Home / Pamet u glavu i dupe uza zid / Little Pink Pill

Little Pink Pill

pill Je za žene isto što i big plava pilula za muškarce iliti popularno ženska viagra.

Ovo je vek ravnopravnosti pa kad žene već treba da budu ravnopravne u kamionima i avionima, na ratištima i radnim mestima, u parlamentima i medijima, red je da budu ravnopravne i u seksu.

U ovom ravnopravnom svetu, žena se vodi kao malo bolesno biće samo zato što ima menstruaciju. Kad god je tužna, neraspoložena, nervozna ili radosna a da oni okolo ne vide razlog, mora da odgovori na pitanje da ne treba slučajno da dobije tako da polovinu života provede pravdajući se da nije u predmenstrualnom periodu, to jest, da može biti tužna ili srećna nevezano za menstruaciju.

To do jedno četrdesete godine. Posle četrdesete mora da odgovara na pitanja da nije slučajno u klimaksu kad god joj je hladno ili toplo a naročito ako zaplače. I u tom periodu žena počne da se otpisuje kao zastarela i amortizovana mašina jerbo na tržište stiću novi, turbo, modeli. U metalik bojama koji se pale na ono na šta se ove amortizovane ne pale, lakše su za rukovanje. I kilometraža im se ne vidi kao i na svakoj nabudženoj mašini. Ove otpisane bi trebalo da privežu maramče, zapale čibuk, sednu ispod neke kruške i do smrti kontaju što su bile pametne kad su bile u blesavim godinama pa sad u pametnim godinama ne smeju da budu blesave.

Za to vreme, muškarci koji udju u zrele godine, one koje su kod žena klimakterične, počnu da skidaju stomak u teretanama, kupuju nov auto, šišaju se kao popularni pevači, oni što lome ženska srca u sitnu srču i nabavljaju repliku neke pevaljke, da se ne postide kad je prošetaju i da celom svetu pokažu da i oni konja za trku imaju, to jest, da nisu otpsani kao veliki ljubavnici. Mislim, lakše je zadovoljiti sponzorušu garderobom nego zrelu ženu penisom. Al’ dobro, marketing je marketing. I ovo vam je sve normalno. Dakle, žena u zrelim godinama postaje baba a muškarac proživljava drugu mladost.

Problem je što priroda ipak čini svoje pa po onoj narodnoj ‘’spolja gladac a unutra jadac’’ kod muškaraca koji emocionalno proživljavaju drugu mladost dolazi do erektilne disfunkcije. Jedno su želje a jedno mogućnosti, jelte.

Da ne bi zapali u duboku i neizlečivu depresiju što bi dovelo do toga da lamentiraju nad svojim penisom – koji ti je djavo, brate, vidi kakva mala – muškarci su dobili big plavu pilulu. Dobro, nije toliko big kakve je mitološke priče prate al’ vrši pos’o.

A pošto je, kako rekoh, ovo vek jednakosti polova, od motike do katedre, red je bio da i žene dobiju isto pa tako dobiše Little Pink Pill – roze pilulicu, žensku viagru, revolucionarnu pilulu koja neće omogućiti da im se digne al’ će im pojačati libido.

I vršili testiranje. Žene gutale a proizvodjači sa strane sedeli i gledali šta će da bude kad ženama krv navali u medjunožje a nema šta da im se digne.

I ako se pitate šta je bilo – ništa. Umesto da imaju taj osećaj da im se dig’o i najzad postanu srećne što će pokazati osmehom oko glave, od sad pa do kraja, žene kilave, počele da padaju u depresiju i nesvest, kako koja.

Farmaceuti se počešali po džepu i šlogirali se – ovo nam je, bre, neko sranje. Deset godina ispitivanja i ništa. Pošto svaka revolucija mora da ima i saopštenje za javnost, farmaceuti seli i sitnu knjigu napisali da su imali dobru nameru da žene učine ravnopravnim i srećnim bićima al’ da nisu uspeli jerbo, obrati pažnju –

uzbudjenje žene je toliko komplikovano da nije moguće jednom pilulom sad tu napraviti neka čuda.

Ne rekoše al’ moja malenkost misli da bi sve bilo jednostavnije da imamo penis.

Moja malenkost, takodje zna da žene imaju pravo na seks samim tim što se radjaju sa polnim organom. Da nas ne utucavaju da gušimo libido koji ne treba da imamo sve dok nismo u čvrstoj vezi kojoj ne preti raspadanje pa onda u braku, da imamo pravo na više od jednog muškarca ne bismo ni imale problem. Prema tome, uvek je sve u glavi.

Ili – Solomon je rekao – sve je u glavi, Isus – sve je u srcu, Frojd – sve je u gaćama. Kako to svi zapamtiše šta je rekao Frojd? Ispade da je više zadužio svet od Solomona i Isusa.

Ako vas buni ovo da je sve u glavi pa se pitate kako kad kod muškaraca uspeva, to je zao što oni imaju dve glave.

Epilog – nema od ta posla ništa, mislim te roze pilulice.

Obaveštenje – velike svetske farmaceutske industrije trećinu svojih ogromnih sredstava iz budužeta namenjenih za reklamiranje lekova troše na reklamiranje lekova za erektilnu disfunkciju. Običan posao koji sa zdravljem i životom nema veze. To je zato što marketinški stručnjaci znaju da je lakše čoveka ubediti da mu je srce na izdisaju i da mu prolazi vreme, šta ćete, priroda čini svoje, ne može tu ništa da se uradi, znate godine, ovo ono, nego mu reći to isto za penis, gde da mu kažu – pobratime, mator si, to više neće da ti se digne. Evo tebi pilulica, dići će ti se taman crko! Srce je srce a penis je penis. Kakav život, muškost je u pitanju.

I šta će sad da bude?

Najvrovatnije ništa. Al’ pošto je ovo i vek ludila dosetiće se neki ludak da izmisli nešto što će pomoći da ženama izraste penis, da najzad osete čari seksa, kako je to lepo što ti se diže, čisto da ne propadnu ta sredstva uložena u reklamu.

Jedva čekam.

Samo nemoj da bude roze boje, malo me iritira.

Pa kad se meni bude dig’o! Ima da pitam pošto svet.

Pročitajte i

No smoking

Veliki problem u sprskim vezama i brakovima predstavlja neprihvatanje da je jedno od njih imalo …

12 komentara

 1. hahaha, kad se tebi bude digo:))))
  lujko jedna.

  Poznavala sam jednog silnog čovu, strica moje drugarice, koji je od ljekara upozoren da ne smije koristiti viagru zbog srca je rekao:
  umrijet ću svakako, bolje da umrem k’o jebać neg k’o srćani bolesnik 😀

  mislim…velika im je muka, al meni nekako milo. Sam zla?

 2. m

  Muški klimaks, takozvana andropauza, mnogo je zajebana stvar. S obzirom na to da se radi o samoj suštini njihovog (muškog) bitisanja, kad konačno moraju da priznaju kako više ne mogu, padaju u depresiju i od momaka postaju dede. Kod njih nema srednjeg perioda.
  Da budem sasvim iskrena, i nije mi ih žao. Kad uđu u klimaks, razdrlje košulju, stave lanče, zagledaju se u ogledalu i misle da lovačkim pričama iz mladosti mogu nekog da fasciniraju. Jadno je to.
  Zvanično, niko od njih ne koristi pilulu. Ne umeju da se smeju samima sebi, kao žene – ili je sve ili je ništa. E, pa kad je tako, onda je jedno veliko ništa. Potrebnije su im bolničarke nego cice koje vodaju kao trofeje.

 3. Ja zla k’o dolika. 😈

 4. Nego, ja jedva čekam da mi izraste samo da proverim da li se može pišati stojećki a da se nekako pogodi wc šolja, taj fenomen me fascinira potpuno. 😯 :mrgreen:

 5. Slusaj da ti kazem:
  Pod prvo, uopste ne volim kruske! De nadje krusku od svih vocki?
  Drugo, ne bih ti je ja progutala ni za zivu glavu, samo zato sto je roze! Fuj!
  Trece, nemam zelju da mi izraste, ama ni u ludilu, pa posle da gutam plavu. Opet fuj!
  I cetvrto, najvaznije, ma ko ih jebe „savrsene“? Njima mladi trofeji za setanje, nama mladi trofeji za upotrebu. Moze nam se bre!
  A naucnici, ha!

 6. „Njima mladi trofeji za setanje, nama mladi trofeji za upotrebu. Moze nam se bre!“

  hahahaha potpisujem zenu!!! 😀 😀

 7. I ja :mrgreen: 😆

 8. Hahahaha.
  Znam jednu što kad god joj padne na pamet više nego što može da obradi u datom trenutku kaže „odoh pod krušku da razmišljam“.
  Jednom davno joj rekoh da mi liči na tebe.
  Pošto je bila u „za pod krušku“ raspoloženju izbečila se na mene uz „A što na nju?“
  Sad imam dokaz.
  Hahahahaha…

 9. Vidiš da je svakoj ženi potrebna jedna kruška 😆

 10. s

  😀 😀 😀 😀 😀 😀
  Ima nas zena, koje placemo kada ostanemo bez posla, ne zbog klimaksa, menstruacije (doduse mozda bih se manje usranije osecala da je nema)!!! Postoji li pilula za ovakvu vrstu depresije?Osim bromazepana?
  Ocito se sve desilo zbog trofeja jednog klimaktericnog muskarca, al’ ne mogu da tvrdim dok ne vidim trofej.Nema bona napretka postenoj zeni, ja kad’ ti kazem…sto vise mozak koristis, vise te jebu u njega, ti se ne das, oni te odjebu.Sta mi je ciniti? Brojim do 10,20…1000, krv mi kljuca…obuzdaj se Sandra, ubiotebogdabogda ludu! Hvala sto si me sasusala, a sada odoh il’ da bijem, il’ da se ubijem.

 11. s

  I dabogda svi redom pocrkali od tih pilula…plavih!

 12. Ako zamenimo pilile sta ce da se desi? 🙄 😆

Ostavite komentar