Home / Srbija medj' šljivama / Porodila se Seve, Srbi, čestitamo!

Porodila se Seve, Srbi, čestitamo!

Dva dana pre nacionalnog događaja koji se očekuje sa nestrpljenjem – skidanja Cecine nanogice, no ovo će nam pomoći da nam vreme što brže prođe.

No se samo pitam da li će Srbi moći da izdrže ovoliko uzbuđenje. Skidanje nanogice srpskoj majci, ili snajki, ili ikoni, ili šta ono beše, i da Hrvatica rodi Srpče čime je kako su mediji najavljiali ozbiljno poradila na srpskom natalitetu, izvin’te, mnogo je to za prosečnog Srbina.

Iako je još pre par meseci izjavila da joj je svejedno kog će pola biti dete, rađanje prvog pa muškog je pokazivanje bezgranične ljubavi prema Srbima. A ni imenu se nema šta zameriti, jes da je internacionalno, ali Srbi su imali kralja Aleksandra, Sašenjku. Doduše, ovaj mesecima očekivani Srbin je morao bar Obilić da se zove.

Sreća pa nemamo više vojsku, inače čisto sumnjam da mediji ne bi obavestili da je rodila srpskog vojnika, božemeprosti.

Mali od Seve, rođen je tačno u 23.04. nadamo se da su planete gore znale šta rade kako bi malog pratila sreća. Ali, ako je, kako su opet mediji najavljivali, nasledio Sevinu harizmu i lepotu, i Milanov stav i narav, nemamo se rašta brinuti. Kako je izvor poznat srpskim medijima izveštavao ispod prozora porođajne sale, mali je presladak.

Noćas će srećna i presrećna srpska nacija proslavljati rođenje malog Srpčeta najverovatnije uz pesmu „Gas, gas“, sve ostalo niti se uklapa u sprski folklor, niti uz to mogu da se razbijaju pivske flaše o glavu.

Ranom zorom ćemo pročitati šta je mali nasledio pre nego što je zaplakao i u kojoj će se crkvi moliti.

Mole se srećni Srbi da se dobro naspavaju, jer već koliko prekosutra sledi nova radost – skidanje nanogice.

Isreno se nadam da će nas mediji udostojiti jednom slikom te čuvene noge, da imamo u punom koloru da to Cecu nije žuljalo, zaustavljalo joj cirkulaciju, nedajbože.

Meso je  i dalje skupo, tenderi su nameštani al’ koga zabole, posla nema ni za pod nokat, odo’ da popijem nešto.

Srećno rođenje sina, Srbi sebi i Severini čestitaju pesmom

Pročitajte i

Kako nas je zajebala nepismena Srbija

Osvanulo postizborno jutro u Srbiji. Sunčano. Atmosfera međ’ intelektualnom elitom (bokte!) zgusnuta do pucanja. Juče …

2 komentara

  1. Standardno u tvom stilu… Ovde je uvek bilo hleba i igara, a na zalost tako ce izgleda biti i dalje 🙁

  2. Okoooo maminoooo srce tatinoooooo 😆

Ostavite komentar