Home / Pamet u glavu i dupe uza zid / Onanisanje kao domaći zadatak

Onanisanje kao domaći zadatak

Skoro mi mili muž ljubimac kupio knjigu o seksu. Neću da vam kažem koju,  ne pružam usluge besplatne reklame. I taman kad sam biila spremna da se uvredjeno svadjam po sistemu je l’ ja tebi ne valjam, tolike godine sam vežbala, on se povadio i rekao da je to samo ako mi ponestanu ideje za pisanje. Sekira se čovek.

U vrlo zrelim godinama, ja, jadna, silom prilika moram da prihvatim da seks više nije seks nego nauka. I da kao svaka nauka teži postizanju nekog cilja. I da se kao svaka nauka razvija a da niko živi ne zna do čega će se stići. I da do cilja postoji milion puteva kojima možeš da zalutaš kao ono kad je Kolumbo krenuo ka Indiji a završio u Americi i zajeb’o ceo svet. I Indijance.

Kad sam kretala u seksualni život rekli su mi da obavezno moram da pogledam Figure veneris ako mislim da se upišem u red uspešnih ljubavnica koje će muškarci hvaliti okolo i preporučivati jedni drugima. Ja našla, otvorila, ukapirala da za ono moraš bar od pete godine da treniraš gimnastiku i zatvorila ubedjena da ja mnogo tih poza ne bih mogla da izvedem sve dok ne postanem žena od gume –’’ još samo večeras u vašem gradu!’’

No, da ne dužim.

Seks se uči. U društvu ili sam.  Kad učiš u društvu moraš stalno da obnavljaš gradivo. Jedan priča a onaj drugi prati prstom da l’ nije nešto preskočio i opominje ga – uživi se, uživi, ’ajde to s razumevanjem! Svaki seks je kao pisanje literarnog sastava mora da ima uvod, razradu i zaključak, tj. predigru, glavnu igru i vatromet orgazma. Tim redom.  I kao i kod svakog učenja, naravno, kući moraju da se rade domaći zadaci. Svakodnevo.

Dakle, onanisanje.

Da bi onanisanje bilo uspešno, muškarac mora da odredi vreme za svakodnevno vežbanje, prostor gde ga niko neće uznemiravati i dodatnu lektiru. Kad sve to pripremi mora obavezno da obavesti tetka Gerturudu da će kupatilo u narednih pola sata biti zauzeto pa da ne kuca na vrata i preseca sveti čin onanisanja.

Što se onanisanja tiče, ako vi žene mislite da su muškarci koji onanišu pored vas kreteni, nisu uopšte. Onanisanje je sasvim prirodna pojava u životu muškarca.  Muškarac mora da onaniše iz mnogo razloga a naročito zato što mu je polni organ na izvol’te. Hoću reći mi žene smo hendikepirane u odnosu na muškarce pa ako želimo da znamo da li je naš polni organ reprezentativni uzorak moramo ili da izvodimo egzibicije sa ogledalom ili nekoga da pitamo. Muški polni organ je vidljiv na prvi pogled i svaki mukarac kad vidi svoj polni organ tj. svoj reprezentativni uzorak – jeb’ote koliki mi je – ne može da odoli. Masturbacija je direktna posledica samodivljenja najboljem drugaru – još me ni jednom nije zajeb’o.

Ako mislite da u vezi muške masturbacije nema tajni – ima ih koliko god hoćete a tehnika taman kao kod borilačkih veština, sa sve arlaukanjem a la Brus Li (dajte duši oduška). Poza takodje ima da biraš, jedna od najsigurnijih je da stoji ledjima oslonjen na vrata da mu neko slučajno ne bane. Uspeh zagarantovan. Sem ako ne navali na vrata neko malo jači pa ga ne katapultira na drugi kraj prostorije i prekine ovaj sveti čin.

Dakle, ja sam mislila da je onanisanje obično drkanje. Glupača! Onanisanje je suptilna tehnika kojom mora da se obradi cela dužina, i realna i sanjana. Muškarci koji vole dramske detalje treba u trenutku ejakulacije sami sebe da ’’zgrabe za testise’’. I posle da ne budu ljuti sami na sebe onako kako se ljute ne druge kad ih zgrabe za jaja. Ako mi verujete ovaj dramski čin bi volela da vidim pa ne žalim da umrem. Mislim to, kad sam sebi radi ono zbog čega bi drugom otkinuo glavu. Pa još srećan.

Za sve one koji vole onanisanje al’ ne prosto nego prosto prošireno pre toga treba da sede na šakama dok potpuno ne utrnu. Ja se odma’ sludela misleći šta posle može da se radi s tim šakama jer znam da ja ni olovku ne mogu da držim kad mi utrnu šake  kad – fora je u tome da će muškarac imati osećaj da mu to radi druga, tudja ruka! Pojma nemam. Mada… nije mi jasno u čemu je fora s tudjom rukom kad je onanisanje po sistemu ’’uradi sam’’ ili ’’tudja ruka svrab ne češe’’.

Meni nije poznato ali piše da ko baš voli da masturbira, ali baš, može da radi mentalne vežbe i to da odradi bez ruku. Može biti da sam bila nekad u društvu muškarca koji je, dok sam ja mislila da pažljivo prati moje izlaganje, u stvari onanisao i u sebi mislio – vidi bez ruku! Ko’ kad prvi put pusti guvernal i prohuji na bicikli sa rukama dignutim u vis. Sad l’ je to moguće pojma nemam i bolje da ne znam odma’ ću da počnem da posmatram muškarce drugim očima.  Zamislite, pričam, pričam, pa mi on postane sumnjiv i u sred priče ja pitam – je li, je l’ ti to drkaš?!!!

Da bi onanisanje što druže trajalo treba skrenuti misli sa onoga što se radi. I brojati. Broj treba da bude što viši, preporučen broj je – 500. Brojanje se vrši unazad. Na šta liči onanisanje sa brojanjem unazad k’o da treba da ga uvedu u anesteziju ne mogu da zamislim. Pokušala sam da zamislim kako bi bilo da ja brojim usred svetog čina vodjenja ljubavi i da krenem – 500, 499, 498, 497… i da me ljubimac prekine na pola, razbila bih mu nos. Ne bih znala gde sam stala pa bi morala opet od početka, tj. od pozadi. I tu bi se sve završilo.

Umal’ da zaboravim onanisanje je uspešnije ako mušarac svom polnom organu nadene ime ili nadimak, čisto da bi mogao da ga bodri i navija tokom onanisanja. Muškarcu koji onaniše, vodi računa da mu neko ne upadne, lista lektiru, broji unazad i izmedju navija – ole, ole,  ole, oleeeeee… treba dodeliti nagradu – Univerzalni drkadžija.

A sad ono glavno. Žena i nije neka žena ako nije upoznata sa onanisanjem svog muškarca. To što muškarci vole to da rade sami, u većini slučajeva, treba da zanemare i da ga  zamole da to uradi na ’’njene oči’’. Mislim, ne bukvalno.

Elem, zamolite ga, ako baš neće arlauknite na njega da skida gaće. Ako neće, cepajte to i radite sledeće.

Obratite pažnju, prepričavam:

Zauzmite udoban položaj da vam oči budu u visini njegovog polnog organa. Kažite mu da ne mrda jer svako mrdanje može da bude pogubno zbog vašeg nepoznavanje njegovog polnog organa. Posmatrajte penis. Udubite se u ’’problem’’. Ovde sad ide jedno uputstvo koje me bacilo u razmišljanje, ja sam mislila da je penis komad tela, parče ucelo, i videh da pojma nemam – penis se sastoji iz četiri dela i svakom delu treba posvetiti posebnu pažnju sa osvrtom na ostale delove. Ispipati. Prethodno da naučite na latinskom kako se zove svaki od ta četiri dela pa da mu održite obuku – dušo, ovo ti je ovo a ono ti je ono, mož’ biti da duša ne zna. Sva moja posmatranja do sad mogu da bacim u vodu, pogrešno sam posmatrala, sad moram da krenem od početka, po sistemu ’ jedna slika vredi više od hiljadu reči.

Dakle, pipate i vodite računa da ne dodje do efekta kvasca tokom pipanja što je po meni logično al’ u stvari nije. Kad ispipate zamolite ga da se malo uspravi da bi ste videli taj čaroban čin dotoka krvi u donju glavu. Kad procenite da je doteklo koliko treba recite: Dušo, a sad uradi to…

Po instrukcijama duša treba da radi a vi da posmatrate. U slučaju da primetite da duša to nema pojma ili da radi ofrlje, ko mačka repom, nežno mu uklonite ruku i pokažite kako se to radi.

Na ovom mestu sam bila spremna da ubijem milog mi muža. Ako vas interesuje šta biva dalje, ovde sam prekinula čitanje.

Trenutno razmišljam šta da radim, da bacim knjigu kroz prozor, da nateram ljubimca da je pojede sa razumevanjem, da ga nateram da skine gaće i proučavam penis iz četiri dela pa da mu objasnim šta nosi u gaćama ako nije znao ili da uzmem neki poklopac kao štit i da mu kažem:

Dušo, a sad uradi to…

… i posle da ga opandrčim poklopcem u glavu!

Pročitajte i

No smoking

Veliki problem u sprskim vezama i brakovima predstavlja neprihvatanje da je jedno od njih imalo …

36 komentara

 1. p

  hahaha ulepšala si mi dan… svaka čast 😀

 2. Pesmo, pa tmurno neko vreme, sve se topi, rek’o ‘ajd malo da poradimo na atmosferi :mrgreen:

  Zelena, ovo cu da fotokopiram i posaljem ti, ima tu jos seksualnih segmenata za proucavanje, proucavaj i ti nesto psa podeli sa nama, ne mogu ja sve sama 😆

 3. Au, ogadi mi se i sex i onanisanje i predigra, sa sve propratnim radnjama. Ko napisa ovu knjigu, alal mu. 🙄 :mrgreen: 8)

 4. Pa nije ovo, crna ti, trebalo da ti ogadi, nego vidike da ti prosiri.

  Ajd’ citaj ponovo s razumevanjem :mrgreen:

 5. htedoh da kazem da ces svim zenama ovde prisutniom ogaditi seks, al’ ti vidim delis savete da to nanovo procitamo…ja ne bih da rizikujem, izvini, bojim se da cu poceti da cepkam muza na cetvrtine, a nisam rada da se odricem svog coveka zarad nauke.

 6. Magi, pa ovo pise u knjizi da je hit, ili tako nesto, znaci pisana za siroke zenske mase. Nisam ja ovo izmislila, samo prepricala. Mislim, valjda je red da mi pomognete da razumem 🙂

 7. O

  „luda žena“ definitivno….
  🙂
  🙂
  :p
  blago meni sa tobom

 8. Izgleda da te samo ja podrzavam u nastojanju da nam svima otvoris otvorene oci?!
  Ovih nekoliko pametnih lekcija , nadam se da su samo uvod u ozbiljnije proucavanje onanisanja ili ti drkanja, pa bih te zamolio da proucis knjigu do kraja i preneses nam ostatak.
  Ne prihvatam : evo ti pa sam proucavaj iz prostog razloga: knjiga je svetinja a svetinja se ne dira, lol 😛 !!!

  Iskren da budem, jesam ucio anatomiju, ali se nesto ne secam delova muskog polnog organa, pa cu se vratiti ponovo da obnovim gradivo, a razlog je verovatno u tome sto se stalno provlaci recenica da : „penis nema koske“ … to me je verovatno odvratilo od pravih saznanja…

  Odo’ da obnovim gradivo, a tebe molim da zavrsisi sa svetinjom kad si vec krenula u istrazivanja ove vrste!!!

  😯 😯 8) 😛 😛 😳 😳 😳

 9. A kad dolazimo do slobodnog stila iliti prepričavanja sopsvenim rečima? 🙂

 10. Nije da sam ja gadljiva na sex 😳 nego nisam se bas udubljivala u materiju. Malo gadnjikavo kad rasclanjujes. :mrgreen:

 11. Orpheuse, sto sta ti fali? 🙄

  Deda, treba da prezivim ja to citanje do kraja. Penis se stvarno sastoji iz cetiri dela, mada se nisam upustala u proveravanje, k’o sto rekoh, meni je to organ ucelo isto kao srce, i ono kad ga rasclanis ima komore i pretkomore 😀 Vim procitam eto nastavka.

  Gemina, ja cu da skeniram i postavim a posle svako neka analizira i da svoje vidjenje :mrgreen:

  Sanja, em gadnjikavo, em glupo, em kako da se opustis kad moras da proucavas, brojis, itd 😆

 12. Na pola pročitanog teksta sam morala sam da stanem, da ne padnem sa stolice od smeha. :mrgreen:

 13. Završih nekako sa čitanjem. 😀 😀 😀 😀

  Sad moram opet da pročitam. :mrgreen: Jel` sve ovo stvarno piše u toj pametnoj knjizi? :mrgreen:

 14. „Dragi stani tu. Skidaj gaće i daj ovamo da vidim šta sve tu ima.“ 😆 😆 😆 Moram odmah da mu kažem da i on ovo pročita, da se uputi i da se ne čudi kad počnem da ga proučavam. :mrgreen:

 15. Ja cu po starinski, a vi kako ocete. :mrgreen:

 16. Carobna, pise, kunem se i ovo i jos mnogo toga o cemu ne mogu, bilo bi dugo, varuj mi da je od onanisanja napravljena nauka i zakljucak ovog poglavlja je da koliko god to da rade muskarci u stvari nemaju pojma da rade to kako treba, da smo mi te koje treba da im pokazemo 😕 😕 😕

  mozes misliti 😯

 17. Sanja, pa normalno po starinski, ko hoce da bude u seksualnom trendu mora da ide na atletiku, jogu, trke s preponama, viseboj, borilacke vestine, brdsko planinske pripreme…

  posle ako ima snage za seks nek mu je alal :mrgreen:

 18. Hvala ti za ovaj tekst – iskidah se od smeha!!! 😀 😆 😆

 19. d

  pu, koja sam ja neznalica . . .
  a mislila da sve znam . . .

 20. Marija, nista hvala nego nadji adekvatnu muzicku podlogu 😀

  Drveni, pa i ja sam mislila kad ono medjutim 😆

 21. O

  definitivno sam zbunjen, četiri dela, brate, čudo jedno.
  ono jeste da raste, al ne vidim gde se nastavlja i kako se sastavljla.

 22. Ja nisam ni pogledala :mrgreen:

 23. d

  Uciteljice, ja danas nisam uradio domaci… 🙁

 24. Sram te bilo!

  Sutra da uradis i na latinici i na ћирилици :mrgreen:

 25. d

  Da se spremim grupni kontrolni…

 26. I da ne prepisujes :mrgreen:

 27. muzička podloga, kažeš…hmmmm
  predlažem tango pod nazivom „Ljubomora“ – em je dramatično, em ima i prigodan naziv 😉

  evo i linak (ako smeta, slobodno ga ukloni 🙄 )
  http://www.zanimljivamuzika.com/?s=ljubomora

 28. Nego sta nego dramaticno, sta je zivot dok nema drame.

  Link ne smeta, daleko bilo, hvala ti.

 29. Ja postujem tradiciju. Sve na stari, tradicionalan i proveren nacin…i bre, niko se ne buni. Da li je to normalno? Da nisu i ovi muskarci zatucani?

 30. E

  Mene onanisanje uznemirava, povredjuje. Zar se niko ne oseca prevarenim…odnosno 👿 👿 👿

 31. Emi, videh komentar, evo s pola godine zakasnjenja, lepo me sramota.

  Ja se d’izvines ne osecam prevareno, ako treba da me vara meni je prihvtljivija varijanta sam sa sobom nego sa nekom drugom.

 32. 1. kad krećemo s kursevima? ja anatomiju, ti ostalo 😀
  2. ‘oćemo i po kućama? edukativno? ili samo na velikim okupljanjima?
  3. tarifa na sat, na komad, na gramažu…?

  smisli koncept, i krećemo u bizMis :mrgreen:

 33. B

  hahahaha ej pa mislim stvarno si nepresusna inspiracija i budilnik dobrog raspolozenja.
  Pa smejala sam se sama sa kompjuterom kao budala. sreca te spustih roletnu da me komsije ne gledaju u cudu…
  Bolje nesto, skoro nisam „progutala“. Moram veceras da proucim ta 4 dela da shvatim o cemu je pisac pisao.

Ostavite komentar