Home / Googlovanje / Blogeri, srećan vam BlogDay 2010

Blogeri, srećan vam BlogDay 2010

BlogDay

Da ne bi Janavi ne bih se ni setila. Uputstvo ovde.

Počela sam da blogujem pre četiri godine, najpre stidljivo, sad nemam nešto ekstra da kažem sem da se ispred mene otvorio čitav jedan nov svet. I tim svetom sam fascinirana na sve načine, ponekad sam fascinantno zaprepašćena, u većini slučajeva sam fascinantno oduševljena.

Po pravilima evo pet blogova koje preporučujem:

Paramparce čiji me nick oduševljava a koji je objasnio da mu je takva i duša piše blog Paramparčad o paramparčićima svoje svakodnevice. Toplo preporučujem. Inače ume jednom rečenicom da kaže mnogo, to je danas umetnost.

Nastasja
i njena kuhinja, specifično piše o kuvanju, mislim navede sebe na zlo pa onda pokušava da navede i nas. Odlično pokazuje kako kuvanje može da bude dooobra zabava.

Nasuprot Nastasji, Ivanov blog Debeljuca tek upoznajem, trenutno sam na dijeti pa ovog čoveka koji ga piše malo mrzim a malo mu se divim. Ako budem uspela svoje dupe da uvučem u farmerice a da se ne osećam kao kreten vodiću ga na zelenu salatu, red bi bio da častim.

Ovog čoveka sam otkrila pre neki dan tako što je ostavio komentar kod mene, usput, kad kažem komentarišite ako blogujete to je zato da i drugi mogu da dodju do vas, ko bi tražio blogove po blogosferi a komentar ume jako da zainteresuje, mislim to je neki prvi sud o vama. Ovaj blog tek čitam ali mi se svidja ono što sam do sad pročitala. Jedino što fali ovom blogu je ime. Ne zove se nikako 😀

Za kraj – ovaj blog Zijan-ćerka prosto obožavam. I ništa sem toga ne umem da kažem.

Srećno vam čitanje.

P.S. Mala molba svima koji mi ostavljaju poruke na FB kako vole moj blog i da bi krenuli u blogovanje samo ne znaju kako.

Udahnite i počnite, ovo je idealan dan. Ne boli. Pišite kako mislite i o onome o čemu mislite, ja ne umem bolji savet da dam niti se razumem u pravila.

Rasterećuje, verujte mi.

I otvara neke nove svetove, kako rekoh..

Pročitajte i

Mame, blogovi, uticaj i marketing – slučaj “pašteta” i malo statistika

Mame blogerke su na balkanskom delu Interneta potpuno skrajnute i nezanimljive onima koji se bave …

13 komentara

 1. E vidiš, od kako blogove pratim skoro isključivo putem RSS-a izgubila sam iz vida Zijan-ćerku, a nekad sam je obožavala. Haman da ću morati ponovo aktivirati to svoje obožavanje i neće mi bit’ mrsko.

  A na prvi pogled koliko vidim Nastasja kuva sve ono što volim pa sad ne znam da li da pratim njen blog jer pokušavam da smršam (ili da ne puknem od prejedanja, bolje rečeno). Ide ona u bookmark, za svaki slučaj.

  A ja odoh da preporučim kod sebe 5, sviđa mi se ovaj praznik 🙂

 2. Moj ti je savet malo kod Nastasje pa na Debeljucu 😀

  jes’ lep praznik i hajde, otkrij nam neki nov blog.

 3. Da, počnite na vreme da biste došli u Bor u martu na East Weekend fest 🙂

 4. Ako ni zbog čega drugog 😉

 5. Mahlat, hvala ti sa slagom i jagodicom od gore :*
  Preporuka od tebe vredi kao 10… jer si za moje pojmove ti uticajan bloger. Hvala, od srca, jos jednom! 🙂

  @Cyber Bosanka 🙂 hvala! ja se trudim da kuvam samo gurmanski i fino 😀 nemoj zameriti al’ tako volim 😀 sta sad ja da vam radim kad ne znate da stanete 😛 😯

 6. Odlicna preporuka, potpuno se slazem!

 7. Hvala za preporuku Mirjana.

  Čak mi je palo na pamet da bih mogao da napravim sa Nastasjom da sprema stvari od sastojaka koje ja predložim pa da spakujemo zajedno neki post… ili degustaciju 😛

 8. To bi bio obrok 🙂

  uživaš opušteno znajući da posle nećeš patiti 😉

 9. Z

  Veliko hvala, sa produzenim aaa – od mog bloga do tvog. Još uvijek često zavirim preko ograde, i imam šta vidjeti.
  🙂

 10. Nema na čemu, naravno 🙂

  hvala tebi što se nadjem u mali milion crtica…

 11. Nikad se bre ne setim…idiot. 🙁

Ostavite komentar