Home / Srbija medj' šljivama / Izazovna, pohotna, udata dama…

Izazovna, pohotna, udata dama…

Napisah davno onaj post o malim oglasima lične prirode u kojima su svi divni, krasni, neporočni, nit’ smrde nit’ mirišu, valjda tako neopredeljeni i neodredjeni i ne mogu da se nadju pa moraju da se snalaze kako znaju i umeju. Lični marketing im je da ne poželiš da ih sretneš u životu.

Kako sam ukapirala, svi muškarci koji daju oglase ne piju, ne puše, ne gledaju žene, imaju devizne penzije i pojma nemaju sa kim da ih potroše pa traže tako neku što nit’ romori nit’ govori da umru zajedno.

Žene čuvale dobar glas pa se zanele, mladost prošla i one ukapirale da su razočarane u ljubav pa isto tako traže nekoga ko će tako razočarane i nadrndane jednog dana da ih sahrani.

Jutros kupila oglase da tražim vodoinstalatera jerbo kazanče opet curi, ljubimac ga hipnotsiao jedno nedelju dana i nije uspeo da ga hipnotiše. Narednih nedelju dana je mislio da će samo da ozdravi i na kraju počeo da se pravi blesav al’ kad god podjem u kupatilo podseti me da pogledam ‘’ono kazanče’’.  Ja ga pogledam, konstatujem da je stanje nepromenjeno i izadjem napolje da odradim turu – nemaš, bre, pojma – pa da tek onda zalupim vratima i ne izlazim jedno sat vremena.

To me navelo da razmišljam što su majstori na ceni i da zaključim da svakoj ženi trebaju dva muškarca – intelektualac i majstor ‘’uradi sam’’. I još jedan za svaki slučaj i nepredvidjene situacije. Tri u jednom da dobiješ nema pojma.

Nego, čitah oglase pa se zanesoh. Mali oglasi lične prirode evoluirali, čudo jedno:

–       Izazovna, pohotna, udata dama traži zauzetog muškarca koji bi je diskretno zadovoljio ’’sa strane kod nje’’. Šifra: Strast

Sve razumedoh sem ovo ‘’sa strane kod nje’’. Ma razumedoh i ovo ‘’kod nje’’ al’ ovo ‘’sa strane’’ mi još pravi pometnju u glavi.

–       Dama traži, jače gradje, manje obdarenog muškarca. Šifra: Nežna

Ovaj mi oglas skroz jasan. Ona prikriveno traži nekoga da joj unese drva. I mora da bude slabije obdaren, nema para pa ako baš bude morala da plati u naturi da se ne bakće mnogo.

Pozvah par vodoinstalatera, niko neće da dodje samo zbog kazančeta kome je postavio dijagnozu na nevidjeno – otiš’o plovak.  Ako bude u mom kraju javiće se – što može da bude iduće godine. Možete to i sami. Ne možemo, prošli put kad smo mislili da možemo ja’ umal’ ne iščupah cev iz iz zida. Opet da se traumiran ne mogu.

I smislim da je najpametnije da dam mali oglas lične prirode –

Izazovna, pohotna, udata dama, prijatne spoljašnjosti, plavokosa, traži jače gradje, sa dobrim alatom – vodoinstalatera koji će  je zadovoljiti kod nje.

I da čekam da se neko javi.

Posle ću da objašnajvam da je ono – izazovna, pohotna – bilo onako usput, mala prevara u cilju popravke kazančeta.

Još samo da smislim šifru.

Pročitajte i

Kako nas je zajebala nepismena Srbija

Osvanulo postizborno jutro u Srbiji. Sunčano. Atmosfera međ’ intelektualnom elitom (bokte!) zgusnuta do pucanja. Juče …

24 komentara

 1. :mrgreen: kako bilo šta da kažem kad napišeš nešto ovako. Ćutim, čitam i smejem se, mada razumem da tebi nije do smeha. Pokvareno kazanče nije mali problem. 😀

 2. Ma jok, ženo, briga mene sad za kazanče, sad sam opsednuta da l’ će oglas da mi uspe 😆

 3. „Ako znaš zanat i imaš dobar alat, dođi čekam te“

  ŠIFRA: Kap po kap

 4. :mrgreen:

  shvatice bukvalno 😆

 5. S

  Idi bre bestraga, stvarno si blesava! 😛
  Kazance da mi ne pominjes, prekjuce zamenjeno, sredjeno, cevi nove, danas poplava. Kad nisam sad pocupala sve i tresnula kroz prozor, nikad necu. 👿

 6. Sto sam bre blesava :mrgreen:

  Mislim, da nisam ja bih jos prosle nedelje bacila i kazance i muza. Kroz isti prozor 😛

 7. Dakle, ovako: vodoinstalateri i ne čitaju male oglase – dođu i odrade sve oko kazančeta, a po potrebi i gazdarice. Slabo mare za oglase.
  A kad si ih već ubacila u „traži se…“ trebalo je da dodaš „tražim penzionisanog vodoinstalatera koji je opravljao kazanče u „mercedesu“ – to znači da ima dobru penziju, pa će, ako je suviše mator da se lomata po toaletes, lepo da ode do prve radnje i kupi sve to na gomilu i sam plati nepenzionisanog kolegu da montira tu skalameriju.
  Eto, to ti je iz mog iskustva sa oglasima, štampam ih (povoljno) u mojim mi novinama.
  😯

 8. Objavi mi oglas, ka’te molim da vidim da l’ ce da uspe, cemo da srocimo neki da valja :mrgreen:

 9. Ma nema da brineš, ima da dođe lično predsednik udruženja vodoinstalatera!
  😯

 10. Odo ja da spremam ono – rakijica i kafa 😛

 11. Pravilno, nema majstora koji to ne troši!
  😯

 12. Pa ja sve znam zamo ne umem da nadjem majstora, vidis cemu moram da pribegavam :mrgreen:

 13. Novo vreme – novi običaji!
  😯

 14. Samo majstori stari 😆

 15. E ako mislis da ga na’vatas na rakijicu i kafu, odmah pocni sama da popravljas. I, molim te, kakva je to mudrost promeniti plovak? Ti si bre razmazena. Ja to radim sama da ne bi ispod terase bilo mrtvih ljubimaca, sinova, majstora…

 16. s

  Nedaj rakiju ni za zivu glavu, ni kada dodje, jer od posla nema nista onda, ali ni kada zavrsi, nece hteti da ode.Majstora mi puna kapa, daleko im lepa kuca…da bi ti bilo sve jasno…U IZGRADNJI SMO…Krvi su se oni meni napili, ma ne bih pravila vise kucu nikada, jok more, nema sanse.malter sam im mesala, majku li im, jer su mrtvi pijani bili.Nikako da zavrse, a nama gori pod nogama..Ljubimca sam robije spasila, jer je molera hteo golim rukama da zadavi…a ja kukavna za njim, pa ne dam.I tako uselili mi u nedovrsenu kucu, istraumirani,tri meseca nismo srocili tri pametne recenice….Majke mi, ne preterujem…ne daj boze nikome..Zato bolje menjaj to sama, Il’ kupi novo kazance…manje kosta sigurno i para i zivaca!!!!!

 17. D

  Kad ti se javi takav, iz oglasa, šalji ga kod mene „iz istih razloga“: curi voda, ne mož da stane! 🙂

 18. s

  Ahahahahahahaha, umreh od smeha 😀

 19. ja i dalje razmišljam o onoj sa strane? Si provalila šta njoj treba se popravlja?

 20. Ma, jok, dodjoh do zaključka da joj je dosadilo da leži na ledjima :mrgreen:

 21. Ma koji ce ti kazance, sta si zapela, uzNes lavorce, sipas i sve ode, tako sam ja skoro godinu dana, i NIKAD se ne kvari! :mrgreen:

 22. Ja mogu da koristim lavorce koliko god hoces al’ voda i dalje curi, k’o da spavam pored potoka

  a ako budem morala da koristim lavorce odoh na vr’ neke planine pa cu to da radim u sumi, sta me bre zezas 😛

 23. Hahaha…obožavam te zaista. 😀

 24. Š

  Ima jedan vic za vodoinstalatra, al’ je mnooooogoooo…. :mrgreen:

Ostavite komentar