Home / Pamet u glavu i dupe uza zid / Da bi vas on voleo…

Da bi vas on voleo…

A i da bi mu se digao na vas. To prvo. Jer ako mu se ne diže, neće ni da vas voli. Nego truba je da naslov bude – Da bi mu se digao na vas.

Šta sam ‘tela… Ja ujutru otvaram oči, pritiskam dugme na laptopu, stavljam lonče, kažem Cezaru da ga volim i da se strpi, zakuvavam kafu, tu se negde i hazbend probudi, njemu ne kažem ništa, podrazumeva se a i nije baš razuman dok ne popije kafu, sedam, pogledam šta ima novo na Twiiteru i Fejsbuku i krenem redom da otvaram informativne portale da vidim ko je šta novo lupio pa ostao živ, kome smo se naguzili sa sve uzvikom – Srbija se saginjati neće – i tu nekako počinje da mi se kvari dan. I pokvario bi se skroz da nemam ovog mučenika što me odmah nakon čitanja vesti ne izvede u šetnju.

Elem, danas je Međunarodni dan muškaraca, mediji to pomenuli nisu, rašta pominjati kad je ovde svaki dan dan muškaraca.

Kao što možete videti, ako vam nisu isprali mozak i ubedili vas da žene na ovom svetu postoje samo zbog muškaraca, oni nam svaki božiji dan ispiraju mozak tekstovima šta moramo da zapamtimo, radimo i nikad ne zaboravimo da bi nas oni voleli. Ni da budemo pametne, ni uspešne na raznoraznim poljima, ni lepo vaspitane, ma ništa, samo da budemo lepe, zategnute, ni na šta drugo da ne mislimo sem na seks. Da od jutra do mraka vežbamo kao sumanute ne bi li ga sprečile da pogleda neku drugu, daleko bilo da poželi s njom nešto što treba samo da želi sa nama. I da ne jedemo nego da kljucamo, kao kokoške, ionako imamo pileći mozak.

Jutros mi pamet pomeri naslov – Ako može Sara, možete i vi – od gojazne porodilje do fit cice za samo tri meseca. Pogađate, Sara se ugojila u trudnoći, popizdela i počela da ustaje u 4:30, ali ne da bi dojila Lusi koja joj je i napravila taj karambol sa viškom kilograma, nego da bi vežbala. I Sara je danas fit cica. Dobro, usput je i mama, kad stigne i kad je odmorna i nada se da će sutra, prekosutra, kad Lusi postane zdravorazumsko žensko biće, biti njen uzor.

640x500xhilda2.jpg.pagespeed.ic.rxedp-GEBq

Ostali tekstovi su koje su najbolje sise Balkana i šire, koje je dupe najbolje, zaključno sa vešću zašto se skinula ona guzata Kim i uglavnom o tome da su sve te naj sise i dupeta usrećile svoje muškarce a i šire.

Ja si jadna pogledam sebe već prilično zrelu, prezrelu more, pomislim da me muž ne voli, što bi me pa voleo kad me večito viđa s repom na vrh glave, u njegovoj pižami, s cvikerima na nosu i cigarom međ’ prstima, folira me, mamu mu, sa’ ću ga preslišam.

Jel voliš ti mene, upitah ga. Aha, odgovori. Ala ti je odgovor, vrisnem ja! Paštaoćešbre! – jesi me pitala, lepo sam ti rekao, brecnu se hazbend i nastavi da pije kafu.

Nastavismo svako u svojoj tišini da čita vesti, ja o tim guzicama, on o sportu, bar sam mislila, dok se ne oglasi –

Je li, koja je fora sa dupetom ove Kim Kardašijan?

Sad vrisnem ja – Otkudjaznamkojafora! Timenikažikojafora! Jasamoznamdatrebadaimamdupekoonadabihtibilazanimljiva! Sa’ću te ubijem!

Zadubimo se ponovo svako u svoju tišinu dok se ja ne setih pravog pitanja:

Je li, a zašto ti mene voliš?

Kako misliš da ti kažem zašto te volim, pogleda me hazbend već dobro istraumiran.

Lepo, na srpskom mi kaži zašto me voliš. Evo, čitam od jutros da ti nijedan razlog nemaš da me voliš. I da po logici stvari treba da voliš neku lepu, zategnutu, napućenu, fit cicu mlađu od mene bar 25 godina.

A zašto ti mene voliš, poče hazbend, odrastao čovek, zna da je napad najbolja odbrana.

Pojma nemam, uleteo si mi u život, odgovaraj zašto me voliš.

Zato što si brljiva, reče moj mili hazbend i nastavi da čita vesti.

Duboko se zamislim zašto živim pogrešno, zašto ne radim ništa da bi me on voleo i zašto on uporno tvrdi da me voli, dal je normalno da čovek voli ženu zato što je brljiva, umesto da je ostavi i voli neku što je pametna i ima zategnuto dupe. I zna sve nove fore u seksu. I zna da se pući. I zna svašta nešto što savetuju da mora da zna.

I ponovo ga pitam. I on mene pita što sam se probudila nadrndana i što sam se natovrzna na njega i što ga ne pustim da popije kafu ko čovek i šta, bre, hoću od njega.

Hoću da ne lažeš, vrisnem, ovde lepo piše da ja čim otvorim oči treba da se obučem ko francuska sobarica, da ti ne dam ni da jedeš ni da piješ, nego samo seksom da te hranim i da ćemo biti srećni do kraja života.

Je li, kaže hazbend? A ko će da kuva, pere, pegla, usisava, ako ti budeš glumila francusku sobaricu?

Ne kažu.

Ko ne kaže?

Ovi što kažu da me garant’ ne voliš, što me prepadaju sa – pet stvari koje nikako ne smem da te pitam, osam stvari koje moram da ti kažem, da ne smem da mirišem na zapršku, da ćeš da me zameniš samo ako ukapiraš da ne ulažem u dupe i sise ko sve normalne žene, što kažu da mogu i ja, ako može Sara!

Ništa ja tebe ne razumem, reče moj hazbend, ali kad si već poludela, večeras kad dođem hoću da me čekaš obučena ko francuska sobarica. I ode.

Evo, sedim si ovde, opremu za taj maskenbal nemam i pitam se zašto nas ‘vako obične kao što sam ja uopšte muškarci vole.

Nas koje nismo Kim Kardašijan, ni Sara, nijedna od tih koje im nude kao jedini prihvatljivi model žene.

I kad će već jednom neko objaviti jedan jedini tekst za muškarce o tome kako da nas usreće.

I seksualno.

Jer znate, kad se nama opuste grudi i guza, nije tačno da njima prestane da se diže jer mi više nismo zategnute, nego ih sustigle godine, isto kao nas, dokazano.

Zašto samo ja moram da vežbam?

Takav jedan tekst mi je falio danas – zašto nas maltretirate samo zbog toga što je povremena, privremena ili stalna impotencija prirodna pojava u životu muškarca?

Da se ne lažemo.

Foto: messynessychic.com

Pročitajte i

No smoking

Veliki problem u sprskim vezama i brakovima predstavlja neprihvatanje da je jedno od njih imalo …

4 komentara

  1. B

    Slatko sam se nasmejala, ulepšali ste mi dan… U tekstu je i odgovor na pitanje: da li me voliš? Pisali ste ga sa puno duha, pa je upravo taj „duh“ onaj koji sve podiže…i emocije i sve ostalo 🙂 Osmeh je jedina i najbolja „oprema za taj maskenbal“.

  2. S

    Zene su, i u apsolutnom i u relativnom smislu, u svim oblastima, u svim drustvima, starog ili novog vremena, daleko manje uspesne od muskaraca. Razlozi su brojni i ne bih sad o njima. Najveci filozofi, naucnici, matematicari, pronalazaci, pisci, slikari, sportisti, vojskovodje, muzicari… sve naj naj su muskarci. To sto se tu i tamo kroz istoriju provuce i po neka zena (uglavnoj je to „provlacenje“ propraceno seks/ljubavnim skandalima) ne umanjuje ovo sto sam napisao. Dakle, drage zene, vi ste bile, vi jeste i vi cete biti na margini. Uvek, svuda. Ni meni licno nije drago zbog toga, ali sta da se radi. Ko hoce neka prihvati, ko nece neka nadje ventil.

  3. B

    Očigledno je ovaj komentar od 21. novembra skroz promašio temu… ali nema veze, nek je čovek rekao. To je današnja demokratija…tastatura sve otrpi 😀 😀 😀

Ostavite komentar