Home / Politika je kurva / Svim urednicima, svih portala, od – do

Svim urednicima, svih portala, od – do

Čovek u Srbiji koji čita vesti ne izgleda ovako, ovo je optička varka

Bože  zdravlja da vam Ceca sutra peva kad budete ženili sina, o slavama i tako to. Ovo sam bila fina. Vi zamislite da sam vam rekla baš ono što ste zaslužili zbog današnje udarne vesti –

Ceci odloženo suđenje! I prvi put s pratnjom na suđenje. K’o s ocem na jutrenje. U anale će ući.

Dragi drugovi blogeri i tviteraši, kao što vidite Ceca nacionale je udarna vest u Srbiji. Dok se novinari, oni novinari što se plaše da im blogeri i tviteraši ne otmu ‘leba iz ruku koji krvavao zarađuju baveći se kopipejstovanjem ili Cecom, blogeri su se danas pisali o mukama zemlje Srbije a i tviteraši su se bavili istim problemima.

Pa opet sutra, kad novinari budu zakazali i digli dževu kako im neko otima taj ‘leba, svi da se zaletimo na tribine da im se izvinjavamo što smo radili njihov posao, jerbo nije lepo. I oni bi radili da nisu politički opredeljeni, ‘vako ne mogu, iako im je sasvim jasno šta mori ovu zemlju.

U ovoj zemlji okoreloj u kriminalu, korupciji, lažima, klasičnom i vrlo vidljivom lopovluku, vest dana je da je Ceca sa sve nanogicom, ili bez nje, pojma nemam, i veličanstvenim sisama prošetala do nekog suda.

Pu! I po sto puta pu! Na profesiju vam!

Ubuduće, dobro razmislite smete li da optužujete nekoga što radi ono na šta ima pravo – izveštava sa lica mesta, pa još nenašminkano.

To se u pravu zove svedok pa ne znam zbog čega ne bi mogao i da tvitne isto.

Za ovo što ste dešava u zemlji ste odgovorni skoro isto kao i oni koji su je doveli u ovo stanje.

Zato što se ne bavite svojim poslom, što ste prodali veru za večeru, što zaluđujete ovaj narod.

Ovo je vaša slika:

mina 24. novembar 2011. 13:36

Ceca je dama i njen stav je retko vidjen kod nas poznatih licnosti,ponos kod nje je vidljiv u svakom momentu!!Mozete je kuditi ili blatiti ali dela govore njena figura i ponosni stav sve dematuju sto je protiv nje!!Uz tebe smo Ceco uz tebe su svi koji nisu iskompleksirani i zavidni jer si ti borac od zene i svaka pohvala tebi!!

ljubica 24. novembar 2011. 13:22

@sale BG Ona ima ,narukvicu, na nozi ali ovakvim zenama sve lepo stoji pa cak i ta narikvica na nozi.Sad novosti stalno blate Cecu neznam dali bi to radili da je Arkan ziv ?? cisto sumnjam.Mnogi komentari gde se ne pljuje po Ceci se ne objave zato svi navalite da pisete negativno novosti ce da rade ako treba 24 sata da sve te komentare objave.

Lara 24. novembar 2011. 13:19

Ceki ne daj se ti si jedna jedina

Komentari preuzeti sa novosti.rs

Šta je sve poskupelo ovog meseca?

Koliko iznosi potrošačka korpa?

Šta se dešavalo noćas na Kosovu?

Šta je sa aferom oko vakcina?

Luke?

Šta je sa svim onim aferama?

Da li je inflacija još uvek jednocifrena?

Kud plovi ovaj brod?

Ili se nasukao?

Vidi li se to kroz urednički prozor kroz koji vam ne dozvoljavaju da gledate?

Hvala.

 

 

 

Pročitajte i

Drugovi Hrvati, Tito je deo i vaše istorije

Svet u 21. veku radi na tome da ljude pošalje na Mars, usavršava bioničku ruku, pokušava da otkrije tragove inteligentnog života van ovog sistema, vama je najveći problem kako da se nosite sa sramotom ako popijete kafu, pardon – kavu na Trgu maršala Tita.

13 komentara

 1. Opšte je poznato koliko nam je sva nevolja u kojoj živimo odavno ‘preko glave’, pa bi narod malo zabave, jelte.
  Samo, ne mislim da su samo novinari i urednici krivi, jednaku odgovornost nosi i publika, tj. gomila kojoj je danas samo to zanimljivo i koja ne obraća pažnju ni na barikade, nesreće, zakone i slično.. Imamo izbora, zar ne, da ne obraćamo pažnju ni na Cecu, ali nam se, jbg, sviđa.

  I dsr, ovo govorim u prvom, ali zapravo u trećem licu, pošto smem javno da se pohvalim da me zaista ne zanimaju ni njene noge ni njene sise, sa sve ukrasima, i da nikoga neću častiti svojim poštenim klikom danas na tu temu.

 2. Je li, bre, zar i ti sine Brute 🙂

  Mi nebismo, ali narod traži :mrgreen:

  Narod traži veće plate pa niko ne zarezuje. Šta sve narod traži…

  Nisam ni ja čitala, usput, skrolovala do komentara, meni je to slika svega. Zabole me i za Cecu i za sve takve stvari.

  Hoću normalan tekst.

  Usput, mene ne čudi što narod ništa ne interesuje, prvo nema gde da pročita, a drugo – ovde se već vrlo dugo radi na narodu da svi postanu neosetljivi, da gaze preko drugih.

  U čijim rukama je palica taj je i odgovoran. Dok narod ne uzme motke, ali to je već neka druga stvar.

 3. Čekaj bre Mahlat, dobro to, Ceca, a kako si zaboravila JOŠ VAŽNIJU VEST, KUDIKAMO VAŽNIJU – Dara Bubamara prešla u crnke, eeeeeeeeeeeej!

  Ni ja, doduše, ne čitam, pa ne znam koju je farbu koristila, koju marku, nijansu (broj) i koiko dugo je držala farbu na glavi, ali breeeeeeeee, kako to da ti promakne!!!!!

  Mislim, stvarno… 😀 😀 😀

 4. S

  Me’š čini da nije toliko problem u novinarima, već u uređivačkoj politici medija. Oni koji su na odgovornim mestima guraju ovakve stvari u prvi plan upravo iz razloga da bi cela zemlja pričala o Ceci ili o tome što je Ceca glavna vest. Bacanje prašine u oči sa ciljem skretanja pažnje građana sa aktuelnih problema. Pogledaj samo homepage Blica. Ceca, Novak i Bred Pit. A iako je sinoć došlo do sranja na Kosovu, jedina vest na naslovnici o tome se tiče položaja hrvatske manjine dole. Ma važi.

  Da sumiram: ako pišeš o stvarima koje se stvarno dešavaju i to na objektivan način, onda mračiš, onda si hejter i onda si pesimista. A to nikako nije u skladu sa „ružičastim“ pogledom na svet koji fura odlazeća Vlada. Zato, citiraću čuvenog „Slavuja iz Mrčajevaca“ – smej se, smej, uvek se smej.

 5. Trenutno ne dižem glavu od posla (čuj, ovo zvuči ružičasto?) – ali ima nešto u ovom što reče Siobhan o mračenju, hejtovanju, i pesimizmu. Zgadilo mi se da budem u pravu! Kakva korist od postavljanja pitanja na koja niko ne zna odgovor. Kad će da nam bude bolje? Kad na vrbi rode banane! O.K. ne moram da pišem o Ceci ili Dari – ali još mi je gadnije da pišem o Dinkiju, ili o Vuku. Onaj Sloba je bar imao neke tajne službe. Miru-škorpiju, Marka-dizelaša, i taj neki nestvarno-opasni polusvet oko sebe – a ovi aktuelni igrači su čiste karikature.

  Virtualna realnost.

  Sve izgleda kao trejler za neku BBC-ovu homorističku seriju…

 6. V

  U Danasu, Politici i Dnevniku, na primer, to nije bila udarna priča. Takođe, ni „ozbiljni“ nedeljnici (NIN, Vreme, Ekonomist) nisu to istakli. I tako dalje, ima još primera gde ceca nije u centru pažnje.
  Sa druge strane, nisu baš ni svi redom blogeri i tviteraši u poslednje vreme imuni na estradne teme.
  Ovo govorim jer se protivim generalizaciji. 🙂
  A slažem se da Ceci nije mesto u novinama, odnosno ne sa takvim pristupom temi. Inače o njoj ima i treba mnogo toga da se piše.

  Pozz 🙂

 7. Naravno da ne generalizujem, ovo je za nauk 😆

  taman da je i u Vremenu izašlo, pala bih sa stolice, NIN ću prelistati ponovo, posle dužeg vremena, Ekonomist nikako ne spada u gore pomenute.

  Recimo da ne mogu da prihvatim sve ostale, ne mogu i gotovo.

  To sa estradizacijom Twittera, mora da nam je različit TL, stvarno nisam primetila 🙂

  A ko će da piše o Ceci to što ima, treba, što svi znamo? Živa nisam…

 8. M

  Šta ste se svi „uhvatili“ za Cecu, a GLAVNA VEST js još jedan u nizu primera da pravosudni sistem ne funkcioniše. Danas nisu obezbedili suđenje, pre neki dan zastareo postupak u Požarevcu itd. i sada se traži opoziv sudije u Požarevcu a ne i SVIH ODGOVORNIH od ministra do predsednika suda pa i tužilaca,

 9. A o zdravstvu bolje da i ne počinjem, i moj blog je malo :(.

  Gde god se okrenem, gde god pogledam, do te mere nema ničeg normalnog, ničeg optimističnog, da jedva držim glavu iznad vode. I stalno mi deluje da mi je manji problem što nema ničeg, nego – što nema nade.

  Kad je bilo bombardovanje – imalo je KRAJ. Nisu mogli 10 godina da nas bombarduju…

  A ovo o čemu ti pišeš je – program.
  To mi nedavno reče jedan pacijent, kako je uveren da je sve što nam se plasira zapravo PROGRAM koji treba da „isprogramira“, napravi nove slepce, a one koji već to jesu održi u tom blaženom stanju…

 10. jbg, nisam se prijavila za mejl praćenje komentara, pa sam jadna mislila da nećeš da pričaš sa mnom što se bunim 🙂 i tek sad svratila da vidim šta ima novo.

  al stvarno, delimo odgovornost. ja izginuh da zadovoljim sopstvene kriterijume, moralne pre svega, a srećom takva nam je i uređivačka politika, al opet kad se desi neki „skandal“ koji mora da se proprati, vidi se šta se čita bez obzira da li je na naslovnoj strani.
  mrzim abrovisanje na bilo kom nivou i Ako! si nam svima rekla, al džaba ti, Mahlat.. ovaj narod je samo stado ovaca koje čezne za ovnom predvodnikom još od Tita na ovamo.. zato su jadni nesrećni, što nema nikoga da im kaže šta i kako treba i oni samo da slušaju..

  aj dosta je, pozdavljam te dok sam jošte suzdržana i ne psujem 🙂

 11. Zubarice, slamku u usta, to rade oni što se dave, jal u vodi, jal u blatu, jal u živom pesku, jal u Srbiji 🙁

 12. Mahlat,
  pa spasavaju me samo tri stvari: što mogu po potrebi da zgusnem svoj profesionalni život do ludila, da ne mislim ni na šta drugo, što imam trezvene i samostalne voljene koji me šutaju u … avatar kad odlepim, i što – odem, u neko normalno okruženje, u normalan sistem, tamo gde je normalan vazduh koji može da se diše, da ne dišem fekalije. Ili kako bi već nazvali…

 13. C

  Nije to baš toliko krivica novinara, i onih koji se novinarima nazivaju. Žuta štampa i teme iz iste su diljem planete postali hleb naš nasušni, a sve je deo globalnog projekta „Zatupi pastvu da bi lakše vladao“. Nisam pristalica teorija zavere, i ne mislim da svima nama vladaju „Vladari iz senke“ (mada je činjenica da postoji uzak krug moćnih ljudi koji donose ključne odluke na svetskom nivou), ali sam zato jako sklon da poverujem kako se radi na totalnoj debilizaciji ljudi. Odeš na kiosk – žuta štampa, upališ TV – reality taj-i-taj, upališ radio – SMS glasanje za NeZnamNiJaŠta. Hleba i igara.

  Pisanje o ozbiljnim temama tera na razmišljanje. Razmišljanje razvija moždane vijuge i smanjuje kapacitete prihvatanja serviranih „istina“. To za sobom povlači niz problema. Ovako je lakše. Daj da se zabavljamo, o ozbiljnim temama će brinuti oni koji su za to plaćeni (i koji u Skupštini koriste lap topove da bi prelistavali elektronska izdanja tabloida).

  Preširoka je tema, rasplinuo sam se, i rasplinuo bih se još više kada bih nastavio.

  Btw, lajk za tekst.

Ostavite komentar