Home / Mislim, dakle postojim / Nije ti žao SlaDŽe!

Nije ti žao SlaDŽe!

To jest, stranka koja ima ovakvu omladinu ne treba da brine za svoju budućnost. A mi ćemo moći da se slikamo. Pored nečega. Ako preostane posle prodaja, rasprodaja, privatizacija i odricanja na putu ka Evropi, znate ono – tone brod, izbacuj suvišan teret.

Elem, SlaDža se obrukala, mislim dešava se. Zamuckuju i oni koji čitaju vesti,  i oni imaju idiota samo se ne vidi kao SlaDŽin mobilni. Elem, DŽogani, u odnosu na nju, govori čistim književnim jezikom.

Je l’ mi žao SlaDŽe?

Nije!

Po tačkama:

1.    Ne mogu više da gledam kako čereče mrtvog Djindjića, svi oni koji nisu ni znali da postoji dok je bio živ, ili su šizeli što postoji, ili su ignorisali. Ne mislim samo na ’’omladinu’’.

2.    Kad se pojedine demokrate, a naročito moj omiljeni demokratski apsolutista, pozovu na Djindjića i to da hode njegovim putevima i nastavljaju njegove ideje, želudac mi krene na nos.

3.    Ne kapiram kad predsednik stoji izmedju Rižice Djindjić i njegovog sina, koja je to poruka srpskom narodu, mislim slabo se ja razumem u protokolarne stvari, ono gde stoji car a gde ostali.

4.    Svakog omladinca, čiji god da je, ko ne može ili ne ume da pročita prostoproširenu rečenicu, treba poslati na radnu akciju – Koridor 10, inače i dalje ima da se vodi kao Skadar na Bojani.

5.    Živi bili, kažite mi kad ovde prestaje mladost a počinje zrelost, po ovim merilima Krkobabić je u  najboljim muškim godinama.

6.    Ovo je tačka o omladinki, to jest, tome zašto mi je nije žao.

Elem, to što se ponašala kao ovca pred šišanje i to prvi put, nije tako strašno, mislim nije jedina, ima tih omladinki koliko hoćeš.

SlaDŽa, obuzeta tremom, jelte, kako će preneti reči onog što mu ne daju da počiva daleko od neumerenih, nedovršenih, lažljivih, manipulatora i ostalin svakakvih, došla je obučena kao replika Cece ili Karleuše, tako nešto. Usred bela dana, na otvaranje izložbe. U nepristojnim cipelama i još nepristojnijem korsetu. Kao da je krenula u Stefan Braun da pije koktele i rkće po šanku. Je li! Došla da bude riba.

Pa da vam kažem nešto, čim je mama prestala da me oblači, videla da se otimam belim  dokolenicama i roze mašnama u kosi, održala mi je predavanje o oblačenju. Na pijacu ideš obučena za pijacu, na trčanje u trenerci, na svadbu zavisno od toga da li je u hotelu ili ispod šatora, na posao obučena kao za posao a ne kao za kafanu, u crkvu isto tako, na sva protokolarna dešavanja zavisno od mesta na kome ćeš biti i, naravno, zavisno od doba dana. A ako imaš nameru da izgledaš kao kurva kad kreneš u večernji izlazak, potrudi se da izgledaš kao skupa a ne kao jeftina. Ja zapamtila. Doduše, umela sam da se pojavim neprimereno obučena na nekim mestima, na primer da kupujem hleb na štiklama kao na štulama, komplet našminkana, ranom zorom, ali to samo onda kad sam iz kafane izlazila sa metlama. Bilo retko i bila lenja da odem kući da se presvučem.

To je ono od čega sam pobesnela. Dokle ćete, bre, da se pojavljujete kao replike estradnih zvezda a ne umete da pevate, isto kao većina njih, kao što ne umete ni da govorite. Gde vam je osećaj za pristojnost?

I neka je pala. I nek se strmekne svaki put kad se pojavi naopako obučena. Dok ne ukapira da tako neće ni da se proda ni da se uda. Nikome sem Demokratskoj stranci. Oni više nemaju kriterijume. Hoću reći, u frci su zadnjih dana pa im je važniji kvantitet od kvaliteta.

Isto mislim o voditeljkama, gradskoj sekretarki za dečiju zaštitu, što je više snimaju sve jok je kraća suknja, svim pevačicama koje se pojavljuju u gaćama,  svim silikonskim sisama, svakoj glupači koja traži ravnopravnost a traži je sa golim sisama i golim dupetom. Nešto slabo kapiram je l’ traže istu platu kao muškarci zbog toga što isto rade ili zato što imaju sise koje mogu da izbace kad god im nešto nije pravo.

Tol’ko.

O ovome nešto pisala i Zubarica, nisam htela da čitam dok ne napišem, odoh sad. A možete i vi.

Mmmm, i da, jebi ga, ja sam baksuz, mene više vredja SlaDŽa nego Elizabeta.

Glasanje –  Ko je veća  zvezda, Sladja ili Elizabeta

Pročitajte i

Psihologija ženske tašne

Moj hazbend zavlači ruku u moju tašnu svaki put kad se desi da me pita gde je nešto, a ja odgovorim – tamo u mojoj tašni. Ako ovo nije dovoljno šokantno, moj hazbend zna šifru za moj telefon, pasvord za mejl, sve pasvorde za sve društvene mreže. Nisam sigurna baš da bi znao kad bih ga sad propitivala koliko je zapamtio gradivo, ali milion puta sam mu rekla – vidi ko mi je poslao poruku, loguj se na moj mejl, pas je taj i taj, pogledaj jel mi stiglo to i to, bilo je tih situacija.

24 komentara

 1. G

  Naravno, nije samo DS u pitanju, sve stranke forsiraju svoj podmladak, ja u čudu otkud toliko politički osvešćenih, a ono sve moj do mojega, 90-ih su još sisali palac, pa naravno da nemaju pojma o čemu pričaju.
  Ali malo političkog driblinga, malo iskustva u medijima i biće to nova srpska elita. A ovi gafovi će se ionako zaboraviti. Samo me užasava što ja tu ne prepoznajem nikakav entuzijazam, nikakve nove ideje, sve sam interes. Idealizam je prevaziđena kategorija, ali mi nekako ide uz mladost, ovi su mi nekako „šuplji“ u svakom smislu.

 2. Bravo!

  I mene nervira što koriste Djindjića svi od Borisa do Slađe, obrni – okreni, svi ga posmrtno sramote…

  Ne računajući političko društvene konotacije lika i dela Olivera Mandića, u ovoj dok gledamo Slađu i ostale najprikladnija je pesma „smejem se a plakao bih…“

 3. GrgaČvarak, da, sve je interes, postalo je uvredljivo. Ideje imaju, ali samo to. I viziju. Niko da provali šta je.

  Ivacosic, kao da mi gurnu prst u oko, naknadno su svi pametni, svi znaju šta smo izgubili…

  i da, ni da plačeš, niti da se smeješ, beznadje.

 4. I To ce sutra da nas leci?! :devil:

 5. Neže, ukapirala je da može ‘leba preko pogače i učlanila se u stranku, već ima karijeru.

 6. B

  „… Dok ne ukapira da tako neće ni da se proda ni da se uda. Nikome sem Demokratskoj stranci. Oni više nemaju kriterijume. Hoću reći, u frci su zadnjih dana pa im je važniji kvantitet od kvaliteta…“

  Navodnici su moji, ovo između bih potpisala…

 7. Usta ti se pozlatila, Jezičava Gospođo.

  Ja nisam ni načela šta mislim o ovom ‘hepeningu’ i vezi istog sa pok. premijerom, nisam imala stomak.

  I mene je mati učila kao i tebe, a još bitnije – to što nije stigla da mi utuvi, znaš da se do 29-te godine može čovek sam iskorigovati?

  Čudo :mrgreen: ali može…..

 8. N

  E bože, bože, blagi užas i tuga. I oni treba da naslede naše rukovodstvo. Užas…..

 9. Z

  a evo još jedne

  ZNAČI KOORDINATOR BESEDNIŠTVA

  http://www.youtube.com/watch?v=PehOONS25vc

 10. Znaci, samo muka da ti pripadne.

 11. Znači, pripala mi je još kod prvog vagona…

 12. I

  Strasno je kako pokusavaju da nas zatupljuju ovakvim idiotizmom. Omladina treba da stvara a ne da propagira prevazidjene ideale.

 13. Dvaput-triput pisala i brisala, i onda rešila samo da ti mahnem, Mahlat.
  Šta sad…

 14. Da sam bila na njenom mjestu, ne bih se ovKo obukla, sigurno, ali bih gledala u noge, znojile bi mi se ruke i ne bih zaboravila tekst, ali bih ga toliko brzo izgovorila, da me niko ne bi mogao ispratiti. Poenta, niko me ne bi zivu natjerao pred kamere. Jedino je opravdavam jer mozda nije bila svjesna da javni nastupi nisu za nju, vjerovatno se precijenila. 🙂

 15. Mislim, znači, brate, znači, sestro, možda Sladža posle ide u Braun da džuska. :ninja:
  Jebem te živote, +1 RT Ivan Ćosić

 16. Zao mi je,kako nije,srce mi se cepa.

 17. m

  Mene bilo toliko stid da ne mogah da odgledam ono.. Zemljo, otvori se…Onu Elizabetu svarih, ali ovo…joooj…

 18. M

  Stvarno je strašno, sramota za DS.

 19. j

  A, mogla je pasti na tolikim štiklama… 😀 Nije lepo smejati se tuđoj nesreći – ali, mesto da je pokušala da zamaskira ćevape i pljeske, mogla je prvo da napuni mozak, pa ga konzumira. Tukača!

 20. z

  Skinuto sa Serbiancafea-Politika
  Kapetan_Radovic_VP
  15. mart 2011. u 10.06
  Sunce te j.eblo u p.icku…ja ne znam dal’ bi’ pre ovu Sladju turiJo u krevet ili u podvarak!!! Mlada se docerala i uparadila…ko goj za vashar!! A meni ko svakom srpskom volu kad provuces veliku guzicu i stikle pored nosa, ne znam dje je levo i dje udaram a kamoli da pitam za stranku. Mlada je „boli glava”! Volim rasne žene sa oblinama tj. sto bi rekli gore moji po Zlatiboru …„zdrave žene”! Ja biK ovo odma’ posl’o prvo na prevaspitavanje u neki zenski manastir u RS da se izleci od „zutice” i „ustašluka” pa bi je onda dov’o kod mene u selo da mi radi na njivi…da plasti sijeno…da cijepa drva kad ja odem ugrad…da cuva stoku…gaji djecu…a ne da daje p.icke tamo nekim srbijanskim ustašama po vladi!

 21. z

  pa dobro sta ste sad navalili na sladzu,nije ni njoj lako,sa termina na termin.pa jos kad pobrkas termine, misim sine, svedski akcioni.
  a jeste videli onog malog sa puskice kako mase sa prstitji.taj ce daleko dogurati.
  vozi miskoooo!

 22. N

  Pa, niko ne želi da bude glup. A oni koji su glupi mahom ne znaju da su glupi.

  Sad, to može da bude krivica genetskog koda (a smejati se takvima je isto što i rugati se Romima, na primer), a može da bude i posledica vaspitanja i uticaja okoline (tada je tragično, a ne smešno).

  Elem, treba pisati o ovoj sramoti, ali osuda i podsmevanje su pogrešni metodi i ništa se time ne postiže osim promocije bloga.

  Možda bi edukacija neobrazovanih, neukih i „glupih“ bila prava svrha postojanja bloga.

  U stvari, volim ja lepe satire, ali kada se dotiču suštine. Slađa je samo jadan i tužan produkt suštine.

Ostavite komentar