Home / Googlovanje / Mahlat, ovco neviđena!

Mahlat, ovco neviđena!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

U šta si zevala i koliko si ad hoc seksualnih odnosa propustila zato što nisi znala da primaš signale onih koji su ih odašiljali jerbo im bila frka da pitaju  – je l’ očeš – iz straha da ti ne kažeš – jok, bre, šta ti misliš o meni, nego su emitovali seksualne signale s tendencijom da ti provališ i preuzmeš odgovornost. Za loš seks ili za posledice.

Elem, pročitah da se većina muškaraca ne stidi da ženi da do znanja da bi hteli seks ali da ih to ne pali, nego da bi da navedu ženu da ona krene prva, to neka fora. Živim neusklađeno godinama, ja, eto, volim da muškarac krene prvi. I malo da ga mučim. To zbog onoga da moram da tvrdim pazar, nije lepo da odmah budeš jeftina, jelte.

E, takvi što neće kažu, emituju signale. Kad sam pročitala koji su umal’ ne počeh crnu vunu da predem – bogtemazo, koje bih seksualno iskustvo imala da sam samo otvorila oči.

Znači, situacija je da ja kao sedim sa nekim s kim nisam intimna a ko bi hteo što meni ne pada na pamet a trebalo bi da mi padne, i ne treba da trtljam o kukuruzu nego da ćutim, trepćem i vodim računa šta on radi, gde se češe i kako je prekrstio noge, jer…

dok ja, naprimer, pričam o rodu kukuruza ili tako nečem važnom za zemlju Srbiju njemu se možda dig’o a neprijatno mu da me prekida pa:

– Dobije ‘erekciju očiju’, što se ogleda u tome da mu se zenice mu se prošire tako da mu se crni deo oka primetno poveća, što se dešava kada oseti seksualno uzbuđenje. Je l’ znate vi koliko bih ja morala da mu zevam pravo u oči da bih primetila da ima tu očnu erekciju! Od toga bi onu donju garant izgubio a ja bih ga pitala je l’ skoro širio zenice, taka sam.

– Stavlja palčeve u petlje za kaiš na pantalonama čime  želi da skrene pažnju na svoje prepone i nagovesti da razmišljam o njegovom penisu. Ja bih odmah, kunem se, pomislila na nekog kamiondžiju kako šizi na graničnom prelazu, viđala takve, i pitala ga je l’ se sekira zbog nečega. Ne bi mi palo na pamet da mislim na njegov penis.

– Često dodiruje nos je signal za seks jerbo su naučnici nedavno otkrili da su nervi u nosu kod muškaraca povezani s erektilnim tkivom. Znači, kod mušarca su nos i penis iste građe, budibogsnama, pošto sam i ja čovek o’ma mi palo na pamet  da je i moj nos građen kao penis, ispuni mi se ona želja – što u nekim trenucima nemam penis, očas posla. Od sad ću kad god popizdim i kad mi dođe da kažem – ma jebemtiocatečuujakitebetupavoga… da se češem po nosu. Valjda će muškarci da ukapiraju, oni su izmislili to češkanje kad ih je sramota da češu mooda.

– Glas mu je puno dublji nego inače jerbo je neka studija  dokazala je da ljudi snize ton glasa kada su uzbuđeni. Stvarno nisam imala pojma, ja bih pomislila da je nešto konspirativno, da ne sme niko da čuje, seks mi opet ne bi pao na pamet. I kakva sam, počela bih – a, šta si rek’o, šta šapućeš, bre!

– Miluje ženu po ramenima, onako diplomatski, valjda, što je podsvesna simulacija koja govori da žudi za mojim intimnim dodirom. Ne mogu se setim da me iko milovao po ramenima a da nije već intiman sa mnom, da mi se desilo pomislila bih da imam perut i pojela bih se živa što nisam prala kosu Šaumom.

– Zagrli vas tako da ruke stavi na donji deo vaših leđa… a, ako zadrži ruke tačno iznad vaše, to jest, moje  stražnjice, verovatno da je želi i dodirnuti .  Ja stvarno ne mogu da zamislim da mi neko s kim nisam intimna atakuje na dupe, onaj s kim jesam me ne folira tu nešto okolo nego me lepo i časno uhvati za dupe kad mu dođe.

Grize donju usnu što je siguran znak da me već zamislio golu i počeo da planinari a ja nemam pojma.

Ako nisam zapenušala s onim kukuruzom a primetim tu očnu erekciju, dubok glas, palčeve zadenute kao putokaze ili nešto od ovog ostalog, ja treba da ga pogledam u te erektivne oči, spustim glas i kažem – bato, je l’ bi ti mene malo ovo, ono?

I šta mislite šta bi rek’o?

Reko bi – ne bi! Šta ti pada na pamet!

Jer, ja sam već ovo probala, kad vidim da bi, a  ubila bih ga što bi jer nije moj tip, jelte, ja tako bezobrazno pitam – je li, je l’ bi ti, a pitam tonom koji zvuči kao – otkud ti ideja da bi ti mene mogao, i svi su rekli da ne bi.

U onim situacijama kad se prepoznamo jelte,nismo morali da se bavimo ekstremnim sportovima ni da skeniramo očno dno, ni on ni ja.

Tol’ko.

Podelih ovo samo zbog toga što svi kukumavče kako seksa nigde pa računam da pomognem – obratite pažnju, možda vam se nudi a niste obavešteni.

Čitala ovde.

Muž mi spava, pa tako.

Inače, sutra, to jest, danas idem da se vidim  s jednim blogerom. Ću da obratim pažnju. Ne poznajem čoveka sem ovako online. Posle ću da vam prepričam kakve je namere imao.

Kosu sam već oprala Šaumom, za svaki slučaj. Ako nešto bude hteo moraće odma’ da mi se maje oko dupeta.

Pročitajte i

Mame, blogovi, uticaj i marketing – slučaj “pašteta” i malo statistika

Mame blogerke su na balkanskom delu Interneta potpuno skrajnute i nezanimljive onima koji se bave …

12 komentara

 1. ulepsa mi jutro…. 😆

 2. Mahlat svako jutro ulepša. 🙂
  Nego, sa kim to ideš da se vidš? Ne možeš tek tako da nas zaintrigiraš i onda ćutiš, nije humano.

 3. Mahlat stvarno si genije, OBOŽAVAM tvoje tekstove! 😀 :mrgreen: 😆
  p.s.Pa, stvarno otkrij nam s kim se viđaš, ne drži nas u neizvesnosti identitetskoj. 😉

 4. Milose, a zamisli tek da se budiš pored mene :mrgreen:

  Rain, Branchester, ne dolazi u obzir, kažem posle 😛

 5. Jok, bre, sve platonski 😉

  zasad :mrgreen:

 6. Hmmm… ja sam sad, uz sve shto me je zadesilo, josh i ljubomoran… pa ti vidi… 😉

  http://smisaodrustvenelobotomije.blogspot.com/

 7. Što, bre 😯

 8. I zamisli sad ako je čovek stvarno širio zenice? Ili ima alergiju na polen? Ili je mešao malter? Pa je još pio i neko ‘ladno pivo… A malo ga uvatila i promaja…

  I još ako ti se npr dopadne – pa odgovoriš brutalno na lažne signale?

  Bruka!

 9. Stvarno bruka 😉

 10. A

  hahhahahhah….svaki dan nesto novo naucish :)))))

 11. Haha… cool… stil, onako zezatorski, da ne kažem muški 🙂

Ostavite komentar