Home / Srbija medj' šljivama / Neka jave Džedaji kako će im se zvati država

Neka jave Džedaji kako će im se zvati država

Da li će Srbi izumreti?

Nego šta će!

Samo, kod Srba to neće biti kao kod Maja i Egipćana – dotakli svoj vrhunac i otišli u legendu.

A neće biti ni kao sa mamutima i dinosaurusima. Jalova posla s tim smakovima, vanzemaljcima i drugim naprednim civilizacijama

Srbi će sami sebi zatrti srpsko seme.

Pre toga, pre nego što zadnji Srbin bude pogledao u nebo i rekao – Bože, aj ti ugasi svetlo kad ja budem otišao da se ne troši struja za džabe, Srbi će se podeliti horizontalno i vertikalno po svim mogućim kategorijama.

Posle Srba, neko će, možda, u nekoj dalekoj budućnosti pokušavati da odgonetne tajnu šta se desilo s tim malim ali odabranim narodom, palim direkt s neba, nepravedno na teritoriju na kojoj nema mora, nafte, zlata, švajcarskih polja i foka pa da ko sav normalan svet viču – spasimo foke.

Dotle, Srbi će precizno utvrditi čiji deda je nosio bele rukavice kad je išao u poljski klozet, kome je deda bio četnik a kome partizan, ko šta voli, ko s kim spava, ko koga ogovara, koga vara žena, koliki IQ ima komšijin mali, odakle kome pare, ko je s kim u dilu, što kriminalnom, što političkom, ko je Muško s topuzom do kolena a ko se samo folira da je muško, ko ima pravo da živi, diše, misli i ide napred a ko nema jerbo njegov stari đedo nije imao one bele rukavice za klozet nego je išao u šljivar  s lopatom.

Dotle, Srbi će se uvek i u pravo vreme baviti najvažnijim stvarima po društvo a naročito po same sebe pa će nakon utvrđenih činjenica postupiti kako im pravda a naročito savest skopčana s pameću nalaže.

U ovom istorijskom trenutku, kad gori Kosovo, teniseri i odbojkašice osvajaju svet, kamenuju se autobusi, potrošačka korpa vredi tri plate, 50 000 Srba živi od Interneta a oko 6 miliona gleda u nebo i pita se gde se dedoše onolike fabrike, ostatak je politički obezbeđen, od najnižeg do najvišeg meste, Srbi utvrđuju ko je peder, ko lezbejka a ko ono između.

Nakon utvrđivanja, pedere će u najboljem slučaju proterati tamo odakle je potekla ideja, one između će pljunuti i prevaspitati a lezbejke mogu da ostanu, Srbi su em licemerni, em šta fali kad dve ribe vode ljubav, to je baš seksi.

Na popisu koji je u toku Srbi se neće izjasniti kao Srbi, neću, bre, iz inata, nego kao Džedaji, Indijanci, Kinezi, Vanzemaljci, što reče ova koja me je popisivala – rekli nam da pišem šta narod kaže, ako neko kaže da je majmun, moram da upišem da je majmun koliko god meni ne liči na majmuna, moram da mu verujem na reč.

Posle ovog popisa ćemo možda imati i majmune, ništa strašno i za čuđenje.

Ali, ovaj popis će precizno utvrditi koliko ima svih ostalih pripadnika jer ostali očigledno nisu blesavi kao Srbi, ne teraju inat vlasti i samima sebi nego se ponašaju normalno.

Najzad će se utvrditi da ima mnogo nas koji živimo u Srbiji ali da nismo Srbi, sramota je, i nećemo, bre, iz inata da budemo Srbi. Ko jebe nacionalnost, vlast, Evropsku uniju, šta koga boli uvo ko smo mi.

Pa sutra, kad opet neko bude tražio svoje, istorijski stečeno, ima da arlaučemo da je to naše, srpsko, samo kojih Srba kad nas ostaje sve manje, što prirodno, što neprirodno – preciznim vođenjem ka zatupljivanju.

Lektira: Obezglavljena Srbija

Kad sve ovo prođe neka jave Džedji kako će nazvati državu kad budu hteli da traže svoju, Srbi neka pristojno ustupe deo teritorije i gase svetlo za sobom, odakle god da izađu.

Svim novinarima i „novinarima“ zemlje Srbije beskrajno hvala što su od popisa pravili – stižu vanzemaljci, ispraće vam mozgove, il’ im ne otvarajte vrata ili ne pričajte ništa, ko zna za šta će iskoristiti podatke o vama. Uostalom, šta očekivati od nekoga ko samo piše o gaćama pevaljki i ljubavnom životu istih, važno da imaju udruženja. Kao i svi ostali Srbi, da se zna gde je ko, kakve su mu dužnosti i, naravno, prava. O odgovornosti nećemo, to je nepoznat pojam u Srbiji.

 

 

Pročitajte i

Kako nas je zajebala nepismena Srbija

Osvanulo postizborno jutro u Srbiji. Sunčano. Atmosfera međ’ intelektualnom elitom (bokte!) zgusnuta do pucanja. Juče …

11 komentara

 1. Takva izjašnjavanja ukazuju na nešto drugo: kolektivnu nezrelost.

 2. Džedaizam je religija a ne narodnost (kako u fiktivnom Star Wars univerzumu, tako i na Zemlji). Dakle svako ko upiše da je po nacionalnosti džedaj zapravo je samo… khm… lupio.

 3. i eto zašto je mahlat blog najbolji na ovim prostorima

 4. Upravozbog tih razloga sam upisao da sam pravoslavni hriscnin.

 5. p

  I tako smo se upravo pokakili po ustavom zagarantovanom pravu da si drzavljanin Srbije, a po nacionalnosti Madjar, Rusin, Slovak, Albanac, Crnogorac, Hrvat, Bosanac, Eskim, Dzedaj or whatever. Veroispovest da i ne spominjem. Ali ne, to u ovoj zemlji nije dozvoljeno. Srbin/pravoslavac, po svaku cenu! Jezhim se takvih stavova. Cist fashizam, a pravimo se da je patriotizam. Sramota.

 6. Mozda nekad ukapiram ovaj nas narod..

 7. M

  Nisam ni sumnjao da ce ovaj post bitu upucen protiv nas Eskima. Sta nam fali?

 8. Nisu Srbi izumrli za sve ove vekove sto se ratovalo sa Vizantijom, Hunima, Bugarima, Turcima, Madjarima, Austrijancima, Nemcima, al ce garant da izumru bas sad ako se ne izjasne kako treba na popisu… nije u redu zajebavati se sa drzavnim posl’ima, jer „oni drugi“ cekaju pritajeni, u senci, spremni da nam skoce za vrat cim napravimo kakav pogresan korak… ali ne plasim se ja, tu su blogeri da upozore i spasu vaskoliku srpstvo i dzedajstvo…

 9. Oh, kakav sarkazam 🙂

  da, da, Srbi su sad na najvišem nivou, još od Turaka, važnio da se tera inat

  Ima u tekstu lektira,pročitajte je

 10. Probao bih konačno… Džedovina! Dovoljno prostora za inat, a nema sumnje u to čije je. 😀

 11. Aman! Džedovina je prava dedovina 😆

Ostavite komentar