Home / Srbija medj' šljivama / Muške gaće kao opasnost po zdravlje žena u Srbiji

Muške gaće kao opasnost po zdravlje žena u Srbiji

PhotobucketU Srbiji, zemlji fenomena kakvi ne postoje u ostatku sveta, možete čuti –

Ma ja ostanem trudna kad pogledam muške gaće;

Ma ja ostanem trudna kad me muž preskoči da legne u krevet;

Ma ja ostanem trudna kad me muško pogleda.

Kad ovo čujete treba da budete veća budala nego ona koja izjavljuje nešto ovako glupo pa se tome i smeje i da joj kažete da kao kontraceptivno sredstvo koristi to da ne gleda u muške gaće i da nikako ne dozvoli mužu ili bilo kom muškarcu da je preskače u krevetu, niti bilo gde, šta ima da je preskače, neka vode ljubav kao svi ostali. Al’ ostaje opasnost od muških pogleda, to ne može da se spreči.

Ja da znam da može biti da od gledanja u to umetničko delo s primesama kubizma – muške gaće – mogu da ostanem u drugom stanju ne bi ih pogledala pa nek’ živim glupa i zatucana, što je sigurno sigurno je.

Uvek sam se pitala kako neka žena može to što je ostala u drugom stanju a što neće voditi ka porodjaju već ka ko zna kom abortusu, ka tome da joj čupaju utrobu, može da pretvori u nešto što je kao vic.

Danas kad otvorite bilo koji dnevni list u njemu imate nešto što se zove ’’ženske strane’’, ponekad je to samo osmina jedne strane a ponekad strane i strane. Na tim stranama navodno edukuju žene kako da porade na svojoj sreći od varjače do kreveta, kako da zadovolje svog muškarca, navodno sebe po principu sama svoj majstor, gde su najjeftiniji silikoni, koliko moderna žena treba da ima pari cipela, kako da se bore protiv PMS-a, da produže mladost, podignu dupe i sijaset drugih gluposti koje ih nikako ne edukuju već od njih prave glupače jer su glupače neophodne ovom modernom potrošačkom društvu.

Ruku pod ruku sa dnevnim listovima idu specijalizvoani ženski nedeljnici koji, svi do jednog obradjuju žene kao umorna, frustrirana, nezadovoljna, nevoljena i nepoštovana bića, na jedno dvadesetak strana pa na sledećih dvadeset kako to da ne budu ili bar da se pomire sa sudbinom.

O abortusu još uvek većina žena priča kao – ma šta je to, stisneš zube, par minuta i gotovo, jer sve što je važno kod abortusa je bol, jelte, da ne boli bilo bi ih statistički još više.

Kontraceptivna pilula proslavila je ove godine pedeseti rodjendan. To je ona pilulica koja žene brani ne od potomstva kako se ovde misli nego od nebrojeno abortusa, hiruške intervencije koja se jedina od svih hiruških intervencija obavlja u toalnom mraku, na slepo i po osećaju i koja može, ako je uradjena nestručno, ženama da dodje glave ili bar da okonča mogućnost radjanja.

Kad je puštena na tržište kao revolucionarna reklamirana je kao sredstvo za kontrolu radjanja. Pametnima je bilo jasno da služi tome da spreči da žene ostane dvadeset puta u drugom stanju ako neće toliko da radjaju i jer ne treba da idu na abortus kao na pijacu, budalama da je kritikuju kao feminističko sredstvo iako ju je smućkao muškarac. Izmedju ostalog ta tableta pomaže da žena učestvuje u činu vodjenja ljubavi a ne sve vreme da misli da l‘ će ostati u drugom stanju i cvili k’o u onom vicu – ne u mene, ne u mene – na šta đetić odgovori logično – No, no ću u sebe.

Većina žena u Srbiji se uzda u plodne i neplodne dane i u ljubav svog muškarca koji ih ‘’čuva’’ što dovodi do toga da zaključimo da žene u Srbiji ne znaju da broje jer i pored toliko računanja i čuvanja –

Po nezvaničnim statistikama se u Srbiji godišnje uradi preko 100 000 abortusa. Nezvanična je jer ne možete ući u trag statistikama sa privatnih klinika.

Po zvaničnim statistikama samo 2,3 odsto žena u Srbiji koristi kontraceptivnu pilulu. Nezvanično je postotak malo veći jer se kontraceptivne pilule nalaze u slobodnoj prodaji.

U Srbiji žene ne vole da piju kontraceptivne tablete jer više veruju babama nego lekarima pa misle da će im od hormona koje pilula sadrži nestati sise a porasti brkovi. A može da boli i glava. A i služe tome da veliki mužjak dokaže da je plodan.

Žene u Srbiji su većinom zatucane.

Zbog toga, umesto svih onih reklamnih panoa u ginekološkim ordinacijama na kojima se može pročitati koliko i kakvih hormona sadrži tableta koja olakšava život i čuva glavu što ni jedna ne čita, kako da čita kad crkava od straha, treba da stoje ogromni panoi –

Molimo vas, u cilju vašeg zdravlja – Ne gledajte u muške gaće!

Mislim, edukovanje mora da bude odgovarajuće mentalitetu i pameti.

Logično je da mnoge žene ne piju tablete. Šta ima da ih piju kad muške gaće rade svoj posao.

Pročitajte i

Kako nas je zajebala nepismena Srbija

Osvanulo postizborno jutro u Srbiji. Sunčano. Atmosfera međ’ intelektualnom elitom (bokte!) zgusnuta do pucanja. Juče …

9 komentara

 1. idi begaj… 😀
  slazem se u potpunosti sa tobom, al’ postoji jedna malecna caka – pilula ‘oce da ti sjebe libido – natotalno…

 2. h

  pre dece pilule, posle dece vazektomija.
  necu samo ja celog zivota da opterecujem telo. valjda su oni jaci pol 🙄

 3. Nastasja, postoje registrovani slučajevi a postoje i mehanička sredstva, kako kome volja ali abortus ne može biti kontraceptivno sredstvo.

  Hipersensitivna, slažem se ali gde Srbendi da pomeneš vazektomiju, to bi bio atak na njegovo muško dostojanstvo

 4. S

  U, ta vazektomija je najmocnija stvar, dobro mi dadoste ideju! :mrgreen:

 5. Ja bi ovaj tekst uvrstila u školsku lektiru. Amin.

 6. I ja bi ženo :mrgreen: nego me niko ništa ne pita, samo pričam u prazno, sve po onoj narodnoj – ja ga učim a on prdi 😈

 7. Za 10 godina ubijemo 1 000 000 ljudi (kladim se i vise), a zalimo se da nam se broj stanovnika smanjuje. Kakav narod, takva drzava. Sve sto nam se desi je potpuno zasluzeno! 👿

 8. Hellas, jeste, slažem se, sve smo zaslužili mada je ovde ustaljeno ono da nam se sve dešava nepravedno i ničim zasluženo!

  Ubijemo i više, kako rekoh statistike nisu merodavne jer nije sve obuhvaćeno.

Ostavite komentar