Home / Politika je kurva / Demokratska priča u slikama

Demokratska priča u slikama

Šta ono rekoste za upotrebu Twittera u predizbornoj kampanji?

Mislim da su bilbordi bolje rešenje, stvarno. Staneš ispod i krstiš se ali bilbord ne može dodatno da pravi idiota od tebe.

Update za mlade demokrate koji očigledno funkcionišu kao i stranka im, oni imaju svoju istinu i ne vide dalje od stranke i politike koju vode.

Pročitajte i

Drugovi Hrvati, Tito je deo i vaše istorije

Svet u 21. veku radi na tome da ljude pošalje na Mars, usavršava bioničku ruku, pokušava da otkrije tragove inteligentnog života van ovog sistema, vama je najveći problem kako da se nosite sa sramotom ako popijete kafu, pardon – kavu na Trgu maršala Tita.

8 komentara

 1. Pošto sam već dobila po nosu da sam ovo namestila, to jest da sam istumbala raspored tvitova, ko sumnja pre nego što počne da drvi neka proprati tvitove, nije teško.

 2. G

  Mene bi bilo sramota, pokrio bih se ušima, a ne da još pokrećem predizbornu kampanju i očekujem… – šta?! I kliker bi pokvarili…

 3. N

  A mi imamo ljude kao sto ste vi koji ne znaju kad je dosta pesimizma, koji u svakom jajetu traze dlaku i koji sustinski nisu zadovoljni svojim zivotima, a sutra kad se zavrsi most preko Ade necete biti zadovoljni, a posle toga kad udjemo u EU necete biti zadovoljni, pretpostavljam da ste takodje bili nezadovoljni i kad ste dobili bezvizni rezim. Perpetualno nezadovoljstvo potice pre svega od sopstvenog zivota pa se prenosi dalje. Jer ja kao mladost ove zemlje moram da prestanem da se borim zato sto se vi is*** po svemu sto se menja u ovoj zemlji ili vam samo ne odgovara rezim????

 4. Dzabe sto si rekla da raspored tvitova nije istumban, kad svako ko ima oci i zdrav razum vidi da su tvitovi ITEKAKO istumbani.

 5. Nevena, pametnice, tebi odgovor i ne treba, sve znaš.

 6. Omladinci u strankama služe za lepljenje plakata i uzvikivanje parola. Neki lepe/viču na ulici, neki dođu na TL… I jedno i drugo je besmisleno.

 7. s

  Definitivno političari vode loše kampanje na twitteru kod nas!

 8. A

  Ne cudi me sto politicari i stranacke omladine forsiraju potpuno pogresan pristup potencijalnim glasacima na Twitteru kad ocigledno ima onih koji na taj jeftini trik padaju. Kako Nevena rece, za sve ove godine dobili smo (jos uvek nezavrsen!!!) Most preko Ade, bezvizni rezim (u kome je moj kolega danas aplicirao za vizu za London) i obecanje da cemo postati deo EU, odnosno, da cemo postati kandidat za EU… Stvarno bre, Mahlat, bas trazis dlaku u jajetu…

Ostavite komentar