Home / Politika je kurva / Evropo, spremaj se za počasnu paljbu!

Evropo, spremaj se za počasnu paljbu!

Nemamo fabrika i proizvoda, ni materijalnih bogatstava, ali imamo obraza i ćirilicu kao znak srpskoga jezika. To je ono što mi možemo da unesemo u Evropu.

Rekao Amfilohije.

Evropa odmah može da ispali počasne plotune, evo nam Srba, svijetlog obraza. Ako ih ne razumete to je samo zato što ne znate ćirilicu. Inače su oni vrlo jasan, precizan, odgovoran, moralan, kulturan i radan narod.

Kad vam država sve uzme pa se konsoliduje u delima i mišljenju sa Crkvom, baš onako sekularno, neko istupi i kaže vam – važno da nam je ostao svijetli obraz, to nema cenu.

Ako neko zna nekoga iz vodeće stranke, vlasti  i Crkve da je ostao svijetlog obraza neka mi dojavi.

A ko zna neka dojavi gde ima da se kupi pancir obraz da kupim i ja.

Pročitajte i

Drugovi Hrvati, Tito je deo i vaše istorije

Svet u 21. veku radi na tome da ljude pošalje na Mars, usavršava bioničku ruku, pokušava da otkrije tragove inteligentnog života van ovog sistema, vama je najveći problem kako da se nosite sa sramotom ako popijete kafu, pardon – kavu na Trgu maršala Tita.

5 komentara

 1. Otišao Simeon Vilovski već u Evropu, kao predstavnik S’jetlog Obraza (model: 1389) da nam pripremi odbor za doček… Poneo je i novac za troškove – u koferčetu (model: Ivica Dačić 2010).

  Ne brinite, naša evropska budućnost je osigurana. Jedino su rokovi neizvesni to samo Bog zna. Al’ javiće nam i to Prepošteni Amfilohije.

 2. Srbija se saginjati nece! 🙄 😳 :mrgreen:

 3. A šta da prokomentarišem na ovo? Majke mi, bez teksta sam ostala i dok sam čitala šta rek’o. Smo autistični svi, šta li? 😕

 4. Jesno, dabome.
  Mahlat, ja ne znam, ni jedno ni drugo.

 5. Jesmo…
  Kobila brzopleta, ja.

Ostavite komentar