Home / Pamet u glavu i dupe uza zid / Predsednik, stidne dlačice i šetanje psa – aj lajv in Srbia

Predsednik, stidne dlačice i šetanje psa – aj lajv in Srbia

Probudim se jutros sa pticama i odmah počenem da mantram pošto sam čula da to mantranje pomaže kod svih bolesti a naročito onih psi’ičkih – ne uključuj televizor, ćeš ranom zorom da ugledaš predsednika, imaš si muža, crna Mahlat, u njega gledaj i njega slušaj, on te ‘lebom rani i tehnički održava.

Juče mi nije bilo dobro jerbo je drug vodja potpisao set Zakona o elektronskim komunikacijama i usput rekao i ostao živ da su elektronske komunikacije od velikog značaja za ekonomski razvoj zemlje što proizvodnja krompira i malina nisu, jelte. To što će da nas prisluškuju je normalno, njemu je važno što ću ja nekome da pošaljem mejl – onaj Tadić se opet prosr’o, čime djubrim krompir ga ne interesuje, to će Mišković ionako da uveze odnekud, iz doline Nila ili sa obronaka Tibeta, videćemo.

Prisluškivaće nas da se ne bi kriminalno organizovali i da bi sačuvali Kosovo a i da bi sačuvali nas same od nas samih. I da znamo da mora tako jerbo je ‘’poštovanje ljudskih prava i sloboda jedno od najviših vrednosti na kojima se temelji Republika Srbija’’. Gleda me, bre, u oči i laže!

Što se mene tiče, Republika Srbija se temelji na viševekovnoj gluposti naroda, te temelje ne može ništa da uzdrma čak i kad predsednik kaže da deli zabrinutost sa zaštitnikom gradjana al’ da misli – ko ga bre, jebe, ‘oću da znam šta misli ovaj glup narod jer jedino tako mogu da vladam dok mi ne dosadi.

Jutros ptice pevaju, blago njima, nisu čule ništa od ovoga, ja da sam malo normalnija zapevala bi i ja ono – ‘’ala j’ lep ovaj svet, ovde potok onde cvet…’’ al’ ne mogu, stala neka knedla i neće ni tamo ni ovamo, sve sam žalila što, bre, ne postoji neko udruženje lečenih k’o filmovima kad ono izadju i kažu – Dobar dan, ja sam Džon i ja sam alkoholičar – a svi ga odmah prigrle i pitaju – pa kako ti se to desilo, c…c…c… Evo i ja kolko juče, al’ trezan sam 2 683 dana i svih 2 683 dana mi se pije, ‘oću crknem!

E, meni fali jedna ta predsednička govornica da izadjem i kažem –

Haj, aj em Mahlat end aj lajv in Srbia!

Valjda bi razumeli koja me muka pritisla odozgo, odozdo i sa strane.

I tako… ne uključim televizor pa mogu da kažem – Haj, aj em Mahlat, nisam konzumirala predsednika celo jedno jutro, videću koliko ću izdržati trezna.

E, al’ sam zato uključila kompjuter i strogo vodeći računa da me ovaj što je zabrinut ne zaskoči tamo gde se najmanje nadam i upropasti mi i ovaj dan naletim na tekst iz opšte kulture – čemu služe stidne dlačice.

Oooo, fala internetu da saznam, nikad mi nije bilo jasno čemu mi služi ono čega ceo život pokušavam da se oslobodim.

U školi sam učila da mi obrve služe da mi se znoj lica svoga ne sliva u oči, trepavice da mi ne uleti prašina u oči, da ih produžavam k’o sumanuta u cilju zavedi pa vladaj, nokti da gajim bakterije, kosa da joj povećavam volumen i čuvam je od peruti al’ za dlake na nogama, stidnim delovima i muškim grudima nikako da ukapiram čemu služe.

Nego, ja ne priznajem da imam stidni deo na telu, imam Venerin breg i ne stidim ga se ko što se ne stidim što imam uši i oči, dlačice na Venerinom bregu (u daljem tekstu VB, ako ga još budem pominjala) imam, obrati pažnju –

1. one služe da obaveste i mene i ceo svet da sam ušla u pubertet onda kad sam ušla iako te uče da ih kriješ i da se stidiš. Znači, ‘stidne’ dlačice na VB služe kao centar za obaveštavanje uže i šire rodbine, ako priznaš, da si postala polno zrela iako ne ličiš;

2. služe da bi privukle hemijski odgovarajućeg partnera. Umal’ ne padoh sa stolice, znači imaju neke senzore al’ su glupe do zla boga, ovo nauka nije dokazala al’ moje životno iskustvo jeste. U tom delu, valjda na VB, se nalaze ‘’apokrine znojne žlezde koje proizvode feromone, spojeve odgovorne za snažnu hemijsku privlačnost dvoje ljudi’’. A ja, jadna, ceo život mislila da smo se privlačili očima, rečima, tako nešto. Kad ono jok! Moje oči i moje ‘stidne’ dlačice su očigledno živele u neskladu. Znači, ‘stidne’ dlačice imam da mi prave karambol u životu i ponašaju se kao da su pametnije od očiju. Totalno ću da eliminišem zlotvora i očima prepustim odluku;

3. ‘stidne’ dlačice služe da raspire, potpale, uzburkaju maštu partnera. Kad partner ugleda on prvo razrogači oči – pogle’, Brazilka, Francuskinja, Egipćanka – pa onda krene da mašta shodno frizuri koju je ugledao.

Za dlake na ženskim nogama i muškim junačkim grudima još ne znam čemu služe, čim saznam obavestiću.

Nego, tamah pomislih, vidi i nije tako loše, može dan da počne i ‘stidnim’ dlačicama, ne mora predsednikom, gledaj od čega se živi, htedoh da završim ovaj tekst kad naleteh na još jedan obrazovni o mestima koje garantuju seks avanturu, ono kao ako sad otrčiš tamo ima padne avantura stoposto!

Drage žene, ako nemate partnera to podrazumeva da nemate ni seks. Da biste došle do seksa morate prvo da se dočepate partnera a njega se nećete dočepati u frizerskom salonu gde se okupljaju žene da tračare kako nemaju seks pa kad nemaju da imaju frizuru, nego na mestima gde se okupljaju muškarci. Ta mesta su vam – autoperionice, automehaničarske radnje, prodavnice alata, auto sajmovi, prodavnice elektronske opreme, sportski tereni. Garant’ ćete nekog uhvatiti, da l’ ćete na licinom mestu imati i seks ne znam, valjda hoćete ako ste snalažljive. I ako možete da ih odvojite od igračaka, računam onog muškarca koji je raspoložen za seks ne morate da jurite po prodavnicama i sajmovima.

Napomenuše da možete da probate i u bibliotekama, galerijama i na izložbama al’ ne garantuju vam seks, valjda na tim mestima ne bi bilo kulturno. Al’ možete da popričate.

Ako vam ne uspe, izvedite psa u šetnju a ako ga nemate pozajmite ga od prijatelja. Garantuju muškarca koji takodje šeta psa pa vi kao počnete da razmenjujete iskustva oko pasa i eto seksa. Šta da pričate ako ste, naprimer, pozajmili psa da vas izvede u park i ako vas on cima a vi nemate pojma kako da ga obuzdate jer nemate iskustva, ne piše. Važno je da će vam on obezbediti seks. Gde ćete to pseto dok obavite radnju ni to ne piše al’ vodite računa da ga ne izgubite, će vam otkinu glavu oni koji su vam ga pozajmili.

Nek’ vam je sa srećom.

I ako se pitate šta htedoh da kažem, pa to – ima i drugih načina da se osećaš kao idiot, ne treba ti predsednik.

A i to da je tačno ono da se čovek uči dok je živ pošto u školi neće sve da ti kažu, sramota je pa ja tako u četeres i nešto saznadoh čemu mi služe ‘stidne’ dlačice. Stidele se dabogda.

Ajd’ sad, volj’ vam da čitate vesti, volj’ vam da šetate psa.

I mantrajte – Ala j’ lep ovaj svet!

Pročitajte i

No smoking

Veliki problem u sprskim vezama i brakovima predstavlja neprihvatanje da je jedno od njih imalo …

18 komentara

 1. ha ha ha

  Kao prvo, stidne dlačice služe da ne bodu oči. :mrgreen:

  Kao drugo, hvala ti k’o bratu, što me edukova za ove feromone, zato ja imam problema sa muškarcima, jerbo sam u ratu sa stidnim dlačicama od 16 godine, oslepela sam feromone, pa se sve lepim za neke kretene. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

  Mnogo se nasmejah zbog ovog posta, ali najbolja mi tragikomika – “ma i drugih načina da se osećaš kao idiot, ne treba ti predsednik.“

  Mnogo te, bre, volim!

 2. sjajna si! 😀

 3. 😀 slatko si me nasmejala!

 4. Treba da pitamo preCednika sta on misli o stidnim dlacicama. 😆

 5. Nemojte da pitate predsednika o stidnim dlačicama – il će ih zabrani, pa onda nema seksa il će ih prepiše svima pa onda ovi koji su navikli da ih čerupaju ima da poskaču u ‘ladno moravče…

  Elem, lepo sam se nasmejala i sad oću da dodam nešto ozbiljno… muške čupave grudi imaju istu ulogu. Pošto se svuda u životinjskom svetu muškarci udvaraju ženama – a samo kod nas naopako – dlake na grudima imaju efekat pojačivača tog mirisa i shvata se – genetski – da nije sposoban da napravi decu ako dlaka na grudima nema.
  O drugim pojačivačima da ne pričamo sad…one na nogama znojavim nikad neću da shvatim.
  A volela bih, majke mi, da vidim da se nešto tu vrati na prirodno, pa da oni šetaju sa veštačkim trepavicama i noktima, da pumpaju i zatežu guzove silikonom i šire leđa ko našepureni ćurani čim izađu na ulicu (ovo pola muškaraca radi instinktivno)…

 6. „ima i drugih načina da se osećaš kao idiot, ne treba ti predsednik“

  Možda si u pravu, ali klasika je klasika…

 7. Ja sam Exxx i ja živim u Srbiji 🙁

  preCednik me ič ne zanima, a stidne dlačice………hmmm……stidne dlačice 😯

 8. kud te citah u 3 ujutro ko sada da spava 😆 😆 😆

 9. … Heheheh nije ni cudo sto su te uvrstili u Blogopediju 🙂 … Padoh sa stolice! Super

Ostavite komentar