Home / Pamet u glavu i dupe uza zid / Žulja me nešto ovde

Žulja me nešto ovde

Amerikancima  opet bilo dosadno pa opet istraživali, anketirali i objavili naučnu studiju od koje se meni sve digla kosa na glavi pošto nema šta drugo da mi se digne.

Mislim, bavili se kondomima i njihovim uticajem na kvalitetan seksualni život muškaraca. Išli tako i pitali ih – Izvin’te, a kako se vi osećate kad obučete kondom? Je l’ vam osećaj il’ vam nije osećaj? Američki muškarci, otvoreni k’o što jesu a ne ko ovi naši, oni bi odma’ rekli – Koji, bre, kondomi, ja to ne koristim – rekli da im baš i nije neki sećaj. Neudobni im, k’o tesna cipela. Stežu ih u struku. Smetaju im prilikom seksa. Osećaju se kao da se kupaju u ronilačkoj opremi, tako nešto. Prianjaju im uz penis!

Dobro, bre, uz šta treba da prianjaju? I treba li da prianjaju ili budu onako komotni, ko kišni mantil?

Naučnici kad su videli rezultate sve se za glavu uhvatili i došli do epohalnog zaključka da kondomi zbog lošeg prianjanja na  ono na šta treba da prianjaju povećavaju rizik od infekcija i trudnoće a zbog neudobnosti, jelte, utiču na psihičko zdravlje muškaraca!

Ja pobesnela.

Od kad znam za sebe, pardon, od kad znam za seks savetuju me – nemoj, ćero, da mu daš bez kondoma, mož’ ti uvali nešto šta znaš sa kojom je bio bez tebe, šta ćeš posle. O trudnoći da ne govorim. Zbog toga sam lišila sebe neki odnosa, šta ćeš, živiš na Balkanu, kad pomeneš mušarcu kondom a on se izbeči pa ti usloviš il’ sa kondomom il’ nikako, desi se da ostaneš bez seksa. Uvredi se čovek. Zbog toga  kao svaka savremena žena moram da nosim kondom u tašni, zlu ne trebalo pošto muškarci to retko nose. A zbog toga što živim na Balkanu tim kondomima obično prodje rok upotrebe. Al’ dobro, imam da prepadam muškarce i da se ubedjujemo ko u koga ima a ko u koga nema poverenja. Ne mož’ naterati muškarca Balkanca da navuče kondom pa to ti je. I sad kondom može da nam smesti sve ono od čega je trebao da nas čuva.

Nego, stručnjaci trenutno rade na novim kondomima. Povećavaju im udobnost. Kako će ih reklamirati jedva čekam da čujem. A jedva čekam da čujem i koje će funkcije sve imati, ono samodržeći, lakoprenosivi, za kuću, kampovanje, avione, kamione, NASA oprema, za preživljavanje u nemogućim uslovima a možda će i da briju, šta znaš.

Ubi me radoznalost.

Jedva čekam da prilegnem u fotelju i da počne ono – Kupovina iz fotelje.

Inače, što se tiče kupovine iz fotelje, pre neku noć videh da kod nas može tako, iz te fotelje, da se naruči ovo. Nema ništa gratis, ono noževi, brijači, jastuci i ono čime se ljušti krompir. I nije neka ponuda. Košta 4 950 dinara. I to me nije šokiralo, šta ima da me šokira, kad mogu da se prodaju veštački penisi mogu i vagine.

Šokiralo me to što malopre ukucah u Google ‘veštačka vagina’ da nadjem sliku, da vas obavestim, kako ukucah tako Google poče da izbacuje moj blog, sve se istraumirah.

Nego, kondomi će ubrzo, samo što nisu.

Pročitajte i

No smoking

Veliki problem u sprskim vezama i brakovima predstavlja neprihvatanje da je jedno od njih imalo …

6 komentara

 1. Javi ti lepo Amerima da ja nemam osecaj kada on obuce kondom i da im je dzabe trud.

 2. S

  Ajd, bas jedva cekam, reko’ ti kako prodjoh s onim bobicastim. :mrgreen:

 3. Ja bi nešto da miniram 😈

 4. Mozda ce moci taj novi na `leba da se maze 🙄

 5. Elkektra, javiću im pa ti prenesem šta su ti poručili :mrgreen:

  Sanja, ti nemoj ništa da probaš, kad te molim, ćeš navučeš neke traume, kad ispitaju onda 😉

  Ivana, miniraj šta god ti drago, si napravila spisak 😆

  Zelena, ma možda će i torbe sa pijace da vuče, šta znaš :mrgreen:

 6. Eh, pa jedva čekam te nove, ultraudobne kondome 😀 Ozbiljno, nosiću ih stalno, ebo ne ebo 😳 Idem onako fino ulicom, dobar dan, dobar dan, pjevušim `What a wonderful world`, fino meni, a fino bogami i njemu dole 😀

  Znam, znam, sad se pitate jel će da može on da bude stalno fit za tu i takvu vrstu opreme, ali, jel da, s obzirom na nove ugodnosti novih ovih modela što naučnici smišljavaju, biće on stalno cakum-pakum 8) 😆

Ostavite komentar