se patite kao što se onomad patila Ceca.

Moj vam je savet da odmah odete da se nagodite i date časnu hakersku reč da nikada više nećete da se pravite pametniji od države na čelu sa administratorima konspirativnih internetskih juZernejmova „admin“ i pasvorda „12345“.

U ovoj zemlji je uputno praviti se glup, evenutalno lud, odnosno, kad vidite da je neko glup da se pravite da ste gluplji od njega. To je jedini način da preteknete u ovo smutno demokratsko vreme.

Elem, kako znamo, hakeri su napali www.beograd.vtk.jt.rs gde trenutno na dva srpska pisma i medjunarodnom engleskom možete da vidite da imaju probleme tehničke prirode. Problemi rešavanja tehničke prirode – da promenimo user i pass – će trajati dok se ne dosete nečega što prosečnom internet korisniku neće pasti na pamet.

Neke srpske službe su otkrile internet a naročito ona za borbu protiv visoko-tehnološkog kriminala ali pošto se oni uzdaju samo u zvanične državne statistike, znaju da je tek trećina srpskog stanovništva kompjuterski i internet pismena pa nisu smatrali za shodno da se zaštite. Isto kao što je Dulić mislio da mi smatramo normalnim da plati onoliko sajt na kome će nas obavestiti da je Biblioteci grada Beograda, jednom od najčistijih mesta u Beogradu, uručio kutije  za odlaganje papira. Mašala! Dok mu se davi #TuznaMorava. Ali #TuznaMorava se zeznula – ne protiče kroz Beograd.

Dakle, braćo i sestre hakeri, svi vi koje u istom pretećem tekstu nazivaju i hakerima i klincima, ležaćete u zatvoru do 5 ( i slovima PET) godina zato što je tamo neko neoprezan i površan. Ovde je najlakše pasti zbog tudje greške.

Za to vreme Ceca nacionale će plandovati u kućnom pritvoru gde će je posećivati maseri, manikiri i pedikiri, botokseri i ostali. Biće uz svoju decu, fanovi će kampovati ispred njene kuće a kad joj odmandale vrata izaći će lepša nego kad su ih zamandalili, I tad ćemo mi biti stavljeni na nevidjenu Golgotu šta je sanjala za vreme pritvora, koliko je puta piškila, čega se uželela, ima li nameru da se udaje, šta će prvo, gde će prvo, sve dok ne popizdimo. Za to vreme će potrošačka korpa da poskupi, sa sve strujom, gasom i vazduhom što, naravno, nije važno.

Ako niste znali, ovo što je tužilaštvo pobedilo Cecu, jebote!!!, kad su joj ponudili kredit i kućni pritovor je  izmedju  ostalog zbog toga što su uzete u obzir olakšavajuće okolnosti. Olakšavajuće okolnosi u slučaju Ceca su – majka je, slavna je, ima veliki broj fanova!

Zato, pamet u glavu, ne hakujte već kradite i varajte. To je ovde na ceni i ne smatra se udarom na državu.

Inače, i moj user je “admin”. Samo što sam se ja dosetila onoga čega webmasteri ove države nisu.

Moj pasvord je broj onih koje sam imala do sad.

Ko provali, uš’o je.

Srećno!

Poserem se na državu.

Pročitajte i

Spomenik Juriju Gagarinu – veliki postament, mala glava – sve isto kao u Srbiji

Sve ovo sa ovim spomenikom podsetilo me na to šta nam sve promiče, šta sve dozvoljavamo, za šta sve mislimo da ne možemo da promenimo.I kako razum građanima Srbije već par godina maše i govori – pa, pa... a građani odmahuju i ispraćaju ga sve misleći da će sedeći i zezajući se po mrežama nadjebati ovu ogromnu marketinšku mašinu. Dok im se bolji život smeši samo ko zna koji put kao repriza.

26 komentara

 1. A znaš, ja sam toliko pokušavala da se ne nerviram oko te situacije, pošto sam jelte, naviknuta da u ovoj zemlji sve što je nenormalno je normalno, al’ nisam uspela. I poserem se ja na državu, i na veliku pobedu tužilaštva, i na poruku ove zemlje koja šalje da treba da kradeš na VELIKO, ni slučajno na malo, još slučajnije da ne platiš dva računa za struju, jer primaš 10 ‘iljada i nemaš. Onda će i da ti seku struju, i da ti uzmu stan i da te oteraju u zatvor. I jebem ti ja to sve. Al’ ono što me najviše izbezumi je juče u novinama, kako mi tužilaštvo i država kaže da je nagodba u najboljem interesu građana! Ma nemoj?! U mom interesu? More marš i sram vas bilo. Da se niste usudili da brinete o mojim interesima, ima ko će…

 2. Nece niko lezati ni dana za hakovanje bilo cega. Pomenuto odeljenje je suvise nesposobno da uhvati bilo koga. Pride, gerila taktika koju primenjuju devojke i momci koji sredjuju ove sajtove mi se posebno dopada – maznes lozinku a onda je pustis na FB i Twitter i za par sati sajt „hakuje“ nekoliko hiljada ljudi. 😀

 3. „Ovde je najlakše pasti zbog tudje greške“. etc, etc… :biggrin:
  Padaju klinci i budale, sto bi se reklo, nepovezana lica… red zavode bitange, idoli su nam botoksirane lopurde, a drzava nam se svakim novim pozom iznova podsmeva, kao da nas zacikavajuci pita „Pa dobro, bre, ljudi, dokle mislite da nas trpite?!“ Cinizam…

  Ma sjajno, potpisujem svako slovo iz momenta! Sem shifre, moja je ipak neshto drugacija… i, btw, nisam tvoju josh provalio… 😉

 4. Ivana, u mom interesu je jedino da im vidim le]a. M’rš, nego šta!

  Random(), pa tresu goru za ove što nemaju pojma.

  Alexa, kad provališ primetiću. Ako zaslužiš možda ti i kažem :whistle:

 5. S

  Ma sve je super.

  A ako se NedaoBog desi da jure ovu decu, mi ćemo napisati još neki tekst podrške i toliko.

  Dosta od nas.

  Treba da ishakuju i obore sve što država ima na netu, da država ode u ku*** krasni i gotovo.

  Pa da onda uzmemo motke, više nemamo, Ceca svo oružje pokupovala, pa da krenemo redom, od Pere ložača.

  Serem se na ovu zemlju i ja!

 6. A hoce li i ministar odgovarati ili samo deca koja su provalila sta radi? Treba proveriti, mozda si preostro reagovala, moguce je da ce i hakeri dobiti povoljne kreditne uslove? 🙄

 7. Ne znam zasto mislim da je u oba slucaja debela namestaljka!?

 8. i

  i dalje tvrdim da rade , sami sebi ,da opravdaju ulozena sredstva ,isto kao Očistimo Srbiju ……,

 9. Takav je Zakon:)
  priznala krivicu, platila, ima zabranu napuštanja mjesta boravka i to je to.
  Prepisujemo Zakone, pa moramo i sankcije. Sud je donio odluku i nema tu više šta da se priča. Uvijek je neko nezadovoljan presudom. Broj fanova sigurna sam ne utiče na odluku suda, možda ipak malo više vrijedi činjenica da je ona samohrana majka maloljetne djece.

  Možda će se i hakeri nagoditi, ako ih nađu, u šta sumnjam 😀
  Nego bolje nam je da se naviknemo na nagodbe, jer dok je god ostavljena mogućnost da se može nagađati za krivična djela za koja je propisana kazna do 12 godina, sve više ćemo gledati razne napasnike, siledžije, ubice i sl. kako priznaju, plate, pa metnu narukvicu i pozovu masere. Jal frizere.

 10. Ne kapiram! Neke od komentora ne razumem.
  Ok, Ceca je kriva ali… nije ubila, nije upropastila ničiju budućnost a ponajmanje se igrala sa tuđim stvarima kao ti „klinci“ kako ih nazivate. Klincima je mesto u vrtiću, lošim „klincima“ u popravnom domu, i još nešto – teško da je sirotinja prerasla u hakera – sirotinja se vaspitava da ceni ljude. Ti isti „klinci“ ojadili su mnogo penzionera i poštenog sveta pa da li će ležati u zarvoru ili šetati u kupaćim gaćama koristi neće biti ni zakoga. Sumom koju je Ceca platila nagodbom poslužiće za hranu sirotišt ili slično, znači opet vraćeno bespravno prisvojeno. I opet se pitam, kakve koristi od „klinaca“???

 11. Je l’ Visi sud potvrdio „Cecinu“ presudu? Nisam u toku, bas, trudim se da ne citam vijesti. Inace, od kad je vijeka, svijeta i zakona, kriminalci sa dubokim dzepom su se pogadjali sa drzavom.. meni tu nista nije novo, niti mi Srbija tu posebno strci. Sjetite se Berluskonija nedavno. Odbacila bih sve optuznice protiv nje, samo da mi ne otvara mozak na svakom
  kanalu kako joj je tesko bilo. Kad se vrati u javnost, nece se moci zivjeti od nje. :ninja:

 12. D

  Pljunuli su nas u lice ovom presudom i što se mene tiče oni više nisu „manje zlo“ na našoj političkoj sceni.
  Ono što mi je jako upečatljivo je da na jedan komentar niko nije odgovorio i objasnio dotičnoj u čemu je problem. Verujem da je to jedan od razloga zbog kojih nam je država banana. Samo ću vas žacnuti Andrićevim rečima:“Dođu tako vremena, kad pametan ućuti, budala progovori, a fukara se obogati!“

 13. Opsa, Neno…

  Vi kažete da je sajt VTK „tuđa imovina“, odnosno da su „klinci“ uništavali tuđe.

  Kažite mi, jel’ znate ko plaća VTK, sajt i administratore sajta?

 14. @zubarice ja napisala iskreno da pojedine stvari nisam razumela. Moj komentar trebao je da kaže prosto da od Cecinog zatvora niko nebi imao koristi za razliku od para koje verujem da će završiti tamo gde su jako potrebne.

 15. Poštujem vašu iskrenost; ali pokušajte da mi odgovorite na pitanje, molim vas.

 16. Ne, upravo sam ostavila komentar na tvom blogu. Tamo sam sve napisala.

 17. Hvala što ste se javili i što ste mi odgovorili, nadam se da ste shvatili da moja tema nije o Ceci i vama, nego o VTK, svojini, ljudima koji me okružuju i sličnom.

  Pošto je ovo tema o Ceci i VTK, ja predlažem da nastavimo ovde.

  Da vas pitam nešto – odakle vam: „Ceca je kriva… ALI.“
  Ceca jeste dokazano kriva, i priznala krivično delo.
  Znači – govorimo o osvedočeno krivoj osobi.

  Šta čini da morate da dodate to ALI?

  Ili, da okrenemo stvar: pošto vidim da imate decu (imam i ja ćerku), da krenemo ovako.
  Recimo da vaša ćerka ima dar i glas.
  Da sa 15 godina izađe na Ibarsku (nadam se da znate šta to znači), da dalje nastavi po kafanama i šatrama, osim koncerata o ploča, da se u 21. godini uda za kriminalca sa više međunarodnih poternica, poznatog krvoloka, i to tako što je ONA NJEGA zaprosila.
  Zamislite da se slika javno sa osobama tipa Kristijana Golubovića (1994., ako se ne varam).

  Zamislite da nadalje dotični biva ubijen, da ona ostaje sama, i da se GODINAMA posle njegove smrti kod nje zateknu malverzacije ogromnih suma novca, gomile oružja i sve tome slično.
  I da delo ona i prizna.

  Sad još treba reći da je dama odavno slavna, glamurozna, od štrkljastog pačeta je ispala seksi diva, živi kao u bajci…
  To vas sprečava da vidite ko je u stvari?

  Pogledajte ovaj post:
  http://www.zubarica.com/2010/10/zubarica-opet-ne-da-pare.html

  Taj kolega je juče uhapšen, zbog malverzacije sa desetinama miliona dinara.
  Kad bi ga videli, ostali bi otvorenih usta: DOKTOR, specijalista, na položaju, poznat, markantan, elegantan, vrlo rečit i sa duhom, šarmantan, BOG.

  Da li bi i za njega, zbog zvanja, slave, izgleda, dosadašnjeg spoljnjeg ugleda… isto rekli: kriv je, ALI….?
  Po vama, postoji gradacija stepena krivice?

  „Hakeri“ su krivlji od Cece?
  Doktor je manje kriv od Cece?
  Ili kako, zapravo?

  Slušam pažljivo.

 18. Ja jednu stvar ne razumem. Dok se u Srbiji pljacka i cerupa ono malo sto je jos ostalo, dok kojekakvi Dulici atakuju na svaki gram zdravog razuma,dok nesposobnjakovici poput ovih boraca protiv „hakera’ sede na svim mogucim i nemogucim funkcijama, dok Miskovic bez nadoknade prisvaja 600 hektara zemljista (hoce neko njega na sud mozda?), dok cene rastu, posla nema, dok je situacija toliko shizofrena da se kontinuirano mesaju Njuz i prave vesti jedino sto Srbiju ovih dana zanima je da li ce Ceca da ide u zatvor?! Sta god otvorim ovih dana svuda Ceca iskace!
  A da nema mozda nekih koji su pre nje na redu i koji su malo vise ukrali od te drzave i naroda? Ili je cela prica parada kojom se javnosti zamazuju oci za neke malo vece pljacke manipulacije i propuste koji se desavaju. Pa da li iko ko ima malo mozga u glavi moze da zamisli Cecu kao master majnda kriminala (ili bilo cega)? 😆 Btw, ne videh da je iko dizao toliku frku u javnosti kada su se mnogo sramotnije nagodbe pravile i najgori kriminalci i ubice oslobadjali da setaju i dan danas i dobijali statuse zasticenih svedoka… :ermm:

 19. Neno, ja juče ne reagovah jer nisam bila siguuna da li si ozbiljna ili se zezaš, ironična, sad mi je malo jasnije..

  Vidi, ja lično, ni od čije kazne, zatvora, nemam koristi. Isto tako, kad opljačkaju neku banku, to nje moje, kad se desi ubistvo, žrtva nije moja, itd…

  Poenta je, a često zaboravimo da poenta postoji, u tome da mora da se zna red. Jednostavno MORA!

  To pod jedan.

  Pod dva… ja uopšte ne verujem da će taj novac koji je samo kap, nije to neka suma, to malom čoveku koji ima onu najnižu penziju od 12 000 izgleda kao neka para, otići tamo gde je najpotrebnije.

  A u vezi Zubarice i tvog komentara kod nje (samo sam preletela, još sam sanjiva) – komenari služe da se složimo, ne složimo, sporazumemo ili nesporazumemo, imamo isto mišljenje ili ne… dakle, uopšte me nisi nervirala samo ni ja tebe nisam razumela.

 20. Nikolina,
  svaka vam je zlatna :).

 21. Nikolina, ponajmanje me interesuje šta će biti sa Cecom.

  Ono što ti pominješ, da li je prva – nije, da li je najveći kriminalac – nije.

  Najveći kriminalac opšte prakse je država.

  Od te činjenice polaze sve ostale stvari i sva pitanja…

 22. Baš to, Mahlat,
  Zločin, odgovornost, i – kazna. Za sve, bez izuzetka, bez gradacije, bez ALI.

 23. D

  Sve te frke oko javnih ličnosti su režirane da se dese baš tad da bi prekrile neke važnije teme.
  Al ljudi vole da čuje šta će biti sa našom Cecom.
  Čudno je i to da Dulićev sajt „očistimo Srbiju“ zbog cele price oko 26000 evra, jer ljudi vole da čuju i vide, za jako kratko vreme postao jedan od najposećenijih sajtova u Srbiji. A koliko je njih doslo da vidi svrhu sajta i gde su te deponije.
  Ma sve ove priče mi se čine kao da se s nama igraju jer mi ne želimo da otvorimo oči.
  Kao u starom Rimu kad su skretali pažnju sa kruze u državi gladijatorskim borbama.

 24. I

  „Moj pasvord je broj onih koje sam imala do sad.“ – promeni ga odmah jer svako sada moze za vrlo kratko vreme da ga sazna 😉 Naravno ako je ova recenica istina.

 25. r

  prosto nemam komentar … napisala si i moje misljenje 🙂

 26. Dijeta, ajd, ti sad objasni narodu da to nije najvažnije. Nemoguće! Lepo veruju. I pate :shocked:

  I. Marković, neka, čekam da vidim hoće li neko da provali :whistle:

  Roker, pa dobro, važno je da se složismo…

Ostavite komentar