Home / Pamet u glavu i dupe uza zid / Do they Know It’s Cristmas!

Do they Know It’s Cristmas!

foto ghostter.mine.nuOvih dana koje god novine da  u’vatiš možeš da nadješ neko uputstvo za ono kako ga osvojitiu tri koraka i dva bacanja ili kako da poboljšate svoj seksualni život u odnosu na muža ljubimca il’ nekog drugog. To je inače bespotrebno, gledaj od čega se živi, al’ pred Novu godinu je sve moguće, sve se želje ostvaruju pa što ne bi i ove. Pošto niko od nas ne zna šta da turi ispod jelke za voljeno biće, muka nevidjena, tu su ovi što će da nam objasne šta voljena bića vole, ako ne vole da moraju da zavole, ako ne zavole ne vole ni nas. A još manje nas vole ako ne prate sveCke trendove pa nam kupe stvarno ono što smo želeli a ne nešto krajnje glupo od čega bismo se osećali sveCki udareno u glavu.

Daklemmm, ako nemate pojma, kupujte novine pa kupite poklon, videćete kako će voljenom biću da cakle oči kao božićni ukrasi. Ne dozvolite da upadnete u dilemu nije moderno.

Elem, ja treba mužu ljubimcu da kupim:

1.    Tanga gaćice (muške) sa printom bengalskog tigra, da se oseća kao tigar a da u njemu probudim zmaja koji bljuje vatru. Odma’ sam se setila kako je moj ljubimac k’o stvoren za tanga gaćice i kako ujutru nema pojma gde se nalazi, nastane potpuna dezorijentacija u životu, prostoru i našem braku a na mene, kad ga budim, bljuje ne vatru nego čist otrov tako da ja nemam želju da probudim ni njega a ni tu menažeriju u njemu. Precrtano.

2.    Komplet filmova Džene Džejmison – da vidi šta sve neću da mu radim. ’Odma sam se uvredila. Kako neću? Ja ’oću al’ moram da glumim da neću, takav je red, čim se udaš ima da ne znaš sve što si znala do udaje. Ovde sam stavila znak pitanja. Znači možda… čisto da podsetim ljubimca kako sam bila pametna do udaje.

3.    Helijumski balon sa njegovim likom! Ma jok, bolje da mu kupim zlatnu pločicu a na njoj mi ugravirani dok sečemo svadbenu tortu. Precrtano. Kud ću s ljubimcem koji lebdi dva metra iznad mene, odma’ bi ga pustila nebu pod oblake.

4.    Vijagru. Ovde se zbunih. Moj ljubimac ima prirodno ugradjenu vijagru. Vremena nema. I ovde stavih znak pitanja. Ako vijagra ima poduži rok trajanja, možda, pritrebaće dok se ljubimac naspava.

5.    Obilazak manastira. Da posle bengalski tigar koji bljuje vatru, u tanga gaćama, napunjen vijagrom  okaje grehe. Precrtano. Bog bi umro od smeha.

Ljubimac meni treba da kupi:

1. Metalac šerpe. Komplet! Da imam čime da ga bijem u glavu kad god zaboravi da ja u njemu   vidim bengalskog tigra koji bljuje vatru. Štiklirano.

2. Multispid vibrator sa ugrađenim melodijama – da ne zaboravim tradicionalne vrednosti. Pocrveneh, bogtemazo! Kak’a, bre, tradicionalna vrednost! Tradicionalna vrednost je šta-će-ti-vibrator-kad-imaš-mene!!! Štiklirala tri puta. Znači:

– obavezno podmetnuti ljubimcu pod nos

– objasniti mu prednosti multispid vibracija i njihov uticaj na prosečan bračni život

-zapretiti mu: Ako mi ne kupiš ima da naučiš da pevaš Do they Know It’s Christmas u tri glasa! I da vibriraš u osam brzina!

Ne kupi li mi, odma’ ću da pišem Deda Mrazu. I arlaukaću do neba da se čuje, ako sve žene sveta mogu da imaju vibrator koji peva, ‘oću i ja.

Još samo da se raspitam postoji li opcija – izaberite melodije i koliko je to sa PDV-om.

Odo’ da pravim spisak.

Foto: ghostter.mine.nu

Pročitajte i

No smoking

Veliki problem u sprskim vezama i brakovima predstavlja neprihvatanje da je jedno od njih imalo …

19 komentara

 1. Само води рачуна да ти не увале неки фалш, па да вибратор само пева, а љубимац вибрира.

 2. Pa sta da radim, da tražim proveru na licinom mestu, ko kad kupujem mikrotalasnu 😀

 3. Sve zene sveta mogu da imaju vibrator koji peva, al’ ne mogu da imaju muza. Nek’ on odma’ pocne da uci melodiju „Do they know it’s Christmas“…uz vibriranje… i eto ga multispid. 😆

 4. 😆 😆 😆

 5. Cek bre, `sam dobro ukapirala, vibrator peva? 😮

 6. Alta, ja cu da mu predlozim pa cu da javim sta je rekao 😛

  Elektra, i ja tebi 😀 😀 😀

  Zelena, jesi, peva i vibrira u nekol’ko brzina 😀

  vibriranje mi jasno no pevanje nije 😀

 7. Obrati paznju pre nego kupis vibrator!
  U Srbiji, svaka stvar koja ima melodiju ili peva, peva na kineskom.
  Izem ti uzivanje i brzine i sve skupa ako mi peva na kineskom. 😆

 8. CAsper, luda zeno 😆

  samo fali na kineskom da mi zapeva pa da umrem, ionako ne mogu da zamislim 😛

 9. Pa kazem ti ja da je to suludi poklon 😀
  Precrtaj odma’

 10. A kako cu da vidim :rolleyes:

 11. moj tip: bengalski tigar u gaćama i na gaćama! (baš ti zavidim) 😉

 12. S

  Ako peva dzingl bel, dzingl bel, odma’ mi naruci! 😀

 13. Evo šta bih ja uradila. Proverila bih koliko dugo peva, pa ma šta pevao, jer ako ga treba navijati ponovo, a prekine te u ….. jbg. sve onda.

 14. Njanja, ama si ti videla nekad bengalskogtigra u gacama, to, bre, smesno 😉

  Sanja, ne brini, -oces jedan koji peva – Deda Mraz nam stize na veselje 😀

  Verkic, vibratori se ne navijaju, rede dok traju baterije, nista ne znas, c…c…c…c…c… 😀 😆

 15. Majku ti, vibrator sas melodiju, stvarno ne mogu da zamislim to, da li ubrzava kao i brzine, mislim pevanje :rolleyes: 😮

 16. Ćut’ Zelena, ne zapitkuj, vidiš valjda da svi kukaju, treba neko i da peva 😀

 17. D

  Prijateljica kupi sebi vibrator,sad da li je pevao nisam pitala. Onako,neponovljenog,ga sakrije u plakar da ceka pravu priliku. Pre prave prilike joj obiju stan i izmedju ostalog odnesu i vibrator. Nazvala da me obavesti da je ostala bez domacina. Zamisli tek tuge da je kojim slucajem i pevao..

Ostavite komentar