Home / Googlovanje / Zemlja zove, vanzemaljci dolazite, mnogo nam dosadno!

Zemlja zove, vanzemaljci dolazite, mnogo nam dosadno!

vanzemaljciProcurela je vest da će UN proglasiti astrofizičarku Mazlan Othman za ambasadorku čovečanstva koja će biti zadužena za kontakt sa vanzemaljcima ukoliko ovi procene da imaju nešto da nam kažu ili da nas pitaju. UN to nešto kao demantovale, jesu pa nisu, svejedno meni palo na pamet – fala bogu što im ne pade na pamet da za vanzemaljskog ambasadora proglase nekog našeg, sve bi vanzemaljci petama u dupe, ako imaju dupe, tamo odakle su došli misleći, beži, bre, ovo sve ludaci, mogu da nas zaraze.

Objavljujući ovu vest svi su je, normalno, ilustrovali slikom kako mi zamišljamo vanzemaljce, uglavnom kao čudovišta, nešto izmedju noja i zmije, zato i rekoh ono – ako imaju dupe, jerbo smo mi najsavršenija stvorenja u svemiru a i šire, teško nam je da zamislimo vanzemaljce da izgledaju kao mi, to naša sujeta ne bi mogla nikako da podnese. Nije lepo da vanzemaljci imaju plave, zelene, oči kao mi, ima da imaju oči kao fildžane inače ćemo pocrkati od muke. A ženke vanzemaljke moraju da imaju po tri sise, da ne bude da smo pogrešili u onoliko filmova. I da znaju i mogu da izvedu sve poze iz Kamasutre. Majke mi sam to videla u filmovima, vanzemaljci dolaze il’ da nas ubiju il’ pojedu a vanzemaljke zbog seksa pošto možemo da zamislimo kakve oči imaju al’ da neko u svemiru, sem zemaljskih muškaraca, ima penis ili neku sličnu alatku, ne daj bože bolju od penisa, e to ne može ni najbolji scenarista. Tako… naš bog je bio umetnik a vanzemaljski nije im’o pojma, il’ je pio nešto dok je kreirao vanzemaljce. A i nije imao mašte kao naš pa da namesti vanzemaljkama da se u mukama tela svog poradjaju nego napravio da se množe prostom deobom.

Elem, ako vanzemaljci pokušaju da komuniciraju sa nama to će biti zato da nas ispipaju, je l’ smo dobri za jedenje il’ nismo, šta mogu da nam otmu, da nas opustoše, jerbo su divljaci i urnisali su svoja staništa a mi smo naše očuvali. To tako nekako rekao Stephen Hawking. Neće da dodju da pitaju je l’ nam treba pomoć.

Nego, ja ushićena idejom da ćemo se, ko god da nas predstavlja, i razmišljajući koju ćemo himnu zasvirati kao ujedinjeno čovečanstvo, razumeti sa vanzemaljcima i uspeti da im objasnimo ono što ne možemo jedni drugima. Za to stvarno treba da budeš optimista. I taj ljudski optimizam me stalno izbacuje iz cipela, k’o da me šleper udario dok, onako, ne ramišljajući, pretrčavam put misleći kako je s druge strane bolje a šleper naleti da mi kaže – ‘de si, bre, pošla, sve ti to isto.

Dok se čovečanstvo sprema da se prepodobi pred vanzemaljcima, mislim se, bog vas mazo, o čemu, bre, govorite i šta se zanosite, nema od ta posla ništa računam, ako nas gledaju, vide koji smo ludaci, bolje da ne dolaze, ima da zaseremo, garantovano. Jerbo, da su mene postavili za ambasadorku veličanstvenog zemaljskog čovečanstva ja bih im, ako se pojave, samo rekla, bež’te koliko vas te troprste noge, brodovi, NLO-i nose, ćemu vam služe te buljave oči!

I tako, dok vršim u glavi tu svoju ambasadorsku funkciju, naravno, detektujem tekst, jedan od milion – drage žene kako da razumete muškarce. Eto. Dok se Mazlan Othman sprema da komunicira se bićima iz nepreglednog kosmosa, nekim oblicima života, što bi rekli znanstvenici, mene uče kako da razumem ono što živi pored mene. Tek malo da me zalude.

Sve što ja mislim da sam čula iz muških usta – ili lažu, ili ja haluciniram. I uopšte ne treba da ih slušam nego da obratim pažnju na to kako im igra desno oko, da l’ im se zacrvenelo levo uvo, koliko su im dugački nokti i da l’ se klate na stolici dok odbijaju kolutove dima, to će mi reći da l’ me posmatra k’o čoveka, seksualno objekat – upotrebi pa baci – ili me ne vide uopšte nego maštaju o trosisoj vanzemaljki.

Obuka vanserijski glupa. Nemoj trčiš za njim, ne pokazuj mu da ti se dopada, nemoj padaš u nesvest ako gleda u druge, ko da mi ne gledamo u druge muškarce, nemoj da ga teraš da priča, ne voli sem o fudbalu i seksu a nije lepo da pričaš o seksu, budi fina, trepći i laži da ima najveći penis još od Adama, kako da mu kažete ako ne pričate o seksu pošto je penis ipak seksualna stvar, nemam pojma. Ne pominjite brak jerbo će vam pobegnu, polako i suptilno i samo ga ščepajte.

Uputstvo vam je otprilike kao da su muškarci vanzemaljci, ono mi se smandrljale sa Venere a oni sa Marsa, i evo, vekovima nikako da uspostavimo komunikaciju. Sve zbog toga što se mi žene zanosimo jerbo, pročitah ja, dok se mi trudimo da budemo pametne, lepe, zgodne i mlade duže nego što možemo, obrati pažnju – ‘’Materijal za ženidbu su žene koje će im pružiti podršku, utehu i ljubav, kao i žene s kojima osećaju bliskost bez ikakvog opterećenja.’’ Materijal!

Tako. Jedva čekam da nagrnu vanzemaljci da vidim kako će im Mazlan Othman objasniti – ovde izabrani materijal za ženidbu, peace, braćo, peace, krrr, biiip, give piece a chance, all you need is love, biiip.

Samo će belo da je pogledaju, ko krava mrtvo tele ili kao Alien Ripely.

Medjusobno se, bre, ne razumemo uopšte! A oni spremili ambasadorku sa vanzemaljske komunikacije. Samo što nisu doleteli.

Da se krste. Taman imaju toliko prstiju, da se preksrte i odu.

Slučajno uhvaćena poruka iz svemira: biiip, ovo čudo zaobidjite, biiip, nema ni ‘leba ni pameti, biiip, idemo kući, game over.

Pročitajte i

Mame, blogovi, uticaj i marketing – slučaj “pašteta” i malo statistika

Mame blogerke su na balkanskom delu Interneta potpuno skrajnute i nezanimljive onima koji se bave …

4 komentara

 1. s

  Je l’ imaju ono tri prsta? Ce Srbi da kazu : „Ovo su nasi“! Biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip Si blesava, majke mi!!!! 😀

 2. Heheh, super me orasploži ovako nagluvu probuđenu.

  Najveći dokaz vanzemaljske inteligencije je to što se nisu pojavili i neće da imaju nikakva posla sa nama.Amin

  A metrijal za ženu, pisala ja, sećaš se? Ima kod mene 😀

 3. L

  hahahaha divno!

  mene sad brine jedna stvar: kako mi vanzemaljcima da objasnimo stvari kada cuju da su zene sa Venere, muskarci sa Marsa a igrom slucaja smo se nastanili na planeti zvanoj Zemlja? tu ti je ono…lud zbunjenog :mrgreen:

Ostavite komentar