Home / Politika je kurva / Evropo, spremaj se za počasnu paljbu!

Evropo, spremaj se za počasnu paljbu!

Nemamo fabrika i proizvoda, ni materijalnih bogatstava, ali imamo obraza i ćirilicu kao znak srpskoga jezika. To je ono što mi možemo da unesemo u Evropu.

Rekao Amfilohije.

Evropa odmah može da ispali počasne plotune, evo nam Srba, svijetlog obraza. Ako ih ne razumete to je samo zato što ne znate ćirilicu. Inače su oni vrlo jasan, precizan, odgovoran, moralan, kulturan i radan narod.

Kad vam država sve uzme pa se konsoliduje u delima i mišljenju sa Crkvom, baš onako sekularno, neko istupi i kaže vam – važno da nam je ostao svijetli obraz, to nema cenu.

Ako neko zna nekoga iz vodeće stranke, vlasti  i Crkve da je ostao svijetlog obraza neka mi dojavi.

A ko zna neka dojavi gde ima da se kupi pancir obraz da kupim i ja.

Pročitajte i

Metro će biti tu dok kažeš – metro! Rekoh i ništa.

Pa čoveče, kad mogu da prodaju karte za Mars koji je, po slobodnoj proceni naučnika, od zemlje udaljen 54,6 miliona kilometara i do kojeg bi put trajao oko devet meseci, pa šta je čudno ako mašu kartama za metro u čiji temelj se još nisu zapljunuli, svi ovi koji smatraju da mogu da naprave metro u zemlji u kojoj vozovi idu sporije nego pre Prvog svetskog rata, odmah treba da kupe mašinice.Za šišanje ovaca.Srećni vam izbori.

5 komentara

 1. Otišao Simeon Vilovski već u Evropu, kao predstavnik S’jetlog Obraza (model: 1389) da nam pripremi odbor za doček… Poneo je i novac za troškove – u koferčetu (model: Ivica Dačić 2010).

  Ne brinite, naša evropska budućnost je osigurana. Jedino su rokovi neizvesni to samo Bog zna. Al’ javiće nam i to Prepošteni Amfilohije.

 2. Srbija se saginjati nece! 🙄 😳 :mrgreen:

 3. A šta da prokomentarišem na ovo? Majke mi, bez teksta sam ostala i dok sam čitala šta rek’o. Smo autistični svi, šta li? 😕

 4. Jesno, dabome.
  Mahlat, ja ne znam, ni jedno ni drugo.

 5. Jesmo…
  Kobila brzopleta, ja.

Ostavite komentar