Home / Pamet u glavu i dupe uza zid / Deset pitanja od kojih ženama puca glava

Deset pitanja od kojih ženama puca glava

Brate, šta me pitala!

Upravo sam pročitala pet pitanja od kojih muškarcima „puca glava“, povraća im se, osećaju da se atakuje na njihovu pamet i garantovanu mušku slobodu i samo gledaju kako da se neosetno izvuku iz veze i kandži žene koja ih guši.

Pitanja su:

Kuda ide naša veza?

Da li misliš na nju?

Da li želiš decu?

Da li sam debela?

Da li se dopadam tvojoj mami?

Obrazloženje možete pročitati ovde, a moj vam je savet da ne postavljate ovakva pitanja. Glupa su. Veza obično ide ili ka zajedničkom životu ili ka razlazu, uvek misle na druge žene, verujte, isto kao i mi na neke druge muškarce, bivše i eventualno buduće, decu žele kad im dođe vreme a ne od kako se rode i čim vas ugledaju, debele ste ako ste debele, da li ćete se dopasti mami zavisi od toga kako doživljava svog sina.

Nego, koja su pitanja od kojih mi šizimo, puca nam glava i smanjuju nam se sise, Dobro, ne smanjuju se baš, ali neka katastrofa mora da se desi.

Da štiklirate ono za šta sam u pravu i dodate neko pitanje koje nisam čula.

1. Jel znaš da ovde imaš mladež? Situacija kad na najskrovitijem mestu na vašem telu uoči taj mladež i pita vas da li ste i vi primetili isto na telu sa kojim živite od rođenja. Savet  – odgovoriti. Znam, rekao mi je onaj pre tebe, i onaj pre njega, i onaj pre njega. Pucanje glave odmah prebacite njemu.

2. Jel piješ nešto? Odnosi se na kontraceptivna sredstva. I obavezno kad nemate šansu da posegnete za nečim drugim, ako ne pijete, on kondome, naravno, nema jerbo ih ili ne voli, ili se nije nadao, ili veruje svom mališi da će biti poslušan. Savet – odgovoriti: Pijem vino, pivo, šta već pijete? Ili ga pitajte da li on nešto pije i tako ponovo prebacite pucanje glave.

3. Jel ti se sviđa? A? Si videla nekad ovakvog? Lažite ga koliko god možete, i sam je garantovano video mnogo bolje primerke,  al’ voli da

I ovaj!

ga lažete.

4. Jel ti bilo lepo? Na ovo pitanje ne znam odgovor ali nemojte da ga lažete, neka mu pukne glava.

5. U šta gledaš? Savet – pokažite mu najzgodnijeg tipa u blizini.

6. Ko ti je ovo? Odgovorite – Mali od pašenoga. Ko god da je. Sin kume deverskog pastorka. Dodatno pitanje je odakle ga poznaješ – lažite, izmislite mesto na kome nikad nije bio i dignite si svoj život na nivo.

7. Za koga si se tako obukla? Nikad nisam imala hrabrosti ali padalo mi na pamet da se oslobodim garderobe na najneverovatnijim mestima.

8. Da li bi se slikala gola za Play Boy. Odgovor: Normalno! Da li bi se ti slikao go?

9. Na šta misliš? Slažite. Ako smatrate da treba da opravdavate jedan proces koji neprekidno traje.

10. Gde si bila do sad? Odgovorite iskreno.

Fala bogu, Supermenu, velikom Manituu, Alahu, Budi, ko god me pogledao, udadoh se pa mi više glava ne puca!

No, vi neudate, odgovorite na ova pitanja, pa mu onda postavite onih pet. Da vidimo kome će više pucati glava.

I da razrešimo tu misteriju ko je kome glavobolja.

Fotografije: FreeDigitalPhotos.net

Pročitajte i

No smoking

Veliki problem u sprskim vezama i brakovima predstavlja neprihvatanje da je jedno od njih imalo …

5 komentara

 1. I

  Hahahahaha odlican tekst, bas sam i sama jutros videla taj naslov na netu ali nisam htela da citam tekst posto znam odprilike sta ce pisati :))))))) obicno su ti tekstovi takvi kao da smo mi sve, zene, udajom i decom obsednuta cudovista koja mladjanog i nevinog momka zele da namame u klopku :))
  Mhmmm kako da ne 😉

 2. A

  A pitanje: “ Koliko si ih imala do sad?“

 3. E, nek si se ti nama udala, da ne strahuju više ti silni muškarci šta sve može da ih snađe 😀 A, šteta što nisi imala hrabrosti za odeću, oboleo bi od hronične migrene, garant 🙂

  Sećam se da je mene mnogo nerviralo, pošto sam se godinama bavila folklorom, vrlo predano, kada me pitaju „Da li baš moraš večeras na probu?“ Od toga sam potpuno šizela i tu su se negde i završavali naši pokušaji da budemo u vezi. I, da vidiš čuda, udala sam se za jedinog koji me to nikada nije pitao 🙂

  @Ana – bravo za dodatno pitanje! 🙂

 4. @Ana, ja, bre, sve mislila da to pitanje više ne postavljaju :mrgreen:

  a odgovor je – Misliš vaginalno ili mentalno?

  o’ma se iznerviraju 😆

 5. L

  Sigurno ima još. Znam – zato što ja ove stvari nikada ne pitam, a opet sve zabrljam. Znači – pitam neke druge gluposti, što dalje implicira da postoji još glupih pitanja. Kojih? Ja da znam koja su, te koja postavljam od njih, ne bih sada sedeo sam 😀

Ostavite komentar