Home / Pamet u glavu i dupe uza zid / Mali korak za ženu, veliki za muškarca

Mali korak za ženu, veliki za muškarca

Jesmo li rezimirali da je žena stvorena samo zbog muškarca? Jesmo!

A rezimirali smo i da smo super ispale kad se uzme u obzir da smo napravljene od jednog rebra.

Dakle, dragi muškarci, prestanite da cvilite kako vam ne valjamo. Da je vaš praprapraotac bio velikodušniji mi bismo možda bile bolje. Eto, da je Adam dao malo više od jednog rebra… nego dao je jedno jedino rebro i to samo zato što ih je imao dvanaest.

Taj pos’o s jednim rebrom nije odradjen kako treba pa nas vekovima doradjuju. Naročito zadnjih decenija kad je utvrdjeno da nam mozak i sise nisu ispali kako treba. Na mozgu rade muškarci konstantnim jebanjem u zdrav mozak po sistemu – ne znaš ti šta misliš ja ću da ti objasnim i ne veruješ ti valjda više sebi nego meni. Na sisama rade plastičari. I naučnici, naravno.

Elem, švedski naučnici nisu sedeli skrštenih ruku i razmišljali kako da se bore sa kišnim šumama, globalnim zagrevanjem i tako nekim stvarima nego su se bacili na posao i utvrdili da kod žena koje imaju mutaciju gena CYP1A2 dolazi do smanjenja grudi od prevelikog ispijanja kafe! Tri šoljice su alarmantna doza.

S obzirom na količiinu kafe koju popije prosečna žena na ovim prostorima trebalo bi da grudi i nemamo. Ili ni jednoj od nas ovaj gen nije mutirao. Nešto jeste.

Pošto ja vodu uopšte ne pijem a radim i živim na kafu, mislim to mi je gorivo, došla sam do zaključka da mi je ovaj gen skroz u redu. Grudi su mi iste kao što su bile pre neku godinu.

E sad, žena koja ima male grudi ili koja je primetila da joj se s godinama smanjuju treba ozbiljno da se zabrine. Ili da prestane da pije kafu ili da ode na neku kliniku i zatraži gensko ispitivanje s osvrtom na gen CYP1A2. Mora da bi je gledali k’o da nije normalna.

Koja prestane da pije kafu dovodi sebe u opasnost da čitav dan hoda nadrndana tj. neprobudjena ali, drage žene, ako volite svoje muškarce vi se lišite zadovoljsta ispijanja kafe jerbo su neki drugi naučnici utvrdili da se muškarcima produžava život od gledanja u vaše grudi.

Ako vam je palo na pamet da povećate dnevnu dozu ispijanja kafe kako biste se rešile svog muškarca (ima i takvih slučajeva, jelte), ne trujte se za džabe. Uvek ima sisa za gledanje.

Sad, ja sam bila ubedjena da se naučnici bave samo ženama kad ono nije tako, bave se i muškarcima i taman kad sam pomislila da su utvrdili da nam nisu savršeni i da imaju nameru da ih osavremene u skladu sa današnjim vremenom ja videh da sam se opet zeznula. Opet se, bre, bave njihovom potencijom. Što kad ni jedan muškarac neće da prizna da mu tu nešto škripi ne znam.

Naučnici su utvrdili da miris pokvarenih jaja uzbuzdjuje muškarce i da bi se mogao koristiti kao zamena za Viagru. Viagra skupa a pokvarenih jaja ima gde god hoćeš i lako ih je napraviti u domaćoj radinosti.

I šta da zaključi čovek nego da su muškarci i žene nedodirljiva bića. Nama se od smrada pokvarenih jaja grči želudac i creva vezuju u čvor a njima se od istog opuštaju mišići i poboljšava krvotok. I to, izgleda, najviše u gaćama. Kakve smo tupave ne bi me čudilo da izbace parfem od koga ćemo da vonjamo na pokvarena jaja. Al’ muškarci će trčati za nama pa nema veze. I ne brinite, neće se ovaj parfem zvati ‘’Mućak’’, ‘’Muda od labuda’’ ili tako nekako, imaće englesko ime jer bi svako srpsko zbučalo krajnje glupo. Zvaće se na primer – MOODO. Parfem za 21. vek!

Juče su svi mediji najavljivali današnji veliki praznik u životu muškarca, dajući savete kako da nas obraduju a najoriginalniji savet je – Izvedite svoju dragu na romantičnu večeru. Muškarci budale će poslušati i izvešće svoje drage u neki restoran misleći da je romantika sedenje medju buljukom nafriziranih žena i sličnih muškaraca budala ispred kojih titra sveća a ruže venu od muke. Pametni muškarci će se praviti ludi, znaju da je romantika jednom godišnje čista patetika.

A vi, drage moje učinite taj mali korak i ne dozvolite da vam se muškarci danas peku na tihoj vatri kako da budu romantični. Šta je to za nas.

Trknite do pijace i tražite jaja od pre godinu dana, garantovano ih ima.

Pa zapušite nos ispremite jedan romantičan ručak tipa – jaja na moj način.

U restoranu bi se vaš muškarac garantovano napio a zna se da su pijani muškarci neupotrebljivi.

Ovako, s tim pokvarenim jajima, dok mirišu na nešto izmedju kretena i tvora, mišići će im se opustiti, krv će jurnuti i može biti da stvarno pamtite ovaj Osmi mart.

Vama, dragi muškarci, danas srećno.

Ipak ste vi ti koji moraju danas da se dokazuju.

Ja odo’ da skuvam drugu kaficu.

P.S. Meni vas je žao, mislim mnogo vas muče. Propratna muzika je malo gore desno 😉

Pročitajte i

No smoking

Veliki problem u sprskim vezama i brakovima predstavlja neprihvatanje da je jedno od njih imalo …

14 komentara

 1. d

  Čitam ovaj tvoj tekst dok ispijam kafu i pogled mi pade na moje grudi…
  Hm, te naučne studije ili nisu tačne ili… mislim moje sise su iste veličine koje su bile i predhodnih godina (ono taman za šaku i još malo)..
  Ma znam ja i one koje imaju iste „ko jaje na oko“ pa se nešto mislim koliko li one kafe piju…

  a za pokvarena jaja se smijem glasno..
  odoh po radnjama da ih tražim:)

 2. Ma skuvaj još jednu, nek ide život 😆

 3. d

  Ne zadržavaj me sa kafom, trčim po jaja, kupiću kornet cijeli.
  Il da kamion zarobimo, šta misliš?

 4. I kamiondziju, bona, :mrgreen:

 5. P

  Žene ili da ne piju kafu ili da piju onu bez kofeina? Ako to postoji stvarno…Uzgred, pre ću da priznam i da prestanem da zurim u ženske grudi i tako skratim sebi život nego li da priznam da me uzbuđuje miris bilo kakvih jaja jer je to nemoguće…Možda neke uslovno rečeno muškarce neka jaja i uzbuđuju, ali ja definitivno nisam ta grupa ljudi…Eh živote…

  Mahlat, srećan ti 8. mart!

 6. Ja pijem kafu odaaaavno, a sisa nigde 🙁
  A ocu taj Mudo parfem da pomirisem 🙂

 7. Z

  Ma srecan ti 8 Mart!

 8. Ja sam si sama kupila pantalone za 8. mart i rekla Dedi – dodjes mi 1 500 dinara! :mrgreen:

 9. A da bre, htedoh da kazem da se stalno iznova zapanjujem kad cujem kakvim se istrazivanjima bave dokoni ljudi. Koliko bi se dece moglo nahraniti parama koje stuku u te debilne eksperimente… 😕

 10. Idem iz istih stopa da skuham kafu.(malo jacu) :)))))

 11. Punky, nemas ti sta da priznajes ili ne priznajes, nauka je utvrdila :mrgreen:

  Zelena, cim se pojavi ja kupujem pa cemo da se trcamo, nsita ne brini 😆

  Zmaju, fala, srecan i tebi 8)

  Sanja, dug da mu ne oprostis nikako 😀

  Afrodita, prijatno 🙂

 12. Pijem već drugu kafu i uživam, bez straha po svoje sise. Da je ovo tačno, sise ne bih ni imala. Jebem ti nauku, sve budale neke. 🙂

 13. d

  Kako im je palo na pamet to sa rebrima?

 14. Carobna, ma taj gen ti nije mutirao inace da jeste ne bi imala sise, uopste 😀

  Drnch, pa to Bog kad je stvarao svet nije imao iskustva pa mislio da od jednog rebra moze da ispacne savrseno bice kao sto je muskarac, kad ono corak :mrgreen:

Ostavite komentar