Home / Googlovanje / Nastaviće se. Možda.

Nastaviće se. Možda.

Pošto je za sutra najavljen smak sveta, a pojma nemamo koga će Isus uzdignuti do Boga, ja reko’ da podelim sa vama neke informacije da ne bude da stignete gore, Bog vas pita – je li’ kako je dole, ne mogu da stignem na sve strane, a vi pojma nemate. Mi’sim da se ne brukamo, mož’ biti da pomisli – al’ sam se zajeb’o sa onim Adamom! – i da više nikad ne pokušava pa da zemljom opet hodaju samo mamuti.

SVET

Na američkom univerzitetu John Jay su završili istraživanje naručeno od katoličke crkve – zašto se “sveštenii bave pedofilijom”, koje je plaćeno 1,8 miliona dolara. Zbog ovoga „bave“ čovek ‘ladno da pomisli da je neki posao u pitanju. Istraživanje je pokazalo da je za to kriva  seksualna revolucija šezdesetih i sedamdesetih godina na koju sveštenici nisu bili pripremljeni i to im se izgleda genski prenosi. Dake, sveštenici čuli da može ali nisu znali sa kim može, ovako ko mi, dizali bismo neke revolucije al’ pojma nemamo protiv koga, udarali na najslabije.

U vezi katoličke crkve, odnosno Pape, parlamentarne stranke Srbije bi da on dođe jer može da im podigne ugled, dok poglavari SPC-e poručuju da ne dolazi uopšte, valjda da se ne svađaju za džabe ko ima veće pravo na Boga i još veće pravo da ga zastupa na zemlji. Papa najverovatnije nema pojma al’ nije na odmet da mi donesemo odluku.

POLITIKA

Ministri zemlje Srbije seli, većali i dogovorili se koje su prioritetne turističke destinacije Srbije. Nisu nas obavestili koje, ali sad će biti projekti, komisije, moj do mojega, moraju da se pripreme, mož’ biti da postanemo kandidati za EU, pa da počne da pristiže novac, nije na odmet isplanirati kako to da se podeli da nas što pre šutnu u dupe.

Oliver Dulić, najveća fabrika za recikliranje otpada, proizvođač čistog vazduha i Turčin izjelica ekološke takse, “uspostavlja “Centar za upravljanje životnom sredinom“ jer neće da nas prime u Evropu ako vide da kod nas životna sredina radi šta ona hoće.

Dinkić izjavio da ovo što igra sitno kolo do kola po vasceloj Srbiji s nadom da će narod ostati permanentno glup, izjavio da sve to spad u politički folklor.

EKONOMIJA

Benzin poskupeo al’ boli nas uvo, na nebo se ionako ne ide kolima.

Putarine za belosvetske srpske puteve za koje su vam potrebni traktori poskupele. I nikoga nije sramota, ne od putarine nego od puteva.

TURIZAM

Tadić izjavio da ka EU ima još da se ide, i ide, i ide, dok nas polovina ne krepa na nekom od europskih puteva što neće  biti čudno jer u tranzicijama „stradaju najslabiji“.

DRUŠTVO

Policija će ubuduće na graničnim prelazima kontrolisati da li imate dovoljno novca da po Evropama pijete kafu, da li ste oprali kosu i zube, podsekli nokte i obukli čiste gaće. Od njihove slobodne procene će zavisiti da li ćete videti Pariz. Mož’ biti da vam traže dokaz da  li imate toalet u kompletu sa wc šoljom a ne da uletite u neki europski i da mislite da je vodokotlić lavor.

SEKS

Ja pročitala hiljaditi tekst o tome šta mi žene ne smemo da radimo u krevetu, uoči, za vreme i posle seksa da im ne padne ono što se kao s teškom mukom diže. Ukratko, da ne gorovimo i ne romorimo, eventualno na kraju da kažemo – bato, ovako kao ti me niko nije razvalio, i da obučemo njegovu košulju u kojoj ćemo mu skuvati kafu što treba da nam bude orgazam. Valjda. Jer to je jedino uputstvo za njih koje sam pročitala u svojih sto godina – dozvolite joj da obuče vašu košulju, usraće se od sreće.

Ja planirala da napišem šta se nama ne sviđa na krevetu, pored njega i na svim ostalim mestima nego nam ne nude, ali pošto će sutra taj smak, ukratko:

ako stignem gore i Bog me između ostalog priupita – je li’  kakav ti bio seksualni život, odgovoriću – nikakav, bre!

Prvo, jebo me i ko me video i ko nije, naročito ovi drugi, i to bez predigre. Društveno i kao politički korektno.

Što se suprotnog spola tiče, Bože, al’ si ti promašio sa njima!

Dok su mi uzeli anamnezu – koju pozu najviše volim, sto puta me ispresecali je l’ mi lepo, da l’ sam videla veći, deblji i sposobniji, okrenuli me trista puta, gde volim, sam probala ovo, ono, sa kim sam probala, meni do seksa nije ni bilo. I na kraju sam uvek morala da odgovorim na ono – je l’ mi bilo lepo. I sto puta sam slagala.

‘Ladno možeš  – odmah da počneš da me dinstaš u onom kazanu.

Ako me pita – što si lagala, bogteubio, ću da kažem – mrzelo me, bre, da objašnjavam! Slažem pa posle lažem da moram tetki da odnesem lek.

A tebi ako ponovo padne na pamet da ih praviš, vidi ‘leba ti nasušnog da ih napraviš praktičarima a ne teoretičarima.

I objasni im ono što je mene mrzelo.

Tako.

To sam htela da vam kažem – ne sekirajte se, nije šteta.

Ja ako preteknem ću da napišem u sitna crevca šta mi žene ne podnosimo u krevetu

A ću počnem s tim da ne mora u krevetu. Ima i zanimljivijih mesta.

Poseban osvrt ću da napravim na ono da mi ne očekujemo da nas posle prose nego seks, bre!

Nastaviće se. Možda.

Pročitajte i

Mame, blogovi, uticaj i marketing – slučaj “pašteta” i malo statistika

Mame blogerke su na balkanskom delu Interneta potpuno skrajnute i nezanimljive onima koji se bave …

14 komentara

 1. Khm. Ja sam def neobavešten đavo. Kako ja za taj smak ne znam? A čisto da vas pitam: šta ćete bez FB i Twitter-a kad se smakne svet?
  😆 😆 😆

 2. PRVA! :mrgreen:

  Zbogom, bilo je lepo poznavati te. Nisam stigla da ti uradim jedan sajt od 38 000 €, ali kad se ponovo stvori svet, za više milijardi godina, biće prilike.

  Bezveze je što je došao kraj sveta, a ja nemam diplomu i ljubav. No, iz gore priloženog, ako sam te dobro shvatila, ispade da zbog poslovnih stvari/obrazovanja/zasluga i muškaraca svet upravo i propada? Ako je tako, ne žalim ama baš ništa. Ako u kazanu bude toplo, bar će mi se vratiti normalna cirkulacija u ova večito hladna stopala, a to je bolje i od imanja muškarca i od papira kojim mogu da obrišem donji deo leđa.

 3. Mislim da cu da shiznem! Ostavio sam ti poduzi i, ucinilo mi se, bash duhovit i mashtovit komenatar, ali ga sistem nije prihvatio (pojma nemam zashto) i sada je nestao a ja stvarno nemam snage da pishem iznova… ne bi to bilo to… 🙁
  Shto prvo ne kopirah text pre postovanja?!
  Eto malog nauka i od mene, iako ce sutra mozda da bude kasno za to… 😆

 4. Nismo mi te sreće da bude smak sveta, samo da znaš

  I pošandrcao ti blog, samo da znaš, i meni uradio isto ovo što i Alexi

 5. WrathOfDevil, pojma nemam, nisam razmišljala, telepatski :mrgreen:

  Iva, ma da, u nekom drugom životu 😛

  Alexa, ja ću da zamislim taj duhoviti i maštoviti 😆 Lupio si, bre, nešto :mrgreen:

  Ivanizmi, ja kontrolisala, sve u redu. A možda on kataklizmira pre nas :mrgreen:

 6. S

  Gde bre sad smak sveta, još mi nije stigla ona sprava, nisam ni počela da pravim ribu od sebe! 🙄

 7. Draga, ja sam već rekla 101 put, al’ za svaki slučaj da ponovim: smaka sveta NEĆE BITI, jer ja još nisam oprala prozore i roletne, a tepihe tek negde nameravam ko zna kad.
  Dakle, nema frke :).

 8. Znam da je subota najzgodniji dan za žurke, ali kažem da ne može sutra, već sam se obećala jednoj ranije zakazanoj, zato ako može kod organizatora smaka mala intervencija da se sve pomeri za prekosutra. Zajmila sam božansku belu šulju za sutra, tako da prekosutra u svakom slučaju moram da svratim do Bradonje.
  Unapred hvala na pomoći.
  Šunja

 9. Sanja, ma bole te, gore nema riba, ovo, ono, samo duh 😛

  Zubarica, ni ja toliko toga nisam pozavršavala al’ ako je moranje šta ću 😉

  Shunjalica, intervenisaćemo ako može malo samo da pričeka :mrgreen:

 10. @Mahlat šteta što će sa smakom nestati i ovi tvoji tekstovi, PRosto su genijalni! 🙂

  Mada, možda samo mi nestanemo a „mašine“ ostanu, pa dođu neki vanzemljaci… ala će da se načitaju. 😉

  p.s. ja ispit položih juče, tako da sam za sutra ionako smislila neku pijanku 😉

 11. s

  E nemože da bude ,znam samo 5 -ro sa twita,moram još da upoznam.
  Gomilu nedovršenog posla i materijala,ni pro licencu nisam dobio!
  Uzgled, nisam video Isusa u okolini da nas sve povede!?!
  Mislim da je vreme da odem do Kiselog Drveta da popričam sa Ateistima ,njima nije #smaksveta ,i da
  nazdravimo uz pesmu Biće skoro propast sveta !!1

 12. …e baš da vidim i to čudo!

 13. D

  pa nego šta nego treba da se nastavi! pa ne moš sad da nas uskratiš kad je najinteresantnije! i to pred smak sveta!!! gde će ti duša 🙂
  p.s. al nas nacrni bre, mahlat 🙂 pa jeste većina takva, ali evo, na primer – ja… ja se uvek trudim da se istaknem u akciji 😛

 14. s

  Meni danas bio smak sveta, kada sam poslednjih 100 EUR razmenila u menjacnici i dobila okruglo 9 650 dinara, a pre mesec i nesto za iste pare mi davali 10600 dinara, znaci danas skoro hiljadarka manje. I sa tih 9 650 dinara odem u jednu od onig gigantskih marketa, pored kojeg trune ni manje ni vise nego fabrika, ali jbg, bitno da imamo 425 vrsta praskova, bibera, salama i raznih drugih govana u tim pravouganim, limenim, odvrtanim halama u kojima ostavih i zadnji dinar. I sta sada? Meni se smrklo danas, sutra ne znam sta cu!

Ostavite komentar