Home / Pamet u glavu i dupe uza zid / Petak je, idealan dan da se opametite

Petak je, idealan dan da se opametite

A i idealan dan za retrospektivu, nešto kao pregled nedelje sa ostvrtom na sve već protekle. Ne čekajte prednovogodišnju histeriju da biste svodili račune, mož’ biti da utvrdite da ste potrošili još jednu godinu uludo, nego na vreme da popravljate što se da popraviti. I da dočekate Novu godinu sa kim treba a ne sa kim morate.

Pored one dve akcije koje sam organizovala u svojoj glavi i koje nameravam da pokrenem čim nadjem volontere – 1) Sačuvajmo žene od žena i 2) Sačuvajmo muškarce od predrasuda, rešila san da se pozabavim i trećom – Sačuvajmo seks od ludaka. Inače će da nam ga ukinu. Dekretom. Mislim, samo ako primete da ne znamo da se ponašamo.

Elem, ja ovako šuntava, društveno i seksualno nedovršena i totalno neprilagodjena novom vremenu, staro me gazi ko neuko unuče po babi koju bole ledja, jutros malo pih kafu a malo je proterivah kroz nos jer saznadoh da – nikako, ni pod razno, ne budem ovca zaostala pa da mislim da me moj muž ne voli ako ga ukebam da ima drugu. Jok, voli me, samo se pravi. Al’ me ne poštuje i to treba vrlo da me nasekira. Neka on radi šta hoće al’ samo ako mi pokaže da me poštuje.

Vidim nastavljam da budem glupa.

Ako ukapirate da vam je, mislim vama dok ovo čitate, isto kao meni dok sam čitala, seks postao monoton i ako vas je uFatila panika kako ćete do sudnjeg dana, dok Bogu ne dosadite, sa jednim te istim partnerom za preferans, kupovinu, gajenje dece i ostale stvari koje život znače, voditi ljubav – predložite mu trojku. Il’ sa vašim najboljim prijateljem il’ sa njegovim. Može i sa prijateljicom. To može da bude super a mož’ biti i da ne bude, da proradi ljubomora pa da biste premostili problem u stvari odma’ predložite grupnjak. U toj situaciji baš nećete moći da po’vatate ko je koga onako pogledao što može da dovede do više od seksa, to jest, do ljubavi. Prethodno se dogovorite sa partnerom može li tokom tog osvežavajućeg kolektivnog seksa da bude ljubljenja ili ne. Ne zaboravite da je poljubac intimna stvar.

Ako na solo prevarite partnera za dug i dosadan život ne priznajte da ste se ljubili. Kad vas priupita samo odgovorite – Jesam, al’ ne beri brigu nije bilo ljubljenja!

Ja i dalje glupa al’ uporno čitam s namerom da prosvetlim svoje unutrašnje seksualno biće.

Ako vaš partner želi više seksa nego vi i ako ne možete da uskladite želje, nadanja i dela, olovku u ruke. Posadite ga na stolicu, uperite mu lampu u oči i ispitajte ga – kakav je bio vaš poslednji seks, koliko je trajao, šta je on vama obećao kad se potpisivao, da l’ on misli da vas je zadovoljio, da l’ misli kako vi izvršavate dnevne obaveze posle seksa, da l’ je seks najvažniji i da l’ je siguran da je toliko dobar ljubavnik pa svaki čas ’oće da se dokazuje. Pljunite, potpišite i nabijte mu pod nos zajedno sa ličnim dnevnikom koji vodite poslednjih meseci i u koji upisujete – Dear Diary… ona moja budala misli da je neki ljubavnik, na vr’ glave mi se pope…

Ja glupa s tendencijom da postanjem još gluplja.

Ako baš volite svog partnera predložite mu ‘’rad na seksu’’, odnosno taoistički seks, u prevodu prodiranje po tačno utvrdjenom obrascu – devet puta plitko, jednom duboko; osam puta plitko, dva puta duboko; sedam plitkih, dva duboka; šest plitkih, četiri duboka; pet plitkih pet dubokih;, četiri plitka, šest dubokih; tri plitka, sedam dubokih; dva plitka, osam dubokih; jedan plitak devet dubokih. Ovo sam prepisala. Ne piše koliko se puta ponavlja i šta se mantra al’ mantrajte šta ‘oćete i zavrnite mu uvo kad god se zabroji i pomeša plitko i duboko.

I onda sam pomislila – gotovo, više ne mogu da budem gluplja kad ‘oćeš djavola. Ima još.

Ljubimac spava još iscrpljen mojom bolešću. Ja treba da pronadjem santimetar i počnem da ga merim odmah po budjenju da bih utvrdila da l’ mi je veran.

Dakle, ljubimac ne sme da bude viši od 172,5 cm to je prosečna visina vernog muškarca. Mora da ima poludugu kosu, oni s kratkom su švaleri, da mu razmak izmedju nosa i usana bude veći od malog, brada okrugla a uši pomerene unazad, nekako prema potiljku i ne sme da ima pune usne, to asocira na prevaru posle koje će on da se kaje, nije da neće.

Ako mu je domali prst iste dužine kao srednji veran mi je sile nema da nije. Ako nije, kukala mu majka, znači zaskače šta stigne i čvorka bi u letu samo ako provali kako se leti.

I, na kraju, ako nosi klasiku i ne menja parfem, kolonjsku vodu i ostalo pa koristi na primer ‘’Pitralon’’ ili ‘’Pino silvestre’’ veran mi je kao pas. Ako li prati modu k’o moj i oblači se k’o raspevano beogradsko proleće mogu odma’ da pišem propalo.

Kad ga budem sad dočekala onako dezorijenitasnog od spavanja i sludjenog od sanjanja onoga što nije smeo pa krenem da merim biće da ću da ga skratim za glavu da bude visok kol’ko treba, da mu isečem uši i zalepim na vr’ glave, nos dignem na čelo da onaj razmak bude veći od malog (samo ako ovo ukapiram), precvikam prste da budu iste dužine, zabranim mu šišanje i zapalim garderobu.  I da ga ponosno gledam kako mi je veran.

Ko misli da sam ovo uputstvo kako od potencijalno nevernog napraviti vernog pogrešno protumačila neka tumači sam.

I onda će ljubimac da se oduševi kako sam se opametila preko noći.

Mada ja mislim da bi mogla odma’ da se ubijem.

Pročitajte i

No smoking

Veliki problem u sprskim vezama i brakovima predstavlja neprihvatanje da je jedno od njih imalo …

15 komentara

 1. s

  Mila, jel’ ti ovo sve napisa na sabajle, majke ti?“Obucen kao raspevano prolece“, hahahahahahha Jbg, moj ima pune usne..Sta cu sad?Nasmeja ti mene…thank you TI very much

 2. Pa napisa malopre, ako je to na sabajle onda jesam 😀

  Ima i moj, nos cu da mu otkinem 😉

 3. S

  Ja nadjoh pola-pola. Znaci, malo mi je veran, malo nije? 🙄
  Malo cu da ga zapalim, malo necu. :mrgreen:

 4. Ne laži da stvarno piše da je veran muškarac visok 172,5 cm?!?!? (nisam čitala text u originalu, tvoj je originalniji od svakog originala)

 5. Sanja, ma zapali ga celog. Preventivno :mrgreen:

  Ivana, pise, evo

  Gospodin Verni obično nije viši od 172,5 cm. Istraživanja Univerziteta u Melburnu pokazuju da su niski muškarci mnogo verniji. Postoje dva razloga za to, kažu australijski naučnici. Ovi muškarci imaju niži nivo testosterona, što znači da ne robuju svom libidu. Drugo, mnoge žene smatraju niske muškarce manje privlačnim, tako da kazanove u manjem pakovanju imaju daleko manje šanse kod pripadnica lepšeg pola od deset centimetara viših kazanova.

 6. Jebemti! Ovo je odma’ upalo na moju top 10 listu najglupljih stvari koje sam pročitala! Jebemti! Želim da se fizički razračunam sa autorom ovog teksta sada! Istraživanja?!? Jebala ih istraživanja! Jebemti!!!

 7. 😆 😆 😆

  oces djavola, ovo ti je jedan od prepisanih tekstova ovih modernih novinara, al’ mozes njemu/njoj da razbijes nos, slobodno, dva puta ako mozes :mrgreen:

 8. M

  Metod „pola metra“: Kad legne na ledja, visina treba da mu bude preko pola metra! :mrgreen:

  Dal’ to vazi i za zene??! 😯
  Pamela, duso, lezi da premerim nesto! :mrgreen:

 9. Kad bi on bio visok “pola metra“ u niskoležećem položaju, spreman za start čim neko opali iz pištolja ja bi sve petama u dupe bežala sa mesta dogadjaja :mrgreen:

  Ja premerih ljubimca malopre, ne da mi nije veran nego razmisljam da pocnem da ga pratim. Kako ga pogledam vidim kako mu nevera izbija iz visine, ušiju, nosa, prstiju, frizure, odeće, lepo da ga ubiješ i ne žališ :mrgreen:

 10. MM, idealna žena

  mere dopisati po izboru, idealne su 90 – 60 – 90

 11. M

  Bre, kad odbijes jedno 15 na visinu duseka, sve ispod pola metra su zgoljavi neki! 🙂
  A, ne ide bez duseka, zulja, pa i tu gubi visinu. :mrgreen:

 12. Ma nemoj!

  Boga mi ja probala, ide. Ko podmazano. :mrgreen:

  ‘Tedoh još nešto pa se ugrizoh za tastaturu i cenzurisah samu sebe 😳

 13. S

  al’ mantrajte šta ‘oćete i zavrnite mu uvo kad god se zabroji i pomeša plitko i duboko.

  ovo najbolje sa klempavim, ovi što im uši idu ka temenu ne mo’š da uvatiš, a ovi klempavi neverni … nisam pametna 🙄

 14. Ko da ja jesam, ja htela da mi vi pomognete 😛

 15. Kao prvo, zaboravila si naocare za sunce.
  Kao drugo, kako da se opamecujem u petak kada sam jos na poslu?
  Kao trece, sve sto vidim na mom ljubimcu ono iz teksta ja se pravim blesava kao da ne vidim.
  Kao cetvrto, -„1) Sačuvajmo žene od žena i 2) Sačuvajmo muškarce od predrasuda, rešila san da se pozabavim i trećom – Sačuvajmo seks od ludaka. Inače će da nam ga ukinu. Dekretom. Mislim, samo ako primete da ne znamo da se ponašamo.“- prijavljujem se za volontiranje…a i za ovo mozda, samo dok razmislim – “ seks postao monoton i ako vas je uFatila panika kako ćete do sudnjeg dana, dok Bogu ne dosadite, sa jednim te istim partnerom za preferans, kupovinu, gajenje dece i ostale stvari koje život znače, voditi ljubav – predložite mu trojku. Il’ sa vašim najboljim prijateljem il’ sa njegovim.“…prijateljica ne dolazi u obzir.
  Hm, mozda petak ipak opamecuje, a?

Ostavite komentar