Home / Mislim, dakle postojim / Hjuston, da li se čujemo???!!!

Hjuston, da li se čujemo???!!!

Znate ovo? Kad Brus Vilis spašava planetu il tako nešto. Il’ se negde u svemiru zature kosmonauti. Obavezno frka u vezama sa Hjustonom. Sve što možeš da ukapiraš da Hjuston stalno ima problema sa vezama.

Elem, dolazi Bajden. Da resetuje Srbiju. panika Niko živi nije ukapirao da je zabagovala nego mora čovek toliki put da bije da resetuje mašinu. Prosto me sramota.

Par sati pre nego što uleti u vazdušni prostor Srbije, Srbija će morati da se baci u stanje hibernacije. Autoput, aerodrom i ulice će biti zatvoreni.

Pre toga će drugovi specijalci proveriti sve terase, podrume, tavane i golubarnike duž trase kojom će Bajden proći.

I šahte. Da li će posle da ih zavaruju ne znam al’ pacovima se ne piše dobro.

Onaj narod posle može da izađe na te sređene terase, da pijuckaju kaficu s pogledom na Bajdena u blindiranom automobilu koji prate drugi blidnirani automobili a koje će predvoditi ’’čistač’’. I da se čude šta će čistač u sred maja kad nigde snega nema.

Pevcima će biti zabranjeno da kukuriču, pticama da cvrkuću, golub koji se bude pos’ro najeb’o je.

Vetar će duvati umerenim inenzitetom, Sunce ima da sija ni mnogo ni malo nego umereno i optimalno. Oblaka ima da nema.

Srce će ravnomerno kucati, puls će biti ujednačen, nema da se trepće. Ko trepne može biti pogrešno shvaćen i očas posla može da postane kolateralna šteta.

Je l’ znate vi šta ovo znači?. Da je borbena gotovost, to jest, mere predostrožnosti, podignuta na najviši mogući nivo. I više od toga.

Dakle, dolazi nam dragi gost. Moramo, k’o mala deca da operemo ruke, očistimo nokte i uši i da pazimo šta pričamo da nam ne bi posle isprali usta sapunom.

Moj vam je savet da tog dana ostanete kod kuće, zamračite stan i čekate da sve prođe. K’o ono posle bombardovanja kad su nas ubeđivali da će samo Srbi da poumiru od pomračenja sunca.

Meni samo frka, kad Bajden bude uradio resetovanje, šta ćemo da radimo ako bude morala da se ukuca neka šifra. Password, username, neka kombinacija koju niko ne zna.

Ko će da viče: Hjuston, da li se čujemo!

I šta ćemo, crni mi, ako veze budu u prekidu…

Pročitajte i

A kako ću ja to da objasnim detetu

Svako malo na društvenim mrežama neko zavapi kako će nešto da objasni detetu, uglavnom nešto što se kosi sa njegovim vaspitanjem, pravoslavljem, seksualnim opredeljenjem, kad najave prajd, kad muškarac nosi roze čarape, najviše cvile kako će detetu objasniti zašto se dva muškarca ljube na ulici i ovo me fascinira jer, evo, sto godina imam i još nisam videla ta dva muškarca. A i da jesam, ponašala bih se isto kao i kad se ljubi strejt par, prošla i pomislila kako je ljubav divna.

11 komentara

 1. …el ce nam iskljucu internet, jadni mi? LOL 😛

 2. Heh, kako je lepo ne živeti u Beogradu niti uz važne saobraćajnice, ovde, na kraju sveta, u Boru. Samo da nam, što reče Deda, ne isključe internet. 🙂
  S druge strane, Beograd je baš lep u maju, naročito ako je širi centar pešačka zona.
  Ako mânemo šalu, rekao bih da mi je drago što ću gledati film Amerikanac u Beogradu. Ne znam da li ste čuli, naš Ministar, Jeremić, je izostavljen iz protokola na zahtev Amera. Tadić je, nažalost, ostao u protokolu. Računam da neko vodi računa i ima pri ruci nekoliko para čistih gaća za njega da može na brzaka da se presvuče. Zlu ne trebalo.

 3. Ma neće, Deda, možda ćemo imati malih smetnji. Al’ to je svakodnevno 😀

  Rain, joj, nisam to čula al’ ako. Mali prpošni se skoro žalio gostujući u jednoj emisiji kako je zbog onog bahatog studenta morao da razgovara sa američkom sekretarkom čitavih 45 minuta umesto 15. Nek’ se odmori. Ionako bi tamo lupetao gluposti.

  A za te gaće, si ti siguran da pojedini još nose gaće.

  Neki su odavno ukapriali da im se više ne isplati da ih oblače. Mislim, tranziciono je vreme :mrgreen:

 4. Mahlat sreco, eskuliraj 🙂
  Sta si sanjala? 🙂

 5. Zelena, sreco, ovo sam pisala pre nego sto sam prilegla 🙄

  sanjala prljave snove, k’o po obicaju :mrgreen:

 6. S

  Ajd’ da vidimo sta ce sad Drnch da zvezdici! :mrgreen:
  Mnogo mi vrucina, ne mogu da mislim, a i plavusa sam, jebi ga, teska je ovo tema za mene. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

 7. MA sta teska tema, obicno resetovanje :mrgreen:

 8. Uh, sad mi lakse, kudi kamo…
  I nemoj neko da mi diro Vuka, dobar je on decko, kad poraste bice ko pravi.. 😛

 9. Pusti Amera,daj da cujemo o prljavim snovima,to narod hoce,koga briga za te drzavnicke stvari :mrgreen:

 10. Deda, ič ne brini, ja ga ne bi dirnula ni pod razno :mrgreen:

  Magi, ma snovi k’o snovi, samo iskaču podsvesne stvari a to se ne računa, moram da budem svesna i pribrana, onog trenutka kad otvorim oči :mrgreen:

 11. E bas me zanima kako ce se sutra stici do posla, do pijace, do…

Ostavite komentar