Home / Pamet u glavu i dupe uza zid / Otkud tebi pravo na mišljenje, da nisi malo ljubomorna?!

Otkud tebi pravo na mišljenje, da nisi malo ljubomorna?!

 

Na početku da vam kažem jednu veliku istinu koju vam niko neće reći, naročito muškarci.

Ako ste se ikada pitali zašto se muškarci toliko pale, naročito oni malo stariji, koji su uspeli da nabace bembaru ili pežo kabriolet, počeli da idu u teratanu, da vole sve što vole mladi i nabacili sede šiške a la onaj Pola Čovek Pola Osmi mart, dakle zašto se pale na vrlo mlade devojke, što im nije zameriti, zameriti im je što one srednjih godina gledaju s gnušanjem, kao toliko prezrele, ma skoro trule i za druženje, o seksu da ne govorimo, stvar je u sledećem:

  • mlade devojke uče da je najvažnije muškarčevo zadovoljstvo, da mu budeš lepa na oko, da se ne buniš, ne iznosiš mišljenje i da mu pružiš orgazam. Nekad su ih to učile majke i tetke, danas ih uče edukativni časopisi i portali, specijalno njima namenjeni – šta sve ne smeš da mu kažeš, uradi mu ovo i lansiraj ga među zvezde, kako da mu bilduješ ego i slično. Odglumi orgazam do kog te on neće dovesti, ili zato što ga boli uvo, ili ćešće zato što NE UME! I devojke glume orgazam. Ne jedan, po tri! (Na istim portalima mogu da vide i savet zašto treba da imaju vibrator. Pred njim ne moraju da glume) Muškarac srećan i presrećan, ima se čime hvaliti, red koliko je digao iz benča, red koliko je orgazama izazvao, rasturio je klinku, iz šake mu jede;
  • mlade devojke počinju da sazrevaju i negde u tom sazrevanju i sticanju iskustva, ukapiraju da ne moraju da glume, kad se već za glumu nisu opredelile, da im se više ne dopada da budu statisti u kukuruzu tokom seksa, počnu da zahtevaju, tačno znaju šta vole, kako vole, mlade devojke postaju žene, što mentalno, što fizički, previše zahtevne, a to muškarci ne vole. Seko, ok je da ti kupim parfem, haljinu, neko letovanje, ali daj, ne davi, ti treba da orgazmiraš samo od sreće što sam tebe izabrao, a ne neku drugu:
  • već kad postanu zrele, žene imaju svakakva iskustva, od kafenisanja do seksa i prilično dobro znaju još na prvoj kafi ili čaši vina ima li vajde od potencijalnog budućeg ljubavnika ili nema. Vidi se. Po tome kako govori, kako gleda, kako jede, kako gestikulira, kako igru počinje još dok popili piće nisu, zato nema mesta razočaranju kad se ona zahvali i ode kući da se druži sa knjigom, neće sebe da muči. Obaška što žene znaju da ih posle seksa neće voleti više, a da to nije prečica do oltara. Devojke tek treba da sažvaću tu bapsku priču;
  • muškarci jednog trenutka ukapiraju da su nikakvi ljubavnici, nisu toliko blesavi, vide ženino nezadovoljstvo, ne znaju kako da izvedu ono što traže, kasno je, jebi ga, tolike godine su mislili da je dovoljno samo da im se digne, penis padne a oni dignu ruke od prezahtevnih matorki sa iskustvom i okrenu se devojkama bez iskustva.

Zaključak, to jest – velika istina:

Muškarci koji biraju one bez iskustva, biraju ih jer one još uvek ne kapiraju da su nikakvi ljubavnici!

Ende!

Sa zrelom ženom rizikuje da im kaže – Bato, si ti čuo za ono – nije mali, al’ je dobar tehničar, jebo to što se ti ponosiš, nikakav si tehničar!

Ako se pitate da li bi žena izabrala veliki koji je nkv radnik, ili mali s diplomom tehničara, izabrala bi ovo drugo. Obaška što se ljubav ne vodi samo polnim organima već i glavom, rukama, celim telom.

Ono kad pitate muškarca zašto stalno bira mnogo mlađe, pa on krene – to zategnuto, to savitljivo, to baca po trapezu i vata u letu, obesite mačku o rep. Toliko je žena preko četrdeset, pedeset godina koje savršeno izgledaju, koje su zategnute, to nije razlog.

Još jedna velika istina:

Svaki pravi muškarac, koji nema problem sa svojim seksualnim umećem, ne gleda ženu kao seksualni objekat i isključivo kroz telo, bira u ženi ono nešto, ono nedefinisano, ono tajnovito i privlačno, bira sebi partnerku, makar i za jednu noć, ne zeva joj u krštenicu jer on je ljubavnik, ne jebač. ENDE!

I tako dođoh do povoda za ovaj post.

To što imam pedeset i neku, dovelo je do toga da neki muškarci misle da nemam pravo na mišljenje i kritiku, da to nije proizašlo iz moje glave nego isključivo, pazi ovamo, iz mog osećaja ljubomore na one mlađe, zgodnije lepše.

Dakle, ja nemam pravo da kažem da mi se ne dopada to što je neka mlađa i lepša od mene nešto rekla, bez obzira što nisam pomenula ni njene godine, ni dupe, ni sise. Samo reči. Jer ja kad sam nju pomenula, oni nisu to pročitali, oni su odjednom počeli da tiltuju njeno dupe i sise.

I ja se iznerviram. Ne zbog toga što oni misle da sam ljubomorna, zabole me ovo pedeset i kusur godišnje doope, nego što je to tako površno i prizemno. A za takve nemam živaca ni u svom okruženju, zašto bih na mrežama.

I na kraju –

većina nas koje smo u zrelim godinama smo se

naputovale

nabančile po kafanama

naigrale po stolovima

bile počastvovane udvaranjima

ljubile u haustorima (ja se s mužem ljubim i danas, igramo se, neće da škodi)

bežale od udvarača, živele smo, nismo srkale život na slamku

i došle smo u godine kad smo tako mirne, zadovoljne, svesne, samosvesne, evo – ja nikada gore nisam izgledala, nikad nisam imala više kilograma, a nikada se bolje  nisam osećala. Jednostavno mi je dobro.

I kad mi neko spočita da sam ljubomorna na mladost, bokte, zamislim se – nisam bila jasna ili odajem utisak da sam ljubomorna. Pa procesuiram jesam li.

Jok, bre!

Nisam, nemam na šta da budem ljubomorna. Ljubomorne su samo neiživljene žene.

I da je moguće da se vratim u ranu, ranu mladost, da mi neko ponudi sve ponovo, ne bih pristala ni u ludilu. Radila sam šta sam htela, živela kako sam htela, bila s kim sam htela, uzela što sam htela, bila gde sam htela. Sad sve to isto radim, šta hoću, s kim hoću i kad hoću. Živim punim plućima. I onda neko ima problem s tim. Jer mora da je živeo u okruženju žena mučenica koje su trpele, odricale se, patile i koje danas kažu – ni hvala mi nisi rekao što sam se odrekla svog života da bih tebi…

Znam da ovim postom neću ništa promeniti, predrasude je teže razbiti nego mermernu ploči, to znamo, ali da budemo načisto, šta je šta i ko je ko.

I dok god je muškaraca koji mi spočitavaju ljubomoru, misliću – pogle’, još jedan sa mikro penisom, mučenik.

Ako ste muškarac i padne vam na pamet da nekoj ženi kažete kako je ljubomorna na mlađe žene, ništa ne znate o ženama i niste ih vredni. Ni mlađih, ni starijih od mlađih.

Ako ste žena, okrenite se na peti kad god ovo čujete, bilo ušima, bilo virtuelno.

I živite svoj život baš ovako kako ga živite, kako ste izabrale. Ne uzbuđujte se na ovakve izjave, većina muškaraca se celog svog života ne udubi u žene. Za njih su one samo nosač… znate već čega, pa drugačije ne mogu ni da misle. I nikada neće porasti do ljubavnika. To što liče na muškarce je ništa.

A ljubavnik, to je tako velika reč i opisuje posebne muškarce, one koji vode ljubav sa ženom na sve načine. I sa životom. Takvi nikada ovako nešto neće izgovoriti jer znaju da nije tačno.

(Foto u zaglavlju: psico.it)

Pročitajte i

U nama ostaje Dragan Nikolić. Šta će ostati u njima?

U nama ostaje Dragan Nikolić Jutros nas je zatekla vest da je preminuo Dragan Nikolić, …

Ostavite komentar