Home / Izgubljena u prevodu / Fuck it što bi rekao Google

Fuck it što bi rekao Google

Je l’ vi ne vidite da ste jebani ili se pravite ludi?

Jebe mi se – je u stvari pravi naziv posta nego ne mogu to da stavim u naslov, razočaraće se ovi što nagrnu sa Googla.

Dakle – Jebe mi se.

To nije isto kao kad kažete – jede mi se, pije mi se, ide mi se, čita mi se, peva mi se, spava mi se, putuje mi se – čime se izražava direktna želja da zadovoljite potrebe svog fiičkog ili duhovnog bića.

Jebe mi se će Google prevesti glupo, kao i sve ostalo, kao – fuck me, scopami, me baiser, 私は性交, ебам ме, knulla mig, ебать мене i slično. To je zato što jebe mi se u stvari na srpskom jeziku znači isto što i boli me uvo ili zabole me dupe a Google ne zna finese bogatog sprskog jezika. Kad sve ovo prevedete ponovo na srpski dobijete – jebi me.

Iz istog proizilazi da bi zbog onoga za šta vam se u Srbiji jebe u nekoj drugoj zemlji bili jebani. I to ružno. Ovo ružno je da dočaram kako bi se neko proveo jerbo u Srbiji postoji izreka – jebaću te ružno što opet ne znači to nego – nadrljao si, polomiću ti koske, doći ću ti glave, ja ću ti presuditi, nećeš znati šta te je snašlo.

U Srbiji većina stanovništva šizi zbog zamrznutih plata ili što imaju platu kao letnju kišu – možda će da padne a možda i neće, ako padne ne zna se u kojoj količini, zbog svakodnevnih poskupljenja, duplih funkcija bogomdanih polupismenih i polukulturnih poslanika (kulturan poslanik – onaj kome kultura počinje i završava se sa – Poštovana predsednice, poštovane kolege poslanici medju kojima i dame…), zbog automobila čija je prosečna starost ista kao već oženjenog sina, zbog izjava onih kojima je posao da izjavljuju pa šta god, nema veze, srpski narod je dokazao da će da proguta svako govno samo ako neko kaže da je to med, zbog života koji se pretvorio u čekanje da sjaše Kurta a uzjaše Murta, zbog toga što su magarci koje su ubedili da treba da žrtvuju i sebe i svoju decu i, najverovatnije, decu svoje dece jer, zaboga, država (čitaj – guzice u foteljama) treba da preživi.

Sami sebe pojedoše ali ako sa nekim potegneš temu – bato, ubi nas ova vlast – odgovore da ih politika ne interesuje, to jest ono – ma jebe mi se šta seru oni tamo, svi su isti, gledam kako da preživim.

Izvin’te kako možete da dozvolite sebi da život prodate pukom preživljavanju?

Preživeti znači upasti u životno opasnu situaciju, ne upasti u paniku i iskobeljati se iz iste. Otresti prašinu sa sebe i nastaviti dalje. Ne može preživljavanje biti permanentno stanje, nije normalno.

Otkud vam pravo da budete umorni od života u Srbiji? Ili menjajte zemlju ili Srbiju ili sebe. Jer, vaš umor utiče na moj život. I pošto znam da se svakome jebe za moj život – vaš umor utiče na one za koje ste odgovorni, one koje najviše volite, za koje biste i oko i srce i ruku do lakta i sve na svetu.

Šta će vašem detetu vaše oko na koje neće videti ili na koje neće videti dalje od preživljavanja.

To sam htela da kažem – dok vam se jebe vi ste jebani.

Ko još nije shvatio – deo ste mašine, da nema vas mašina ne bi funkcionisala.

Prostije, da ne dozvoljavate da budete jebani mašina bi morala da se resetuje.

Jok, bre, vi je podmazujete da ovako dotrajala, izbacujući felerične proizvode, funkcioniše i dalje.

Jer ste umorni.

Sram vas bilo!

Pročitajte i

Ispovest: Moj muž – najveći zločinac na svetu

– Pričaj kako si me rodila. – Rodila sam te kao da sam sanjala. – Koga …

7 komentara

 1. U ime Oca i Sina i Svetog duha…AMAN!
  Tako je.
  Sam’ da dodam glede kopulacije: „jebaću te ružno“ služi da se zapamti. Jer se ružne stvari duže pamte od lepih. Samo…ovde ni sa pamćenjem ne ide kako treba.

 2. uh bre zeno, al`ga oplete, ostadoh bez teksta!
  al` potpisujem sve sto si kazala!
  analiza situacije: odlican 5 !

 3. dok čekam da me karaju čitam ovo i klimam glavom, duboko svjesna nesvjesti, ali bez mooda da nešto promjenim..

 4. E konačno neko da piše o seksu :mrgreen:

 5. S

  A može i ovako: državica nabavila nov korbač i full sado opremu, narod se primio i podigao do maksimuma prag tolerancije na bol da slučajno veza ne propadne… I sada imamo jednu uspešnu i nadasve funkcionalnu sado-mazo vezicu… I svi srećni… Doduše, javi se neki sporadični slučaj koji uvidi da amovi i uzde daleko bolje stoje konjima, al’ ko te pita, narod je (onako zbirno) uvek u pravu.

Ostavite komentar