Home / Izgubljena u prevodu / Ponedeljak, idealan dan za sreću

Ponedeljak, idealan dan za sreću

Danas je ponedeljak. Idealan dan da procenite da li ste srećni. Ako jeste, gurajte dalje s nadom da ćete biti srećniji nego što ste danas, tamo negde u petak, ako niste, razmislite koji je najhumaniji način da se samoubijete.

Ako ne znate da li ste srećni ne izmišljajte besne gliste jer je jedan američki psiholog ispitivao sreću, valjda je u’vatio, smestio u kavez i vršio humane eksperimente na njoj sve u korist čovečanstva i utvrdio je da  – ko hoće da bude srećan – može!

Prvo i osnovno  – počnite da se ponašate kao srećni ljudi što vam otprilike izgleda ovako – silazite niz stepenice, skršite se jer niste gledali kud idete nego prema nebu očekujući da vam bog odgovori i razmišljali – jeboteee, da l’ sam srećan – i polomite nogu. Psiholog dodje i pita vas – Jeste sad srećni? – vi odgovorite – Ma, jok, bre, kako srećan, sav se polomih, svaka me koščica boli a o nozi da ne govorim – on vam odgovori – No, no, mog’o si da polomiš vrat!  I ode. Vi ostanete srećni i presrećni što ste polomili samo nogu.

Tako treba da se ponašate u svim životnim situacijama – šta god da se desi moglo je da bude gore, ako se sudarite sa nekim na ulici pa vam dodje da ga namažete gde zeva koji djavo – samo mu se osmehnite i recite – Jako sam srećan što vi niste fap od šes’ tona! Ako stojite na semaforu a zeleno svetlo nikako da se upali ne šizite nego razmšljajte kako negde tamo upravo pada saksija i kako će da padne nekom drugom na glavu jer vi kasnite. Ako ste zapeli da nekoga učinite svojim ljubavnikom a on vas neće, udahnite duboko i razmislite da time što ste zabidžili da baš sa njim imate seks propuštate priliku da vam on bude najbolji prijatelj na svetu. Ako vas dok šetete posere golub ne šizite nego budite srećni – moglo je da se desi da se oklniznete i podletite pod slona u trenutku dok on sere. Tek tad biste videli šta znači biti posran a možda bi ste proklizavajući polomili i nogu. Ništa prostije nego biti srećan!

E, a ako ste upali u rutinu pa svakodnevno idete istim putem kuća – posao i obratno, mala je verovatnoća da ćete biti srećni jer stalno srećete iste ljude, šansa za usputni seks vam se smanjuje iz dana u dan. Sreću, to jest seks, možete da u’vatite samo ako idete preko Male Krsne i Lapova i to ako naletite na još nekoga ko želi seks sa strancem. Dobro, sad ovo u Amerikama izgleda malo drugačije al’ suština je ista. I sa rutinom i sa brzinskim seksom.  Ako ne uspete budite srećni što ste prošli tim putem niste polomili nogu, nije vam pala saksija na glavu, niko vas nije posrao, uopšte što ste stigli živi.

Kad sve ovo uvežbate možete da proverite još jednom koliko ste srećni. Otputujte ovde i pokušajte tokom boravka da ostanete u drugom stanju. U toku je promocija sreće. Vi dodjete, daju vam sobu,  šampanjac, jagode i pižamu, vaše je samo da udarnički radite. Ako posle uspete da dokažete da ste ostali u drugom stanju baš u tom hotelu uštedećete 300 dolara. Mislim, vratiće vam pare. Ponuda otvorena do 18. decembra ove godine. Odma’ uplatite i ne zevajtea tamo po ostrvu kao muve bez glave nego navalite na sex. Mislim možete to i kod kuće al’ nećete imati pojma da l’ ste srećni.

I ne kradite po hotelu,  naročito ne seksi igračke, to je ove godine na vrhu liste kradenih stvari po hotelima. Nemojte da me brukate. Ako baš morate kradite klasiku, peškire, sapune, tako to.

I javite uv’atiste li sreću i kako se ponašala u vašim rukama.

Pročitajte i

Ispovest: Moj muž – najveći zločinac na svetu

– Pričaj kako si me rodila. – Rodila sam te kao da sam sanjala. – Koga …

16 komentara

 1. Kolika sreća je potrebna da ja odem u taj hotel i ostanem u drugom stanju? 🙂

  A ovo:

  Sreću, to jest seks, možete da u’vatite samo ako idete preko Male Krsne i Lapova

  proverila Mahlat lično onomad kad je kobojagi zalutala, ili šta?

 2. Nemam pojma, samo garantujem da sam na nevidjeno srećnija od tebe :mrgreen:

  ovo drugo nisam proverila jerbo nisam išla da tražim sreću, pojma nisam imala da se tako traži al’ ovih ću dana da krenem u potragu pa javim 😛

 3. Kako nisi nasla? A Sumaher?

 4. Ma Šumaher isto valjda nije krenuo da nadje sreću, bar ne sa mnom, sretosmo se al’ nam se sreće razmimoidjoše :mrgreen:

  da sam znala ja bi presrela i moju i njegovu sreću, nego tunjava, tek naknadno pročitah kako i šta treba 😆

 5. M

  Pravo da ti kazem, meni taj hotel na slikama deluje dosadno 😐 ima tak’ih kol’ko ‘oces.
  Malo ga vade ovi stocici pored plaze, mada i tu vise volim drvene stolice i malo vece stolove.Nama trapavima bi, sa ovih, sve popadalo!
  Srecan sam jer ovog ponedeljka ne moram tamo da idem! 🙂
  (samo pazim da ne padnem pod tog slona 😯 )

 6. MM, onda nemoj u zoološki vrt, ovde jedino tamo pod slona možeš da podletiš.

  Što se hotela tiče si ti pročitao da treba da ideš tamo i da ne treba da izlaziš iz sobe nego da radiš na tome da ostaneš u drugom stanju :mrgreen:

 7. M

  Pa to ti pricam, sobe su dosadne! 🙁
  Ne bih tamo bio ni u kakvom stanju!
  Odma’ bi izas’o na pesak da se vratim u normalu. 😆
  A sto se slona tice, nikad ne znas… vi’s da pre neki dan zgazise kengura usred Beograda.
  Otad vozim oprezno i polako… propustam slonove, izbegavam kokoske.. :mrgreen:

 8. I ja ništa ne razumem zašto je u naslovu ponedeljak?

 9. MM, znaci da racunam da nije iskljuceno da podletim pod slona il’ kak’u manju zivotinju 🙄

  Ivana, onako, ponedeljak je danas pa rekoh – uklapa se, zamisli da sam rekla petak, odma da krenes da budes srecna 😛

 10. Ja sve mislim da i kad nadjes srecu ne znas da si je nasla, eto Sumaher npr 😛

 11. Pa ono jes’ sa’cu da vidim mogu li da zalutam jos jednom, na isti nacin, mozda natrcim na Sumahera pa prepoznam srecu. More, zaboravite Sumahera 8)

 12. S

  Ja ne mogu da pocnem sa srecom u ponedeljak, jer mrzim ponedeljke iz dubine duse! 👿
  Cu idem tamo, al’ da platim punu cenu, necu vise da ostajem trudna, ne mogu ni s ovima da izadjem na kraj. :mrgreen:
  Ja uopste nisam normalna ponedljkom. 😕

 13. s

  MA ko je jos normalan ponedeljkom, a kamoli srecan?!Moja komsinica cesto kaze, krisom gledajuci u svog muza:“Blago onom’ ko rano poludi, ceo zivot mu u sreci i veselju“ Pa ‘ajd da poludimo!!!

 14. Vala, ja dok sam bila u srecnom radnom odnosu mrzela sam ponedeljak jos od petka 🙄

 15. Najbolje da mi uplatimo all inclusive za Agamemnona :mrgreen:

  odma’ će da ti se svane 😉

Ostavite komentar