Home / Tesno mi ga skroji nane / Strateški partner (mali oglas lične prirode)

Strateški partner (mali oglas lične prirode)

Ukapirala sam da ga svi imaju. Za ulaganja, izlaganja, razlaganja, prodaje, rasprodaje, formiranja, rasformiranja, ma za šta god hoćeš. Nema nikoga ko nema strateškog partnera. Sem mene.

Kako sam ja ukapirala, strateški partner služi onako k’o roditelj. Čim nešto krene po zlu, a krene obavezno, svi se pozivaju na strateškog partnera koji je trebao da drži uzde, četvoro oči otvorene, da ugovara i pregovara, ako nije, kriv je. Zakazao je. Mislim, to je moderno u Srbiji. Razbiše nas strateški partneri otkazivanjima, zakazivanjima i bežanjima od nas na kraj sveta. Samo li se pobuniš da nešto nije kako treba ’odma te upute na strateškog partnera koji je zakazao. Idi pa ga pitaj što ga nema. Ovi lepo rešili da mu zasednu na grbaču, nisu uspeli i ne snose nikakvu odgovornost.

Sve u svemu, strateški partner ovde služi za provlačenje kroz iglene uši. Čim ne uspevaju da te ubede da neka firma samo što nije počela Bilu Gejtsu da izvozi čipove na koje možeš da smestiš kompletnu Vatikansku bibiloteku, Nasi creva za vazduh ili u najgorem slučaju ne uspevaju da ubede narod da su sa Tihim okeanom potpisali ugovor o izvozu soli, to jest da Tihom okeanu nešto fali so pa će je kupiti od nas – obaveste da su našli strateškog partnera.

Čoveku samo ostaje da zamisli okrugli sto za kojim dva’es osam glava a jedna pamet pokušavaju da smisle kako strateško partnerstvo da sprovedu u delo. Onda se svi navuku i to traje, kako rekoh, dok strateški partner ne zezne stvar.

I tako, razmišljam nešto – samo ja nemam strateškog partnera.

Pa ako ima nekoga ko je zainteresovan neka se javi.

Da imam opravdanja ako napravim neko glupost.

Samo da belo pogledam ljubimca, i kažem:

O čemu, bre, ti govoriš, zakaz’o mi strateški partner.

Ljubimac posle samo može da napiše transparent, obesi ga o vrat i izađe na ulicu.

Ja ću za to vreme da sastančim sa strateškim partnerom sve dok ljubimac ne počne da štrajkuje glađu.

Onda će mu s vrha vlasti javiti da su bespomoćni, da mora da čeka mene, mene će strateški partner da zavrće, ljubimac će da preti harakirijem, nevladine organizacije će apelovati da ne diže ruku na sebe, ja ću da mu zakažem pregovore pa neću da dođem zbog mog svečanog prisustva fudbalskoj utakmici između Gornjeg i Donjeg Mudojevca, onda će žuta štampa da dobije obaveštenje od bliskog izvora da sam pre dva’es godina namignula muškarcu druge vere i nacionalnosti a možda i nešto više al’ nije bilo svedoka, ugasila se sveća… onda će me razvlačiti po srednjim stranicama svih ozbiljnih i neozbiljnih novina, utvrditi da ne nosim gaće, biću tema Utiska nedelje, čudo će biti.

Stvarno mi treba srateški partner.

Pol nebitan.

Godine nebitne.

Samo da ima dobru strategiju za navlačenje kad sve moje taktike zakažu.

Oglas otvoren osam dana od dana objavljivanja na ovom blogu

Komisija za izbor strateškog partnera – Deda, Drnch, Šaptava.

Zapisničarka – Zelena.

Svečano potpisivanje ugovora o strateškom poslovanju 30. maja na slobodnom prostoru bloga.

Neozbiljne ponude se neće razmatrati.

Pročitajte i

Ono kad mi je bilo veliko dupe i kad sam bila mlada i blesava

Bivše je bivše bolelo uvo za mene, oni su gledali u potencijalne buduće, a buduće bolelo uvo dal sedim ili igram, oni su uglavnom mislili kako da me bace u horizontalu, ali da se ja ne dosetim nego da mislim da me vole, umiru od ljubavi. Drugarice, kao što biva, uvek imale komentar, naročito s tendencijom da mi useru respoloženje s obrazloženjem da su iskrene, jebote. Kako god, garant sam izgubila par godina dobrog provoda misleći šta će ko da misli.

33 komentara

 1. Spreman.
  I dobro si rekla: samo neozbiljne ponude uzimamo u razmatranje ! 😛

 2. A ko ce nam da platu, taj partner? :mrgreen:

 3. Ti vecito nesto izvoljevas, niko nikoga ne placa a ti bi da se ja mucim da ti obezbedim platu. Pitacu al’ ne garantujem. Prati modu, radis jedno deset godina pa se setis da nisi dobila platu. JA cu posel da se vadim na strateskog partnera :mrgreen:

  Deda, da se uozbiljis od ovoga mi zavisi bracni i drustveni zivot 😆

 4. Š

  ja navikla da mi narede da budem dobrovoljac. I da volontiram. :mrgreen: A inače odlično saradjujem sa stranim kapitalom, pa smatram da sam pogodna za komisiju, naročito jer mi je uža specijalnost presipanje iz šupljeg u prazno, a doktorirala sam na prodaji muda za bubrege. 😆

 5. A ko će da vodi računa o zakonitosti u radu komisije za odabir strateškog partnera i o procedurama odabira, a?
  Nemo’ ni u ovakvoj hitnosti da se lomi preko koljena, stvar je veoma bitna, ipak je to strateški partner.

 6. Šapke, viš’ kako znam. Meni i treba neko ko ume da prodaje muda za bubrege pa posle s tim bubrezima da kupi muda :mrgreen:

  Dolly, skor sam zaboravila da mogu da se dese nezakonitosti u odabiru. Tebe proglašavam za stranog posmatraĆa 😆

 7. Odlicna ideja. Nemoj posle da kazes da nacionalna javna kuca, pardon servis ne sluzi nicemu. Vidis kako genijalnih stvari mozes da se dosetis slusajuci njen informativni program.

 8. S

  Ja sam Dedi strateski partner, za sva sranja vadi se na mene, al ako moz’ da imas dva koja treba da vadis iz govana, onda se javljam na duznost, navikla sam. :mrgreen:

 9. S

  Analizom podatka, ustanovili smo da ste sjajana žena,ženstveni, pravite greše, ali ih priznajete,da ste ponekad detinjasti, ali čvrsto stojite na zemlji, da ste aktivni, bez predrasuda,
  ambiciozni,žedni životnih avantura,energični,govorite ono što mislite i u potpunosti odgovarate, za našeg strateškog partnera.
  Daljom anlizom došli smo do podataka, da komisija koju ste imenovali, minira, vaše ozbiljne namere, neozbiljnim izjavama, i da su pojedini članovi komisije u sukobu interesa, a pojedini nisu dorasli tom poslu.Kod nas je sve uređeno na nivou, pa pitati za platu, vređa dostojanstvo i dovodi vas u nezgodnu situaciju prema strateškom partneru.Vatati se za muda, ne dolazi u obzir, za člana komisije.Strateški partner ne prodaje muda za bubrege,, nego u pitanju je sila, moć,širih razmera i mogućnosti, a ona ne poštuje silu logike.Posmatrači i jebači nemaju mesta, insajderi na donjoj granici, može, možda.Nešto nam se javlja da Sanja neće odgovarati, pa kud pravo u ….Iamte rok možete razmisliti, mi se ne nudimo za partnera, nego nudimo vama strateško partnerstvo, kao najsjajnijoj, ženi na blogu.
  Ako ne prihvatite našu dobronamernu ponudu, mi ne pretimo, pošto smo sila, ali može doći do zemljotresa sa epicentrom ( ali čitaj jebicentrom), kod vas.Ponuda bez ucena, konkretna, bez sile, sa dobrim namerama, bez blokada, podizanja na više nivo, krajnje korektna, principijelna,a ne prihvatite li ma, ima da se trese.

 10. Zapisala sve, i to sa greskama i bez njih :mrgreen:

 11. S

  Zapiši dalje mi ne pravimo greške, mi grešimo namerno.Greška je samo etapa, učenja, greške nam pričaju o našim zabludama,neuspesima.Za platu ne pitaš?

 12. S

  De si zeno, hibernacija, udarila zega? 🙄
  Odma’ se plasim zbog onog tvog pritiska.

 13. Moje je pravo da znam sve… pa i visinu plate. Nista za dz. Ako prodjem na konkursu, ljubimac ce pozeleti N.Zeland ili Aljasku za mesto prebivalista. Ali, bolje i to nego da odseca delove tela. Ionako ces ti biti kriva, zbog strateskog ili ne, svejedno je.

 14. Jebe lud zbunjenog. Nedam se zbuniti. 😀

 15. Ovamo kod mene dole na severu države je rasprodaja strateških partnera, može i na otplatu, dvanaest meseci bez popusta od 10%, garancija otpada 🙄

 16. S

  Sanja, ne treba se plašiti ničega, do samog straha.

 17. S

  Tvoje pravo je mišljenje.Mišljenje je voljni proces, ti si mišljenje poistovetila sa pravom.Želja je samo želja, a ti si poistovetila sebe i želju.N.Zeland ili Aljaska, dovoljna je samo jedna misao, da te vine tamo gde želiš.

 18. S

  Stevo, drag si mi, a ne znam te.Jedan od razloga je što moj sin nosi to ime.Mi ne poslujemo po principu zabluda, iluzija, u osnovi našeg poslovanja je stvarnost, ovde i sada.I zato Stevo, napred, život je pred tobom, nikad iza.Postoje dva načina penjanja na hrast.Možeš da se popneš, ili da sediš na žiru, čekajući da izraste.Napusti dosadšnje razmišljanje, otrgni se,nije na tebi da ispravljaš ni svoju, ni tuđu prošlost, na tebi je da pobediš sadašnjost.Znam da to možeš, znaš šta ti je cilj, i samo napred, šampionate u životu ostvaruju oni, koji se izbaore sa nedaćama.Sve ostalo je mlaćenje prazne slame, a ti nisi izborio svoje mesto pod suncem, bez nekok posebnog razloga.Samo napred!!!!

 19. S

  Zelena, sele moja, fenomenomenalna si ti.Da te nema, morali bi te izmisliti.

 20. Mahlat
  Jel ti Sophija strateski partner a da mi to jos ne znamo, ili horoskop guru???
  Uopste ne kapiram ove njene komentare i odgovaranje drugima …
  Ili sam ja previse umoran trenutno, mada sam dva puta citao i ne kapiram???

 21. …izvinjavam se unapred, zaista mi je nelagodno, al morao sam da pitam…

 22. S

  ja bih se rado prijavila za strateškog, ali nemam K … tako da – ništa!

  Dogodine, da nakamarčim nešto 😀

 23. Da ti mahlaticka ne promeni ime u sophija a mi jadni neobavesteni? Ili opet neko ko se smatra prozvanim da nas obavesti koliko smo svi mi, osim nje, glupi?
  Bas se zazeleh nekoga ko ce ponovo da mi objasnjava mene i da me opet prosvetli.
  Sorry

 24. Ma Sofija je PR bre, kad vi kazem 🙂

 25. S

  Jebote zeno, jel te ljubimac opet posl’o u rodni kraj? 😯

 26. S

  Pri punoj svesti i zdravoj pameti, izjavljujem, da nije Mahlat.
  Deda ne sumnjaj u sebe, dobro si, na dobrom putu.Sledi etiketiranje.Horoskop ni pod razno.Asocijacija ovde i sada.Lagodno se osećaj.Bez vešanja,molim.
  Neki nisu obavešteni, svi obavešteni samo vi niste.Ću obavestim.
  Zele, samo napred!!!
  Ma opasuljite se, molim vas.
  Strategija, taktika, etiketiranje, asocijacija, narod, ma sve vam je poznato.

 27. Sole, si sigurna da si pri punoj svesti i zdravoj pameti? 🙄
  Ja to nisam bila od rodjenenjeta :mrgreen:

 28. Ma pronasla recept za pasulj na nov nacin i sada se negde sladi 😀

 29. b

  Ja mogu marketinski da te podpomognem, mislim ako treba neki spotic da se snimi, namontira, ako ne nosis gace, ce ti turimo, da te ove tracerske sotone ne razvlace ko armoniku. Mog ti ponudim i muza, taj je za posao dusu dao, daje zadnje atome snage za napredak, jes da kod kuce ne pipa nista, al nema veze, sam da nam privreda cveta.

Ostavite komentar