Home / Politika je kurva / U vezi ovoga i svega

U vezi ovoga i svega

Hoću reći kako mi se dojmilo sve ovo i sve ono.

Prvi deo – medjunarodno politički sa osvrtom na unutrašnje razočarenje

Muka mi je. Od njih koji su me uvukli u sve ovo i sve ono i upropastili me kao prosečnu ženu, umesto da visim na prozoru i gledam ko je kod koga poš’o, koliko se zadržao i licitiram ko koga i u kojoj pozi, ja slušam gluposti onih koji su demokratski izabrani kao najbolji medju nama nebeskima. A mogla sam da živim srećno kao prosečna tračara.

Izjave političara, nažalost, ne mogu da se podvedu pod šund inače ova zemlja ne bi kuburila sa budžetom.

Članovi MPS-a po mišljenju gos’n ’em sam zgodan em sam neophodan’ nisu razumeli pitanje pa on sad ima pravo da ne razume odgovor.

Velika Britanija podržala odluku MPS-a al’ to nema nikak’e veze pošto nam je mali od nauke i tehnologije, opaljen afričkim suncem, poručio da Afričke zemlje stoje uz nas. To ne da je dobro za nas nego treba odma’ da zapevamo, njih tamo ima preko milijardu a „Afrika će biti kontinent velikih projekata u domenu infrastrukture, energetike. Na Srbiji je da iskoristi ono što je nekadašnja Jugoslavija gradila decenijama i što niko ovde u Africi nije zaboravio. Svi vide Srbiju kao naslednicu Jugoslavije, i na nama je da iskoristimo te pozicije i one druge mogućnosti koje nova, moderna Srbija ima, da jačamo naše ekonomske pozicije“. Dakle, Afrka će biti što znači da ćemo biti i mi. U dogledno vreme. Samo ako se budemo držali Afrikanaca. Do juče smo gravitirali čas ka zapadu, čas ka istoku, zavisno kako je duvao vetar, sad su nam najvažniji bratski Afrikanci.

Najbolje bi bilo da Srbija promeni ime u Jugoslavija. Da se ne mučimo da objašnjavamo. Kako postadosmo ovakvi ne razumemo ni mi a kako će bratski, viševekovni prijatelji Afrikanci.

Inače, u svetu je neko nekome ili brat ili prijatelj, samo srpska vlast tvrdi da postoje bratski prijatelji. Ili prijateljska braća.

Ivica Dačić, vaskrsli SPS-ovac, izjavio je da je odluka MPS-a ’’odluka sa puno političkih elemenata’’. Mašala! Šta ste očekivali drug ministar, da bude sa puno emotivnih elemenata?

Da l’ je lupio šakom o sto nemam pojma al’ dodao je da se „varaju se oni koji misle da su rešili problem ako zatvore knjigu koja se zove Kosovo.’’

Nas ovde uveravaju već dvadeset godina da se neko tamo vara ako misli da će se Srbija saginjati, neće bato!. Dvadeset godina se vara ceo svet a mi prevareni. Naučno ne može da se dokaže al’ na terenu može.

Drugovi duhovni čuvari pravih vrednosti, od vere do prihvatljivog ponašanja, se nisu iskreno molili. Garant’. Da jesu ne bi bilo da nije uspelo.

Zvanično saopštenje – zajebali nas d’izvinete. Najviše razočaran predsednik, on je pucao na lepe oči.

Drugi deo – europske vrednosti

Za one koji misle da tamo u Europi žive neki neobični ljudi koji ne seru, prde, psuju, pljuju, biju se, svadjaju, lažu, varaju i sve ostalo – nije tačno, rade sve to. Što vi koji mislite kako vam se kaže živite ubedjeni da oni to rade na taj neki ekstra erupski način – niko vam nije kriv.

Elem, od kako smo krenuli u tu trku sa preponama u kojoj se konj malo, malo pa uplaši i magareći ukoči u mestu što dovodi do toga da glavačke pobrljimo u baru, pokušavaju da nas edukuju da budemo Eurpoljani a ne varvari kao što jesmo.

Iliti – kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin.

Pošto se ja od kad znam za sebe osećam normalnom osobom, Europljankom, ako im je baš zapelo da se definiše to normalno, meni se d’izvinete na vr’ one stvari koju nemam popele europske vrednosti.

Ovde narod polude da ukapira kako se to prdi europski i sere po evropskim standardima i tako će da bude sve dok neko ne kaže – oni, bre, u Europi uopšte ne seru! Zabranjeno! Demode! Nije po eurposkoj kovenciji. Neće nas prime!

Zadnjih dana nas udaviše vešću o novim, ekološkim sanducima za put u večnost, od papira. Odma’ se oglasil iz nekog udruženja da to ne dolazi u obzir! Nije po eurposkim standardima. Ima da se sahranjujemo k’o do sad, po svim paganskim običajima i u sanducima sa baroknim detaljima. Da se ne brukamo tamo pod zemljom al’ na nebu.

I tu mi se definitivno digla kosa na glavi. Jok zbog sanduka, zbog europske vrednosti umiranja i sa’ranjivanja!

Jebala vam ja sve europske vrednosti. Od degenerisane šargarepe, preko ljudskih prava do papirnatih sanduka.

Hoću da budem ovo što jesam. Mojim vredostima ne fali ništa, skroz su na mestu nego se ne čujem, bre! Nit’ se vidim od vas što ste posilazili sa planinčina gde koze piške pod ručnom da me učite kakva treba da budem!

Hoću da živim normalno a ne kao priučeni idiot.

I umem se ponašam i ovde i u Europi.

Osnovaću stranku – Neću u Europu i ne treba mi Kosovo.

Dobro mi je i ovako.

Samo se vi maknite.

Možete i u Europu, meni svejedno, samo nam sidjite s grbače!

Kolektivno.

Pročitajte i

Metro će biti tu dok kažeš – metro! Rekoh i ništa.

Pa čoveče, kad mogu da prodaju karte za Mars koji je, po slobodnoj proceni naučnika, od zemlje udaljen 54,6 miliona kilometara i do kojeg bi put trajao oko devet meseci, pa šta je čudno ako mašu kartama za metro u čiji temelj se još nisu zapljunuli, svi ovi koji smatraju da mogu da naprave metro u zemlji u kojoj vozovi idu sporije nego pre Prvog svetskog rata, odmah treba da kupe mašinice.Za šišanje ovaca.Srećni vam izbori.

5 komentara

 1. Mogu li da budem potpresednik? Trenutacno!

 2. a kolko` prodajes ostale funkcije ?
  a jel` onda moram da se pojavim i na gay paradi ? 😳
  ozezi, ozezi !
  😀

 3. Ja po običaju PR.Glasnogovornik, moliću fino. Da ja psujem glasno, a ti ono na plej-bek, sam’ zevkaš. :mrgreen: A ako te baš ponese, raspali i ti.
  Ne mogu ja u tu Jevropu, nisam po standardima, mnogo pušim. I u zatvorenim prostorijama. 😳 😆

 4. A i mnogo serem, dizvineš.

Ostavite komentar