Home / Googlovanje / Kad je mene sunetilo…

Kad je mene sunetilo…

… mogao se kaput sašit.

Ili – kako penis utiče na lepotu žena.

Najvažniji zadatak modernog potrošaćkog društva je ubediti ženu da se rodila ružna i da će tokom života biti sve ružnija i ružnija a da tako ružnoj ništa neće da joj ide od ruke, ni da se uda, ni da nadje pravi posao, nit’ će moći dobro da kuva, a o seksu da ne govorim. Seksualni život opšte neće imati, on je rezervisan za glumice i manekenke. Ako ne izgledate kao one, nema seksa. No, nije sve tako crno, tu vam je nauka, ona će da ispituje, ispituje i da pronadje najprihvatljiviju glupost za žiroke ženske mase.

Stvar počinje tako što uslikaju manekenku i to maksimalno fotošopiranu, obaveste vas da je lepa tako kako jeste ne zbog toga što su je fotošopirali nego zbog toga što koristi neko govno u kozmetičke svrhe, obogaćeno nečim za šta u životu niste čuli. Većina žena, onih žena što se ujutru mole – bože, neka bude što biti ne može, smak sveta, cunami u Vojvodini, nek se otope glečeri, sruši Kineski zid, nek’ me muž ostavi samo ne daj da dobijem neku boru, bolje me odmah ubij – nagrne da kupuje to govno koje je obavezno u ekskluzivnom pakovanju a sve u cilju – školske drugarice izgledaju kao babe a ja kao da sam još u pubertetu. Od svega imaju pubertetski nivo svesti.

Moju kompletnu kozmetiku možete da nadjete u frižideru. Krastavac, jaja, med, kvasac,mleko, limun, pavlaka, jednom godišnje se zamislim da l’ da kuvam il’ da turim neku masku. Posledice – nemam ni jednu jedinu boru. Ne izgledam kao devojčica al’ nemam bore, vide mi se godine al’ nisam plisirana. A sve je počelo tako što mi je majka lepila na čelo kotur krastavca, kad god je pravila salatu, govoreći kako super skuplja pore. Na kosu nikad nisam stavila ni jedno pakovanje sem onog koje sama napravim – žumance, limun, AD ulje. Tonik pravim od mleka i limuna al’ to kad sam baš dokona. Sve u svemu – ništa. Nisam taj tip. Ne verujem u kozmetičko podmladjivanje i umirem od muke kad vidim na šta žene bacaju pare. Sestro, sve ti je to genetika al’ dobro, najviše se zaradjuje na tudjoj gluposti.

I tako, kako meni padne na pamet da turim krastavac na lice tako nekim ženama padne nešto drugo, kao onoj što je lečila akne gelom za prezervative pa ja mesecima razmišljala ’de joj , bre, pade na pamet da ovo stavi na lice. Koja je to ideja bila – ako je dobro za prezervativ meni neće da škodi.

Jutros, samo što oči otvorih, doživeh šok. Trepnuh, stoji pitanje i dalje – Jeste li Vi, Mahlat, razmišljali nekad šta se dešava sa kožicom penisa posle obrezivanja? Dobro, ne piše Mahlat al’ pitanje stoji. Nisam. Ja uglavnom razmišljam kako to boli a znajući kako su muškarci tolerantni na bol i osetljivi na ponos ne znam kako prežive. Tu kožicu bi trebalo da čuvaju, kao pupčanu vrpcu. Eto to mi palo na pamet. Šta, bre, ima spektakularno da se dešava sa kožicom posle obrezivanja?

Je l’ nama ženam šijete kapute? Cipele nam pravite kao od krokodilske kože? Možda ja umesto novčanika u rukama nosim ostatke nekog penisa, dalekobilo, božemeprosti i pupudaljeodmene.

Kad ono, ja standardno glupa u 21. veku.

Elem, kad tamo u Amerikama sunete, onaj što mu klecaju kolena, potiše da te kvadartne metre kože svog milog penisa poklanja u dobrotvorne svrhe a sve u cilju da mu se ubuduće što više diže jerbo tu kožu seckaju, melju, sitne, miksiraju, dušu joj vade i turaju u kreme za lice od kojih žene imaju blistav ten i zdravu kožu. Mašala! Žene, prekrstite se, ko zna čije ostatke penisa nosite na licu.

I to nije sve. Pošto ’’deo ćelija sa kožice penisa nije u potpunosti razvio svoje identifikacione proteine’’ ista se koristi za veštačko “uzagajanje“ kože i nusproizvode kože. Meni odma’ počeo da se razvija horor u glavi. Znamo da se posledice svakog revolucionarnog otkrića vide tek posle nekoliko decenija. Ako uzmem u obzir koliko se žene mackaju što danju što noću, odma’ mi palo na pamet da će jednog dana da se probude i vide kako im posred čela niče penis. Priroda je čudo, naročito ako je se dočepa nauka.

I sad… ja ponekad maštam – što bi bilo lepo da imam penis, to bi mi olakšalo one pregovaračke muke sa njegovim nosiocem kad moram da trepćem, pravim se glupa i lažem da mi seks nije važan jerbo ne mogu da budem fina i duševna žena ako mislim na seks, al’ baš da počne da mi raste na čelu, mnogo je!

Inače, većinu kozmetičkih proizvoda prvo testiraju na toj nedorasloj i nerazvijenoj koži penisa. Ako ona izdrži distribuiraju je ženama. Logično naše lice ima istu strukutru kao njihov penis. Još logičnije – ako znamo koliko je penis glup (glupo k’o qrac) nije čudo što nas tretiraju kao glupe.

Dobar vam dan.

Moj vam je savet da debelo razmislite šta ćete danas da stavite na lice. Nemoj sutra umesto kape da kupujete prezervative.

Vi kako ‘oćete.

Pročitajte i

Mame, blogovi, uticaj i marketing – slučaj “pašteta” i malo statistika

Mame blogerke su na balkanskom delu Interneta potpuno skrajnute i nezanimljive onima koji se bave …

14 komentara

 1. HAHAHAHAHAHAHA ih Mahlat da je to jedino što se stavlja na lice…
  Mož da probate i sa kolagenom. Samleveno goveče, blago prečišćeno da baš ne muče, milina živa, ko je dovoljno uporan vremenom počne da liči na dragu mu mamu… šta ćeš, sve za lepotu. 😀

 2. Od tebe i tvojih slikanja umirem na ma’. Sve plastično zamislim. :mrgreen:

 3. Sve sam zamislila i 😆 😆 😆

 4. Od jutros kad sam se probudila sam u depresiji i plačem ko nezdrava. Sad pročitah ovo i izbezumila sam se.

  JOJ!

 5. I ja zamislila i prevrćem se od smejanja.

 6. B

  A daj, bolje ostatak penisa nego placenta svud po licu.

  (Čuvena misterija međ’ trudnicama u Narodnog fronta, pre dvadeset i kusur godina – a za šta im služi onaj zamrzivač od 400 litara u hodniku?)

 7. `sam vam lepo rekla da sam lepa i `vako….
  🙂

 8. О

  замисли, молим те…а Мујо у Сарај’ву отворио ресторан у коме продаје лигње. Пита га Хасо откуд му тако свеже а овај одговара….из сунетарнице, ба.

 9. B

  Zasto bi problem bio u uzgajanju koze od koze sa penisa. Zamisli koliko olaksanje je onom sto je izgorio u pozaru kad skonta da ce ipak moci imati ponovo glatku i finu kozu ko bebinu guzu.

  Mislim da njemu u tom trenutku ni najmanje nije vazno dal je koza sa one stvari . 😀

 10. vid’ nema mog komentara! :mrgreen: hajde Jopet! i meni mama stavljala taj kraj od krastavca na lice, ona to i dalje nosi kao neizostavan sezonski ukras, ja nemam zivaca. nedavno me muz pitao; kad ces ti da legnes u krevet k’o sve normalne zene sa nekom kremicom na licu, a ne tako, k’o harambasa. mozda meni izraste U glavi? 🙄

 11. Mahlat, ubola si u srz ovim tekstom 🙂

 12. m

  lepo je rambo ispevao“gde sam bio sta sam radio, na svoj sam se k@ra# nasadio“! 🙂

Ostavite komentar