Home / Politika je kurva / Tadić mi je postao noćna mora

Tadić mi je postao noćna mora

Taman htedoh da prilegnem ovako iscrpljena,  šta mi je trebalo da čitam vesti iz nesvesti, pojma nemam.

Tadić: Lekari treba svakog dana da uče

Predsednik Tadić poručio je lekarima da završen fakultet nije znak za prestanak obrazovanja, već da ono svakog dana mora da se usavršava.

– Danas je svako obavezan da čita novu literaturu i da bude upoznat sa svim novim tendencijama u lečenju. Pre deset godina neke metode lečenja bile su drugačije, a pogotovo dijagnostikovanje, i zbog toga svako u ovoj zemlji ima obavezu da svakoga dana saznaje novo o tehnikama lečenja i dijagnostici. Na taj način možemo da doprinesemo mnogo za zdravlje naših građana – poručio je Tadić. (odavde)

Pa uče, svakog dana, znali su da će morati da uče i nakon završetka fakulteta, odlučili su se za poziv koji se širi, grana i napreduje iz dana u dan. Nisu poslastičari a i ta ‘’nauka’’ napreduje.

Da nisu hteli da uče i napreduju bili bi ministri. S tendencijom da postanu il’ premijer il’ predsednik.

Strvarno me interesuje kako on ode kući, šta peva, jebote, dok se tušira i kad misli da prestane da gaji kult – I posle Tita Boris. I kako ga, bre, nije sramota? I ko secka njegove sličice i izjave pa slaže u album za uspomene i dugo sećanje.

Očekujem da kol’ko sutra obavesti popove kako da krštavaju i drže opela u korist čitave zajednice.

A mogao bi i travu da obavesti da ne treba da raste kako raste nego malo ulevo. Il’ u desno.

A i meni da razjasni kako mi zapade on za predsednika. Mislim, da mu prilegnem na kauč.

Il’ on meni.

Ne znam šta bi bilo pametnije.

Pročitajte i

Spomenik Juriju Gagarinu – veliki postament, mala glava – sve isto kao u Srbiji

Sve ovo sa ovim spomenikom podsetilo me na to šta nam sve promiče, šta sve dozvoljavamo, za šta sve mislimo da ne možemo da promenimo.I kako razum građanima Srbije već par godina maše i govori – pa, pa... a građani odmahuju i ispraćaju ga sve misleći da će sedeći i zezajući se po mrežama nadjebati ovu ogromnu marketinšku mašinu. Dok im se bolji život smeši samo ko zna koji put kao repriza.

4 komentara

  1. A najbolji je ton kojim se obraća lekarima: kao deci, kao da su lekari nesvesni činjenice da se pre 10 godina radilo drugačije, pa ih sad Veliki Boris prosvetljuje… Da sam lekarka (a zamalo da budem), ne bi mi imponovalo ovakvo obraćanje sa visine. Ali sa druge strane, budući da znam ko sve danas obavlja posao lekara (a to znam baš zato što umalo da budem lekarka), nekima je zaista i potrebno obraćati se kao zaostalima u razvoju…

  2. Biće taj predsednik još dva mandata, bolje se ukokaj odma` ako misliš i dalje da svako jutro čitaš vesti.

  3. Ja vec dizala ruku na sebe, no mi nije uspelo. Moracu da se uozbiljim.

  4. Dragana, njih ima svakakvih kao u svakoj profesiji al’ movaj pretera, bre!

    Rain, ja nikako da zamislim šta će biti ako on nekada, nedajbože, izgubi, biće gori od Miloševića, ne znam kako će priznati poraz. To mu uopšte ne ide uz osmeh i boju očiju 😕

    Elektra, pitaj predsednika, on ima uputstvo za sve krizne siutacije :mrgreen:

Ostavite komentar