Home / Pamet u glavu i dupe uza zid / Kakav odmor, gledaj od čega se živi

Kakav odmor, gledaj od čega se živi

Sve što nemate možete da nadomestite nečim drugim. Ili onako lako filozofski – ne patite zbog onoga što nemate nego se radujte onome što imate.

Stanite ispred ogledala, dobro se zagledajte i ukapiraćete da imate samo sebe, sve ostalo što ste imali je već potrošeno, pohabano ili vam oduzeto raznoraznim zakonima u korist viših interesa.

Tako zabuljeni u samog sebe dobro proanalizirajte gde škripite, šta biste mogli da doradite pa kad sledeći put stanete ispred ogledala da možete da vrištite od sreće.

Elem, vreme je godišnjih odmora i sezonskih anketa – Idete li na odmor, gde idete i ako ne idete što ne idete.

A vreme je i sezonskih saveta koji se svode na to da vam neko glupima, slepima kod očiju i tupadžijama koji nemaju pojma šta su prave životne vrednosti otvori oči.

Glupo je da idete na godišnji odmor. To bude deset, petnaest dana i prodje. Setite se prošlogodišnjeg, samo ste jurili decu po pličaku, što svoju što tudju, sekirali se u šta vam gleda muž i koliko je piva popio, obećavali sebi da nikad više nećete voditi na odmor i njega i decu. Čist gubitak na svim poljima.

Umesto da te pare potrošite gledajući u pučinu i sekirajući se ok’le pare raznoraznim ljudima za jahte, silikonske sise i ostalo, uložite u sebe. Dugoročno. Onako po američki. Ne razmišljajte koliko ćete potrošiti nego koliko će vam se isplatiti.

Upišite neki od letnjih kurseva. Origami, ikebana, heklanje… ima tih kurseva, zavisi ood afiniteta. A najbolje bi bilo da upišete hit kurs leta 2009. – kurs seksa! Tantričkog. Onog što traje letnji dan do podne a ne dosadi.

Ja vam iskreno pojma nemam o tom tantričkom seksu, ja sam starovremska žena pa ne mogu da vas animiram.

Prošetah malo po mreži i ništa nisam razumela. Pominju se neki bubnjevi uz koje treba da tresem rukama i nogama, valjda sve to počinje plesom za dozivanje kiše, onda neki joga položaji, zauzmem položaj i ne mislim ništa, poenta je da nema misli a onda će da mi se probudi seksualna želja a nadasve energija, proradiće mi nešto što leži u desnoj polovini mozga što ima veze sa seksom a i kreativnošću, valjda će mi se u sekundi spojiti seksualno umeće i ona ikebana, tako nešto. Onda mogu da zaskočim šta ‘oću.

Da napomenem da se tantrički seks uči grupno a sprovodi pojedinačno što opet nisam razumela, kakav će posle seks da mi bude ako nema onih što oko mene tresu rukama i glavom uz ritam bubnjeva. Kako ću to posle bez atmosfere.

A da, krajnji cilj tantričkog seksa nije konačni užitak, to je rezervisano za primitivan seks nego povezivanje sa voljenom osobom. Valjda nešto slično sportu – nije važno pobediti nego učestvovati.

Tokom tog tantričkog seksa bez cilja možete da se sretnete sa svojim strahovima i noćnim morama, svega ima samo seksa nema.

Al’ valjda se dobije sertifikat kad završiš kurs. I valjda se prilaže uz CV.

I valjda daje veće mogućnosti kad tamo neki zadužen za kadrove procenjuje podobnost.

Jutros reših da ne gubim vreme kad već ne idem na odmor.

Ko takodje ostaje na vrelom asvaltu može da mi se pridruži.

I neka ponese bubanj.

I nemoj ništa da misli.

Poenta je u tome.

Pročitajte i

No smoking

Veliki problem u sprskim vezama i brakovima predstavlja neprihvatanje da je jedno od njih imalo …

9 komentara

 1. Hm……ozbiljno razmisljam o tome, zbog CV-a, mozda dobijem posao na Onim nekim televizijama, ima nocOm da se gleda, pricaju u slusalice i drpaju pred kamerama 😯 🙄

 2. Š

  Znači grupnjak? :mrgreen: Pa dooobrooo…jebi ga, kud već ne idem na odmor, aj’ makar još i taj seks da probam. 😀

 3. Š

  Mada bre, ženo, si luda ti, ko da se gnjavi ceo dan po ovu vrućinu? 😯

 4. Zelena, tebi nema posla dok ne prilegnes pa ti gledaj :mrgreen:

  Saptava, ne izvoljevaj, opusti se i ne misli na vrucinu, su lepo rekli da se ne misli 😆

  ne rece da l’ imas bubanj, da te turim na spisak, mozda i dobijemo popust na kursu, dve po ceni jedne :mrgreen:

 5. Š

  ću otmem komšijskom klincu, ništa ne brini, izuva nas iz cipela svako veče…napravim sačekušu večeras, i bubanj je naš! :mrgreen:

 6. D

  ebem ti tantriku po ovoj vrucini! Ne trese mi se uzalud, jerbo „volim sex i rado ga se sećam“, sto rekla jednom jedna zenska bez „muškog“! 🙂

 7. Ma jebo ti taj sex bez sexa. ‘Ajd’ dobro, da ne mislim nista – ok, al’ da se tresem a ostanem nejebana, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, to jok.
  Ali, ako bas insistirate, ok, odo’ da pribavim bubanj. U drustvu se i kaludjer trese.

 8. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ostavite komentar