Home / Googlovanje / Ako ste želeli da budete konj

Ako ste želeli da budete konj

I ako ste sigurni da još uvek niste

Elem, ja sam sigurna da sam konj. Teglim svašta i svakoga na grbači, ponekad kaskam, ponekad galopiram, pravim se da nemam sedlo i da me niko ne mamuza samo zato što se ne primećuje da sam konj. Ja sam konj preobučen u žensko. Ponekad sam doduše i ovca. Ne bih volela da budem al’ lepo vidim kako se neki ponašaju prema meni kao da sam ovca pa mora da jesam. Samo ti ne kapiraju da svaka ovca ima svog ovna predvodnika i to onog sa klepetušom pa sam nekako mirna.

Ako ste poželeli da budete konj a ne polazi vam od ruku to jest od nogu, evo rešenja:

Kim Graham, američka umetnica je toliko zaljubljena u konje i konjsku eleganciju da je smislila kako ljudi da postanu konji. Izmislila je konjske produžetke za noge koji na ljude prenose ’’tajanstvenost i ljupkost konjskog hoda’’. Ako ste do sad kao konj trčali do pošte, do posla, nemojte više. Kupite konjske noge pa s njima konjski elegantno kaskajte gde vam volja. Umetnica doduše kaže da ne izgledaju nešto ekstra ali da se u njima možete osećati kao kod svoje kuće, to jest kao konj.

Jedna konjska noga košta oko 1000 dolara, dve, valjda dve hiljade, glupo ovo na komad, nećete valjda da izgledate kao pola čovek pola konj.

Uz te divne, elegantne i nadasve praktične konjske noge ide i dodatna oprema od krzna, da bi vam noge izgledale verno konjski. Sedlo i mamuze će vam kupiti onaj ko želi da vas zajaše.

Ja ću sad da smišljam da l’ da kupim ove noge pa da budem konj do kraja il’ da sebe proglasim umetnicom i smislim kako da nosim jaja, dajem vunu, mleko ili tako nešto.

Ili da patentiram sise one krave Milke, para da se namlatim sa reklamom – Ako ste želeli a niste mogli. i onda sednem na neku livadu da me slikaju za čokoladu.

Promocija pola žena pola konj, elegantno i tajanstveno.

Pročitajte i

Mame, blogovi, uticaj i marketing – slučaj “pašteta” i malo statistika

Mame blogerke su na balkanskom delu Interneta potpuno skrajnute i nezanimljive onima koji se bave …

8 komentara

 1. Čini mi se da sam pre dan-dva negde pročitao da neko menja dva dobra konja za jednu ragu. Ubi me ako znam u čemu je caka iako sumnjam da su seno i sveža trava poskupeli, :mrgreen:

 2. D

  Zar ljubav prema konjima moze samo tako da se prikaze kao ova umetnica? Ne bih volela da tako „kvarim“ izgled konja! 🙂

 3. S

  Pa jebi ga, dokone budale. 😕

 4. Stevo, razmisljala i ne mogu da ti pomognem a caka sigurno postoji

  Dudo, ja stalno ponavljam da covek misli da bi on to mnogo bolje od stvoritelja, ko god d aje on

  Sanja, nisu to budale, to su, bre, umetnici, mi to ne razumemo, mi spadamo u obican “narod“ 😯

 5. Javljam čim saznam 😉

 6. D

  Nismo „umetnicki osvešćeni“, ko nam je kriv. Kod nas je jedan „umetnik“ pravio skulpturu od svih ljudskih izlucevina! Mozes li da zamislis kako je to opšteprihvacena skuptura I KOLIKO JE DUGO TRAJALA DOK JE NISU PREKRILE MUVE! Bljak! 🙄

 7. A jel’ mnogo ne valja kada je neko kobila?

 8. Nije, sestro, dodje mu ko normalno :mrgreen:

Ostavite komentar