Home / Pamet u glavu i dupe uza zid / Muškarčine, kude ste do sad

Muškarčine, kude ste do sad

Već pisah o sludjenosti nas jadnih  žena u novopostavljenom muškom svetu u kome više ne možeš da provališ ko je heteroseksualac, k’o biseksualac a ko homoseksualac nije očito, jer su se u sve ovo umuvali metroseksualci. Svi, bre isto izgledaju, jebala ih moda, manikirani nokti i sredjene obrvice – morske pijavice.

I u svom tom ludilu ja lepo prihvatih da postoje hetero i homo, muškarci koji imaju svoje opredeljenje pa sam ekstra politički tolerantna, ne uzbudjavam se što postoje muškarci koji bi ufatili mog milog muža za dupe a ne mene. Biseksualci mi se onako blago gade k’o i svi kojima je svejedno, šta god da je u pitanju i koji vole ono što do’vate a ne ’vataju ono što vole.

Nego da ne tupim, da se vratime metroseksualcima, onim muškarcima sa kojima mož’ da pričaš o trendi boji, da razmenjuješ iskustva o najnovijoj kremi protkanoj zlatnim nitima i koji korektor najbolje pokriva podočnjake. Odeš kući i setiše se – jebote, a seks?!

Malopre se obradovah, ankete pokazale da su se ženama smučili metroseksualci i da se muškarčine vraćaju na velika vrata u ženski svet. Ono jes’ da je anketa obavljena u Americi i jes da su Amerikanke prve provalile da treba zaštititi muškarce od izumiranja al’ žene su žene, šta ima veze odakle su. Odma’ su nam javili ovu lepu vest.

Sad još samo treba obavestiti muškarce da treba malo da se promene. I nadati se da će metroseksualac da postane retrogradan al’ da  ponovo evoluira do muškarca i da ovo neće da putuje do Srbije brzinom demokratije nego brzinom svinjskog gripa.

I da se nadam da će to da me potkači dok me definitivno ne pritisnu godine pa izgubim interesovanje za muškarce.

Da onako, povremeno padnem na dupe dok bogovi padaju na teme i misle gore – Bog’ te, Mahlat, dosta bre, uozbilji se, ne gine ti pakao!

Šta ću, pusta, pandrknem na dupe kad god uočim pravog muškarca. Što u telo, što u veličinu, što u pamet, što u govor.

I zadnjih dana čitam ovog Gospodina čovjeka. Nemam pojma da l’ ga ima u veličinu al’ u tastaturu ga ima kol’ko hoćeš.  A to podrazumeva da ga ima i u pamet. Blog mu lepo miriše na konkretno muško. A kad uzmem u obzir da je ovo virtuelni svet to je taman! Što umeeee, svaka mu se dala:

Glede emotivnog života:

Šta vas briga.Ima jedna ženska grupica, gdje me odreda šarmiraju. Čiko im je, onako kolektivno, poručio:“Ljubim vas gore i dolje.“ Samo su se jebački nasmiješile, a oči su im blistale, kao što blistaju nedostižne zvijezde.

Ne smem da kažem kako se ja smešim sa ove strane al’ smešim se.

I tako, otvarajte muškarcima vrata, nemoj da se popišmane, inače ćemo morati da počnemo da puštamo brkove i bradu, tek da se prisetimo kako to beše.

Pročitajte i

No smoking

Veliki problem u sprskim vezama i brakovima predstavlja neprihvatanje da je jedno od njih imalo …

15 komentara

 1. Upravo sam zašrafio dasku na WC šolji (lažem, pre sat vremena, ali i dalje smrdim na znoj).
  Je l’ se to računa u odliku muškarčine?
  🙂

 2. S obzirom da mi kaskamo za Amerima par decenija imam utisak da naše žene tek sad lagano prihvataju ove seksualce a kad će muškarčine da se vrate u mofu pitanje je.

 3. @Valter – Ja sam, Walter, pratio tu modu od 1970. pa na ovamo. Sve se menjalo, samo su kod žena muškarčine (šoferi, vodoinstaklateri, elekričari i ostali intelektualci) uvek bili u modi. Mi, tzv. školovani intelektualci, uglavnom smo bili klupa za rezerve!Šta nam ostane!
  🙂

 4. Aaaaa… opet si se zaljubila? Leeepooo :mrgreen:

 5. NP, zašrafljivanje se računa, smrad ne mada od toga niko neće da umre 🙂 I nemoj da mi biješ po običnim “intelektualcima“ kad biste bili svestrani ono – sve u jednom ihiii, gde bi nama ženama kraj bio 😛

  Walter, žene odvajkad prihvataju seksualce, malo škripe sa prihvatanjem varijacija na temu, al’ dobro, bar mi u Srbiji imamo vremena, kad čekamo sve, mislim bolji život i ostalo, možemo i to. Valjda će stići u paketu, kako vidim predvijdanja su da će to biti 2011. godine a to je kol’ko prekosutra :mrgreen:

  Rain, ja to svako malo, al’ ‘nako, virtuelno tek da mi ne bude dosadno 😉

 6. NP, u stvari, ja odavno nemam pojma kako mirisu muskarci, samo naslucujem al’ secanja mi blede. Racuna se :mrgreen:

 7. Ovo zadnje te izvadilo! Kad preteram sa tim after ševe sranjima, sve me gledaju ispod oka, ali kad sam malko neobrijan i neistuširan, nekako imam bolji prolaz u ženskom društvu!

 8. Pa namirišu žene da nešto i radiš a ne da se samo mirišeš!

 9. S

  Ajde bre, sad si mi pobrkala racune/taman sam pocela da ubedjujem Dedu da se obrije ispod miske! :mrgreen:

 10. Ja se ne smešim, kezim se…

 11. Sanja, prvo moraš da mu digneš svest, tek onda brijanje :mrgreen:

  Sto se, bre, Ivana, keziš, nasmeši se ‘nako 😉

 12. E…..odoh trkom da otvorim vrata, pa se vracam, zalupila se od promaje sama :mrgreen:

 13. Ženama se ne može udovoljiti, uvek nešto nedostaje

 14. A vama je sve potaman!

Ostavite komentar