Home / Googlovanje / Što je dosadna ona Mahlat!!!

Što je dosadna ona Mahlat!!!

Umal’ se jutros ne šlogirah kad videh da mi blog opet tranzitira u nepoznatim pravcima, lepo sam trebala da ostanem na onom predavanju o nebeskim telima da znam di da tražim blog kad zaluta, nego ja, ovca, glumila Rainu satelit, računala kad može Mesec da se vrti oko Zemlje mogu i ja oko Raina, šta će da mi fali. Računala sam, treba neko da svetli kad Rainu padne mrak na oči.

Nego, dodjoh sinoć, vidim sve u redu, svi na brojnom stanju, ljubimac fin, nije me pit’o jesam li bila dobra nego jesam li se lepo provela, zna čovek šta da pita da ne bismo odma’ počeli da ratujemo i obećavamo jedno drugom da ćemo da pobegnemo od kuće.

I tako, pošto je u kući sve u redu, je l’ te, ja reko’ ajd da vidim šta se dešava u paralelnom svetu i vidim još se razvlače one moje muške gaće po Twitteru, kako rekoh na BlogOpenu – da sam napisala da sam imala neki nedozvoljen seks mnogo bih bolje prošla nego što priznadoh, ničim izazvana, da perem mužu gaće. Ja njemu gaće a mene ne mogu ni Dunav ni Sava i to kad je vodostaj visok.

Mene malo toga može da začudi, živimo u zemlji Srbiji, naviklo se na svakodnevna čuda al’ ovo s gaćama me lepo nervira. Perem i gotovo. Muž ljubimac zadovoljan. A naročito je zadovoljan kad krenem prema njemu, ukrstim oči, obavestim ga da je vreme za pranje gaća i smaknem mu ih. Posle, dok se gaće suše mi raspaljujemo strast.

Elem, zbog problema gaća, to jest problema pranja gaća koji se nametnuo imam da kažem par stvari.

Pranjem gaća se ekspresno eliminiše prisustvo svekrve u bračnom životu jerbo muškarcima neko mora da pere gaće, nisu programirani da ih peru sami. Uz muža idu i gaće. Ko neće da pere gaće mora da trpi svekrvu pa neka vidi šta mu se više isplati.

Zbog toga što muškarci imaju taj novovekovni problem sa pranjem gaća – Ko te jebe, ovo je 21. vek! – ja sam rešila da ponudim uslugu pranja gaća. Kome god treba. I monogram ću da mu izvezem.

Trenutno smišljam reklamu, nešto kao – Mahlat servis za pranje gaća! Sa Mahlat do snežno belih gaća! Uz Mahlat će vaša mooda mirisati na procvali jorgovan i prolećne ljubičice! Ima da budem poznatija od one Marije što pere fleke sa tigra, garantujem!

Svakom muškarcu koji mi donese gaće na pranje, nudim besplatnu obuku – Eliminiši malu! Ili, ranije su se muškarci ubijali kako da postave pitanje – Je li’ šta misliš o oralnom seksu – na šta je većina odgovarala treptanjem okica, u prevodu ne misli, zabranjeno joj je i nije moralno, ili – Ju, šta ti pada na pamet, šta misliš o meni? Strašna je ta frka šta on misli o njoj, ni jedna ne kapira da obično tad ne misle ništa a i ako misle, misle sve najbolje.

S dolaskom emancipacije u ruralne srpske krajeve ovo pitanje mora da evoluira do – Je li, šta misliš o pranju mojih gaća?

Ko baš misli da ovaj problem ne može da se prevazidje moj predlog je da gaće i ne nosi. Glupo je, brate. Toliko problema u životu, još taj s gaćama, to bar može da se eliminiše. A i, kako rekoh, živi se u zemlji Srbiji gde je problem gaća sveprisutan, stalno ih neko nekome svlači, neko nekoga otpozadi u interesu svih nas, pa bolje da se ne nose. Em se izbegne problem – opet mi neko svuk’o gaće, em se zanemari to što je to ipak prljav veš u još prljavijoj dnevno – političkoj situaciji.

Ko može da zanemari politički problem gaća i nastavi da ih nosi može da ih donese kod mene na pranje. Neće me bude sramota. I neću nikome da kažem, kunem se, čisto da ga ne bije loš glas.

S’ Mahlat će se vaša guza prijatnije osećati u snežno belim gaćama, lakim kao pero, raspevanim ko onaj što je u sred NiŠ pokušav’o sa onom frulom da natera ono što mu je bilo u kartonskoj kutiji da počne da se ponaša k’o hipnotisana kobra.

Predloge za reklamiranje pranja gaća u doba emancipacije primam dole.

Uslugu neću naplaćivati, ovo će biti humanitarna akcija.

Blogotranzitna Mahlat u pauzi izmedju dva pranja gaća i ostalog.

Pročitajte i

Mame, blogovi, uticaj i marketing – slučaj “pašteta” i malo statistika

Mame blogerke su na balkanskom delu Interneta potpuno skrajnute i nezanimljive onima koji se bave …

18 komentara

 1. S

  Pa znas kako, nije problem pranje, nego ono sto raspaljujes dok se suse! :mrgreen:
  Mozda mi posle vratite samo prazne gace, pa sta cu onda? 😯 :mrgreen:

 2. E, tek posle ovog teksta sam siguran da si živa, zdrava i neoštećena stigla kući.
  Mahlat ponovo jaše. 🙂

 3. Najgora moguća kombinacija:
  dok ti zvoca svekrva pereš muževljeve gaće pokušavajući da se setiš kada je dotični zadnji put i upotrebio pribor iz gaća na pravi način 😆

 4. Sanja, nisi valjda mislila da mi u gacama posaljes i Dedu, ja sam rekla samo perem gace :mrgreen:

  Rain, ziva jesaz, zdrava onako a posledice cemo tek videti 😀

  Rminder, kako da ga upotrebi ako je svekrva tu, lepo ja kazem, peri gace – eliminisi svekrvu :mrgreen:

 5. Rain, Mahlat ne jase, Mahlat nudi uslugu pranja gaca. Ili si corav, il se pravis lud, ili te udarilo ono razmisljanje dok se gace suse??? Nesto jeste?
  Sta se beli u gori zelenoj, jal je Mahlat manuelno gace … Ej, ne ide mi bas , a vidim da lupam … Ajd, ako smilim nesto pametnije, oglasicu se… 😛

 6. Deda, nemoj mi diraš Raina, ophrv’o ga umor 🙄

  Što se bijeli u gori zelenoj
  jal snijeg pada jal su labudovi
  nit snijeg pada, nit su labudovi
  no to Mahlat ljutu bitku bije
  sve što j’ muško njojzi strano nije :mrgreen:

  si to ‘teo 😆 😆 😆

 7. Zaboravih, ako Sanja reši da mi pošalje tvoje gaće nek’ te prethodno istrese iz njih :mrgreen:

 8. S

  😛 😛 😛
  Vidis ti bukvalistu, ja bi poslala ceo paket! 😯
  Dobro si mi rekla na vreme. :mrgreen:

 9. Jok, bre, samo gace, Dedu održavaj sama, znaš koje vreme bi mi bilo potrebno da otkirjem na šta radi, od čega se kvari i slično :mrgreen:

 10. S

  Pa jest, i to sto kazes! 😛

 11. Ja negde pročito, dok sam još čit’o, da, na primer, Karađorđe nije ni nosio gaće. To mi zvuči logično, jer da je nosio gaće ne bi se zvao Karađorđe, već skraćeno Đorđe.
  Gaće i dan danas jedva da čemu služe, a znaju i da usporavaju prvu fazu nataliteta.
  Nego nisam ja ovde, izvini na drskom upadu, zbog toga, već je drugi problem koji me muči. Čarape!
  Ima li iko na planeti da mi jasno kaže zašto ja, obično muško (da bog da što duže) čeljade, imam u fijoci, ‘bem je alavu, od svakog nekadašnjeg para čarapa samo po jedan primerak! Taman mi saputnica ili, desi se prilika, ja sam, što u radnji što na pijaci, kupi par čarapa, pa ja ih posle nosim, pa završe u mašini..i tu se, po pravilu, gubi trag levoj ili desnoj čarapi, ako ta podela uopšte postoji. Neke prežive sve do konopca za sušenje, neke do faze „urolaj u čvor“, ali na kraju, bez izuzetka, svaki par čarapa bude sveden na komada jedan!
  I moram na posao ili druga mesta u čarapama različitih proizvođača, što znači da gubim pola sata života tražeći što sličniji raspar da ga sparim.
  Eto, ja sam izneo svoj problem, za koji se priča da je opšti, jer i moji ortaci istu muku muče.
  Ima li neko da zna odgovor na ovo pitanje jer se od te „crne rupe“ koja proždire samo po jednu čarapu ne može uredno i spokojno živeti!
  Ko misli da je ovo sitan problem i da ne zavređuje raspravu, taj ništa ne zna ni o čarapama ni o životu.

 12. Na to pitanje niko živi ne zna odgovor, pošto sam već pisala o tome da je Papa veš mašinu progalasio najzaslužnijom stvari za žensku emancipaciju, to vam je slatka osveta pošto mogo volite da ne skidate čarape u nekim tamo trenucima, valjda se plašite da vam ih ne pojedeno, kad ono mašina :mrgreen:

 13. Predlog za pravi deterdžent – Tenzo – http://www.dita.ba/aktuelnosti58.html – Fakat miriše bijelo 🙂

 14. @Dragan Radović – Još ne stigoh da ti repliciram na svom blogu, evo me kod Mahlat u gostima, pa ću najpre ovde: Nemoj sad u priču da uvodiš i čarape, k’o Boga te molim, jer su nam i gaće preko glave :mrgreen: Ima tu raznih fenomena, npr. daš majci plavu majcu, a ona ti je vrati opranu i u novom koloru, najčešće neupotrebljivom za nošenje na javnim mestima. Zbog toga ja, zadnjih deset godina ili svoje perem „na ruke“ ili bdim nad veš mašinom od početka do kraja „operacije“ kako se ne bi nešto, nedajbože, desilo, a desi se uvek kad se samo odmaknem od nje. 🙄
  @Mahlat – 😈 :mrgreen:

 15. Sto, bre, vidis da organizujem humanitarnu akciju.

  Ti se sad cik usudi da ne budes humana :mrgreen:

 16. @Mahlat – Nikad u čarapama! Ni sa punim stomakom! Ja u rasparenim čarapama, pa to bi razbucalo svaku romantiku, estetiku i biologiju!
  @Dijica – I ja „perem na ruke“ – ali ne moje. Ljubazno zamolim, sve koristeći pogled ala Majkl Daglas pre nego što zgrabi Šeron Stoun, i kažem: Aj’, dušo, molim te, nemoj ovu novu majicu u mašinu. Hoće gradski adolescenti da me izaberu za vođu retrohipi pokreta!
  @obe – Gaće preko glave, majice preko glave, čarape preko glave – je l’ ovo sajam avangardne konfekcije?
  P.S. Izvinjavam se što sam uveo gaće u priču, ovakvi novinari kao ja, kad ponestane „materijala“, malo „prošire rubriku.“

 17. „Zvanična ispravka“: nisam uveo gaće, one su tu od prvog reda, već čarape, tu neobjašnjivu pojavu, vrag da ih nosi. Evo i sad, dok pišem, zagledam i vidim: nisu leva i desna iz iste fabrike izašle.

 18. Marko, kako mirise ne znam ali, fakat, sve radnj radi, pametan neki prasak 😆

  D. Radovic, ma ne izvinajvaj se, ovaj pogled na carape me bas razveselio, a boga mi i zamisljena romanticna scena kao uvertira za pranje majica 😆

Ostavite komentar