Home / Politika je kurva / Porez na seks!

Porez na seks!

Pre neku godinu su pokušali da nam podmetnu porez na neženje ili popularni obrenovićevski ’’bećar porez’’, navodno da bi se izborili sa belom kugom i kaznili jadne muškarce koji više vole da ludijaju po kafanama nego da imaju decu kao da to samo od njih zavisi. Ne mogu da se setim u koju bi kasu išao taj harač al’ znam da sigurno ne bi išao tamo gde treba i onima kojima treba.

Svetska ekonomska kriza još nije ušla u Srbiju, valjda nije dobila vizu. To da dokažeš našem čoveku koji veruje u sve što kaže televizija ne možeš. Inače, naša ucveljena vlast ne treba ovu krizu da naziva svetskom ekonomskom krizom nego svojim fleš rojalom u ovoj partiji pokera. Šta ćeš, kad nekoga ’oće ono ga ’oće. Teši me samo što onaj ko ima sreće u kartama nema u ljubavi i obratno. Dok oni iz vlasti budu slagali pare na gomilicu ja ću da vodim ljubav, boli me uvo.

Porez ’’Robin Hud’’ nije prošao.

Prodje porez na zarade i to ne kroz iglene uši nego na velika vrata. Ne možeš ti u ovoj zemlji da zaradjuješ a da ne daš vlasti. Treba ljudima. Za Olimpijade, prijateljske posete, molitvene doručke, skijaške seminare, ima toga. Treba drugu predsedniku da se švrćka po svetu i dobija uveravanja. On tako samo putuje u raznorazne zemlje a onda nas obaveste da je tamo dobio uveravanja da ta zemlja ili nikad neće priznati Kosovo, ili će se boriti da udjemo u EU, ili… ma šta god da je mogli su to i mejlom da mu jave – Uveravamo vas, samo nemojte da nam dolazite.

U Beogradu se šuška da će ovaj porez zakačiti i one koji su nezaposleni, na berzi rada, i koji primaju nadoknade. Odradjeno maestralno! Prodali ljudima fabrike, poslali ih na berzu da obijaju pragove tri godine pred penziju i sad će da im naplate. I treba.

U Grčkoj je narod zbog mnogo manjih stvari izašao na ulice.

Britanci su danas izašli na ulice.

Mi ćutimo.

Gluvi nismo.

Nismo ni nemi.

Znači, glupi smo.

I na to bi trebali da plaćamo porez. Ne znam kako se vlast toga nije dosetila, da neko kaže:

Mnogo ste, bre, glupi, gre’ota da vam to ne naplatimo.

Narod bi horski odgovorio:

Šta ćemo, moramo kad smo glupi! Kol’ko treba?

I plaćali bi.

Moj muž ljubimac će plaćati porez na veliku profesorsku platu, mene će najverovatnije da uhapse pošto ne radim a nisam nigde prijavljena kao nezaposlena i besposlena, sa optužnicom da varam državu a gde ćeš većeg greha.

I ako, bar ćemo imati jedna usta manje za stolom.

Dotle ću možda morati da plaćam i porez što moja ćerka studira. Ej! To nema svuda. Mogla sam i da je udam, ko da je morala da uči, baš je besna.

Mogli bi da mi naplate i ekstra porez na kupovinu toalet papira. Čim kupujem toalet papir to znači da serem. Ako serem to znači da sam prethodno jela. A to znači da se bavim nekim nedozvoljenim radnjama. Odakle mi pare da jedem kad je lepo izračunato da para možemo da imamo taman da podmirimo državni aparat.

Dotle mogu, ako im baš ponestane ideja, da mi naplate i porez na seks.

Samo još da utvrde koliko puta to mesečno radim.

Pročitajte i

Metro će biti tu dok kažeš – metro! Rekoh i ništa.

Pa čoveče, kad mogu da prodaju karte za Mars koji je, po slobodnoj proceni naučnika, od zemlje udaljen 54,6 miliona kilometara i do kojeg bi put trajao oko devet meseci, pa šta je čudno ako mašu kartama za metro u čiji temelj se još nisu zapljunuli, svi ovi koji smatraju da mogu da naprave metro u zemlji u kojoj vozovi idu sporije nego pre Prvog svetskog rata, odmah treba da kupe mašinice.Za šišanje ovaca.Srećni vam izbori.

15 komentara

 1. Š

  Možda će da šalju inkasante po kućama ko ono ranije za Tv pretplatu, pa ako vide da koristiš TV a ne plaćaš, blombiraju ga.
  Samo ne znam kako će i šta da blombiraju ako banu noćom sa sve panduracijom, zateknu me da se seksam a ne plaćam? 😯 :mrgreen:

 2. Š

  A…nešto sam razmišljala…šta ako oni ukapiraju ono što mi odavno znamo, da nas treba biti i jebati, pa zarede da nam oba rade, je l’ će posle da naplate majkumu? I da l’ daju fiskalni račun, pa da nam poslen organizuju nagradnu igru, ko pošalje najviše računa dobije aranžman streljanje za dve osobe? ❓
  Mnogo se nerviram i često, moram nekog da bijem il’ ono drugo dok ne oporezuju! 👿

 3. Vas dve niste normalne! Ti, mahlat, i ova sto ti komentarise! Razvalih usta smejuci se u ove sitne sate i kako sad da spavam?
  Dakle,ovako bi to moglo da funkcionise u zemlji Srbiji: placas po normi – svaki drugi dan. Ko se pozali da ne moze da postigne dodeli mu se neko iz vlade. :mrgreen:

 4. Jedna me stvar zivo zanima danima,a kad se vec iznervirah po ovom pitanju,da lanem ovde jer nemam gde. Da li je cena karadjordjeve snicle povecana sa 45 na enormnih, recimo, sto dinara u skupstinskoj kantini u cilju borbe s ekonomskom krizom?

 5. Šapke biće akcija – Prijavi komšiju. I ako mnogo radi a ne plaća i ako ne radi dovoljno, kako sme kad mora udarnički. Nema odmora dok traje obnova :mrgreen:

  a moraćemo i da budemo solidarni free

  A račune ćemo morati da čuvamo da ne bude kao sa ovim računima za Infostan, da nam posle naplate sa kamatom ako nemamo dokaz o naplaćenom seksu. Znaš ti kol’ke su kamate 😆 a ako te utuže pa stigneš do suda moraćeš i svedoke da imaš, pa parnica…

  Magi a možda će se plaćati paušalno, rebnu ti onako odokativno, procene kol’ko bi puta mogla za godinu dana i daju ti da plaćaš kvartalno k’o porez za stan. Ti posle možeš da trošiš seks a i ne moraš.

  Ovo za udarnike iz vlade ti je jeziva ideja :mrgreen: ja bi’ odma tražila potvrdu da sam seksualno nesposobna i tražila da budem oslobodjena te patriotske obaveze :mrgreen:

  morali bi da nose bedževe da znamo koji su sex

  Ovo za karadjordjevu nemam pojma samo znam da je mešano meso za četiri osobe i kuče ispod stola 200 dinara 😯

 6. Porez na vazduh i koriscenje istog u Srbiji… Koja je stopa, nisam siguran???
  …strava i uzas..

 7. Š

  Evo, ja ću prva da prijavim komšiju. Ništa ne radi, ne plaća poreze na zaradu, decu, kuću, taštu, kuče….a i ne seksa se! Pa je l’ to ima smisla bre?! Od čega on misli da žive oni jadnici gore? Od poslaničke il’ ministarske plate?! 😯
  Pa ko još može od te siće da živi normalno i decu da školuje??? Prema tome, komšija, il’ ćeš da jebeš il’ da najebeš! :mrgreen:
  (ako čita neko a osetljiv je na moj rečnik odma’ da kažem da zvezdice ne upotrebljavam jer mi se zaglavilo dugme, pa moram onako kako me učili da Vuk Karadžić reko…piši kao što govoriš 😆 )

 8. A meni ovo nije smešno
  Mislim tvoj humor je super, kao i uvek
  Ali ja oko ovoga taaaaakoooooo popizdim.
  I to ne na “njih“, koji nam naturaju te poreze, nego nas. Glupe. Mada već rekoh kod mene, da se ne stavljam u “nas“, ali opet!
  ‘Bem ti glup narod!

 9. S

  More…jebem li im sve, bez zvezdica! 👿

 10. Ja se smejem i pitam sta je sledece 😆

 11. Deda, saznacemo koja je stopa, nista ne brini, bice ona o kojoj nismo ni sanjali 😯

  Sapke, kod mene psuj slobodno, kako bi drugacije rekla – il ces da jebes il da najebes a da te svi razumemo :mrgreen:

  Ivana, pa i nije smesno al’ sta cemo, ovo ti dodje onako histericno smejanje, tako se smeju budale k’o sto smo mi 🙄

  Sanja, i to sve zvezde da vide 😆

  Zelena, zivi bili pa cemo da vidimo 😡

 12. s

  Sanja, sa zvezdicom ti možda ne naplate porez. Možeš da se pozoveš na to da si nešto drugo radela a ne intimne radnje.

  Mahlat, a da li porez ide i na ručni rad, razmišljanje i maštanje o sexu, a tebe bi trebalo da brine i da li ide porez i na pisanje i čitanje o sexu.

  I još samo ovo, ko plaća porez , kupac ili prodavac, ma mislim ko jebe ili ko je jeban 😳

 13. Soska, to sam skorz zaboravila, kako god okrenes ja sam, sto rece, Sapke najebala. Posto nisam od onih koji mogu ono drugo :mrgreen:

  a za ovo kupac i prodavac to ti je kao sa mitom, krivi su i oni koji daju i oni koji primaju pa obicno nadrljaju samo oni koji primaju jer su ovi koji su dali bili lojalni pa prijavili. Valjda je tako 😆

 14. D

  Mogu da te seku, peku, mlate, al to poslednje nece saznati od tebe! Priznajem da smo strasno glup narod. Koliko puta moramo biti natrceni i ponizeni da bismo ustali i opet rekli DOKLE BANDO HALAVA! Dokle cemo mi vas lovariti, hajde malo putujte od vase love i zivite od vasih para, kao sto mi „uzivamo“ u nasim! 😈

 15. Pa, Dudo, nisu navikli, sve ti je stvar navike 🙂

Ostavite komentar