Home / Googlovanje / Samozagrevanje

Samozagrevanje

Za one koji imaju sise. Ko nema ima da se smrzne.

Posle onoga kad sam saznala da će još malo svako kome crkne baterija moći da je napuni medj’ ženskim grudima i da ćemo mi žene biti pokretni mini agregati pa kad nas sretnu muškarci mogu da biraju šta će – da se briju ili pune telefon evo ti novog izuma. A taman mislila gotovo.

Elem, Japanci bogznakako nasekirani zbog globalonog zagrevanja i topljenja glečera, mislili, mislili i koliko god ih ima smislili i napravili ekološke brushaltere. U njima mož’ da izgledaš k’o pećinska žena al’ šta te briga ako je toplo. Obučeš, ideš ulicom i pevaš – A šta može, zima meni, šta mi može, šta mi  sme, nek mi nosić’ pocrveni…  Može da zacinca do minus milion, tebi sise zaštićene – šta ćeš sa ostalim ne rekeše. Meni zima k’o babi, uvek ide od nogu al’ ovim Japankama od sisa, blago njima.

I taman počela da mislim kako da dodjem do neke krznene življuke i zamolim je da mi pozajmi krzno da budem u trendu, kad ono radi se o veštačkom, jelte. Kupiš  brushalter, turiš ga u mikrotalasnu da se zagreje pa obučeš. Sise posle održavaju toplotu i bore se protiv globalnog zagrevanja i lokalnog otopljavanja. Još to nije ništa nego te sise obučene  u krzo emituju toplotnu energiju još ne znam kol’ko sati, ko god prodje pored tebe mož’ ga prigrliš ako mu je hladno. To što štediš jednu energiju a trošiš drugu nema veze.

E al’ pošto je brushalter bez gaća nekompletan komad garderobe ubrzano rade na kreiranju gaća.

Jedva čekam da se sve to pojavi kod nas a pojaviće se kol’ko sutra pošto smo mi prvaci u prihvatanju gluposti, pa da se lepo obučemo, tako k’o pećinske žene, i razmilimo se po kancelarijama da grejemo kolege i borimo se protiv globalnog zagrevanja. Jedva čekam da vidim sliku – direktor sa tašnom i mašnom i lična mu sekretarica obučena kao da joj je dragi juče ubio medveda a diša je hvali kako je jedna od retkih osvešćenih žena koja je shvatila problem globalnog zagrevanja i lokalno pojedinačne borbe protiv istog.

Ju ću kupim čim se pojavi. Nije zbog globalnog zagrevanja nego zato što kažu da je nevidjeno zadovoljstvo nositi brushalter sa koga otpadaju veštačke dlake prethodno zagrejan u mikrotalasnoj pečnici. Da vidim koje ću zadovoljstvo da osetim i da l’ ću da budem pohvaljena zbog svoje pojedinačne ali značajne borbe protiv zagrevanja. I nosiću ga sve dok ne izmisle neki kojim mogu da se borim protiv nuklearnog naoružanja.

Ovaj svet bi bez sisa prop’o, garantovano.

Pročitajte i

Mame, blogovi, uticaj i marketing – slučaj “pašteta” i malo statistika

Mame blogerke su na balkanskom delu Interneta potpuno skrajnute i nezanimljive onima koji se bave …

10 komentara

 1. T

  Kazes,kad pocnemo da nosimo te brushaltere moci ce da se pune baterije medj` sisama.Crne mi,gde ce ih puniti kada izmisle gace?

 2. Ej bre! N’moj tako da pričaš! Ima nas koje nemamo sise pa opet nam svetovi ne propadaju. A ‘oću i ja malo da se oblačim u medveđu kožu. Da ne ispadnem iz mOOde!

 3. Tufna, isto izmedju sisa. Valjda ce gace da izmisle za nesto drugo 😉

  Ivana, imaj milosti prema zivotinjama, mozes samo u vestacko. Moz’ da biras boju 😛

  Zelena, trk u kupovinu :mrgreen:

 4. S

  Uh, meni bas extra za pos’o, ionako nikad nemamo grejanje. Obucem brushalter i bermude i boleeeee mene… 😛

 5. Sa’cu fotosopiram onu sliku iz “Blica“, ludo jedna :mrgreen:

 6. S

  Al da vodis racuna kad me skines da budem 36 do 38! Konfekcijski, znas vec! :mrgreen:

 7. Uuuuuuuuuuuuuuu, ala je ovo izum za mene smrzotinu!

 8. će ti kupi ljubimac ako ga poneguješ :mrgreen:

 9. ‘Oce, dabome! 😀

Ostavite komentar