Home / Pamet u glavu i dupe uza zid / Dignimo svest – Ekološki seks

Dignimo svest – Ekološki seks

Era dizanja svesti i spasavanja planete, nema šta. Za seks ti je danas mnogo važnije da bude dignuta svest nego ono drugo.

Sve sam čula al’ da seksom mogu da zagadim okolinu još nisam.

Odavno smo bombardovani time da stari dobri seks, onaj jedan na jedan, telo na telo, bez pomagala, nekoga ko gleda, pa posle da ogovara ili snima pa iznese na neki bulevar i pusti narodu na iživljavanje uopšte nije zanimljiv. Posle kad cela nacija vidi ti sazoveš konferenciju za štampu i plačeš – nisam ’tela, omaklo mi se. Jedan na jedan je dosadno a ako niko nije gledao kao da ga nije ni bilo. Gde su ti svedoci!

Elem, u ovom tekstu piše da je ekološki seks da sednem i zamislim se na šta mi je mirisao neki seks iz prošlosti pa lepo da se prisećam a ne da prosipam okolo znoj i trošim kiseonik. Usput da partneru vežem oči. Da l’ to ima veze sa zagadjenjem ne ukapirah, opet mi fali pamet.

Hranu iz frižidera da ne jedem nego da je koristim kao lubrifikant, Umesto jaje na oko da patentiram jaje na… ne znam na šta a jogurt da ne pijem, greota je. Znam za ono da se jogurt maže kad ti dupe izgori na suncu jerbo jogurt ’’izvlači vatru’’ koja mu je uloga u seksu, kako ono što ladi može da raspaljuje ne mogu da povežem.

Povrće i voće da koristim umesto vibratora ako imam mašte. Ako sam somina pa nemam, mogu baš da napravim voćnu salatu ili čorbu  al’ tu nema seksa. Ko voli ljuto može i ovo da iskoristi.

Grejanje da isključim pa da istopim vosak i uživam sve dok ne spržim ljubimca ili bar dok ne bude ličio na otrovnu pečurku. Il’ dok ga ne izdepiliram.

Kao treba da pročeprkam po kuhinji i da dobijem seksualne asocijacije. Od voća imam samo jabuke i kivi, ne vidim nikakav seks u njima. Kad pogledam u jučerašnju sarmu nemam ama baš nikakav poriv da se bavim seksom.

I sad sam ja stvarno u dilemi. Koliko sam upoznata ja nisam moderna žena ako ne nosim vibrator  u tašni. Kad se nadjem sa nekim odma’ da ga izvadim na sto i kažem – je l’ vidiš ovo, ako ne radiš kao on nemoj da se zamajavamo.Sad to treba da bacim i u tašni nosim voće i povrće. U stvari, valjda uopšte više ne treba da nosim tašnu nego ceger. Ako baš ne bude seksa mogu nešto i da skuvam. Ako me on optuži da sam domaćica nezainteresovana za seks da ga raspalim cegerom po glavi i objasnim mu da nije tačno, da ja jesam zainteresovana za seks ali i da mi je dignuta svest.

A kako sam takodje  upoznata vrhunac moje emancipacije je da se nadjem sa prijateljicom, pijuckamo kafu i ogovaramo svoje vibratore, svaka svoj. Koga da ogovaram ekološki dignute svesti, krastavce i banane?

Ko me ono pitao zašto čitam ovakve gluposti. Pa ne mogu da odolim, sve čitam da vidim koja je poenta i dokle će, bre, da teraju sa dizanjem svesti a lepo vidim da je narod od ovolikog dizanja sve ludji, blesaviji i gluplji.

Poenta – muškarci nisu zaniljivi mogu da zakažu. To znači da imaju neke psihičke probleme, koja ima volje može da ga psihoanalizira, koja nema neka mu kaže – mr’š – i okrene se svom vibratoru. Ako su njemu crkle baterije neka ga odnese na recikliranje i to je deo ekološki dignute svesti i neka zaroni u frižider. Posle sve zavisi od toga koliko mašte ima.

I nije da neću, hoću ali sve čekam da pročitam kako savetuju muškarce da upražnjavaju ekološki seks.

Kako će njih posavetovati da pridignu svest, počnu da maštaju i zarone u frižider.

Još je samo falilo da nas obaveste da vodimo računa da svo to povrće bude organski gajeno i po standardima EU.

Kad danas ljubimac dodje sa posla ima da ga pitam – Dušo, s čim bi najvoleo to danas da odradimo, sa ovim, ovim ili ovim. Ili imaš neku specijalnu želju…  možda ovim… verujem da će da mi se osmehne.

Pročitajte i

No smoking

Veliki problem u sprskim vezama i brakovima predstavlja neprihvatanje da je jedno od njih imalo …

7 komentara

 1. S

  Idi bre, sve si sasava! 😆
  ‘de nadje kornisone za sex, majku mu, nije bilo nista vece?! :mrgreen:

 2. Meni je krastavac – krastavac :mrgreen:

 3. Bona stvarno kornišone nađe…
  nađi one mašala 😀

 4. Evo ti jedan masala krastavac masala :mrgreen:

  bez ‘leba 😆

 5. T

  Kupuju domacice krastavce.Prva:“Molim vas jedan duzi,al`tanji“,druga:“Meni kraci,al`deblji,treca:“Meni je sve jedno,ja cu ih za salatu“!

 6. Ja kupila danas cveklu. Dal’ moze da se izmasta uz nju??? Bas sam zabrinuta.

 7. Š

  Jes vala, krastavac ko krastavac, nije aviJon. :mrgreen:

Ostavite komentar