Home / Googlovanje / Fudbal, seks i kondomi iliti vagina dentata

Fudbal, seks i kondomi iliti vagina dentata

A i po neki ludak.  U svetu u kojem napreduje samo tehnologija a on i dalje ostaje u mračnom srednjem veku.

Mundijal samo što nije, u toku su ozbiljne pripreme, što reprezentacija, što domaćina, što svih industrija koje tokom Mundijala mogu da profitiraju a medju njima se seksualna ozbiljno priprema.

Pusti fudbal, biće tu i pobeda i poraza, arlaukaće se i trčati al’ posle svega toga čovek sportskog duha mora sebi da da oduška, to jest, ako je njegov tim gubio može da se uteši seksom, ako je tim pobedio može da proslavi seksom. Kad ti živce iskida najvažnija sporedna stvar na svetu normalno je da sledi druga najvažnija sporedna stvar.

Kako agencije javljaju u aktuelnu prestonicu fudbala su se slile prostitutke iz celog sveta, pretpostavljam da su tamo na klimatskom prilagodjavanju, kondicionim pripremama, merkanju konkurencije i ispitivanju tržišta. Južnoafrikanci se ozbiljno bave nabavkom kondoma, izračunali su da će seksa biti više nego trenutno postojećih kondoma pa prave zalihe.

Bez obzira na prostitutke koje će biti na raspolaganju po cenama – za svačiji džep i sa reklamom – za svakog po nešto, predvidja se da će biti i silovanja, pošto, nažalost, silovanje nije izumrlo sa pojavom seksa na svakom ćošku a i izmedju. Prvo, silovanje je vid dominacije, u ovom mundijalskom slučaju će biti  – kad nisam znao da zabijem gol, zabiću tebi da ti pokažem kako to radi pravi baja; izgubili levonogi, sa’ću ja, seko, tebi da pokažem kako se to radi, sve nešto tako, biće tamo prilično frustriranih budala pa će im natrčati neka koja neće i koja će biti zanimljivija od onih koje hoće. A to nema veze sa plaćanjem. Da ima, siledžije bi postojale samo u najsiromašnijim društvenim slojevima.

Svih ovih vekova nije se mnogo mrdnulo sa sprečavanjem silovanja, odnosno, uvek se samo radilo na prevenciji, ženama se uglavnom savetuje da vode računa da se ne nadju u situaciji da budu silovane, da vode računa da se ne oblače kao da žele da budu silovane pa im posle bude kriv djavo a muškarce obaveste da to nije lepo. Nije lepo al’ desi se, mozak vam je čudna stvar, nije lepo ni pljunuti na sred ulice pa svi pljuju i ne snose posledice. Uglavnom, problem silovanja bi se možda nekako i rešavao da ne postoji ono da žrtvu silovanja posle čereče na sudu i pokušavaju da dokažu da je za silovanje sama kriva, mogla je lepo da ne bude na mestu na kom se desila, da ne bude obučena kako je bila obučena a, bogami, mogla je pre tog silovanja da živi i u manastiru jerbo ako je imala i jedan seksualni odnos pre silovanja teško će dokazati da to nije bio dobrovoljan seksualni odnos, najverovatnije žena time želi neku osvetu. I ovo se dešava ali retko. U nekim zemljama žena ne može na sudu dokazati silovanje ako nema četiri svedoka! Znači, tamo kad žena bilo gde krene mora da bude u društvu bar četiri osobe, zlu ne trebalo, ako bude silovana da ima ko da hvata beleške. Koliko je van pameti toliko ponižava žene.

Nego, Mundijal i predvidjena pojačana koncentracija seksa a i silovanja je idealna prilka za promociju nove vrste kondoma koji se od običnih kondoma razlikuje po tome što ovaj ne koriste muškarci nego žene i koji je karakterističan po tome što ima ’’’zube’’ koji će ’’zagristi’’ penis u akciji i time će prekinuti čin silovanja a može se odstraniti sa penisa jedino hiruškim putem što garantuje da će slučaj biti prijavljen.

‘’Gumeni umetak nalik na kondom, žena može da stavi u sebe kao tampon kad god pretpostavi da će se naći u opasnosti.’’ Kako će žena to da izvede i da li će imati vremena da stavi taj umetak dok je neko cima, davi i cepa odeću sa nje, da l’ treba da mu se izvine i otrči do najbližeg toaleta gde će staviti taj kondom pa da se vrati kod budućeg siledžije i kaže – E, sad može – nije objašnjeno. Valjda je dovoljno ovo – ako pretpostavite stavite ga, nemoj posle da se na sudu utvrdjuje da ste ga imale u tašni a da ga niste upotrebile.

Još ne čuh da je bilo koja žena izašla na ulicu sa pretpostavkom da će biti silovana, može da izadje sa strahom ali sa pretpostavkom teško, logično je da ne izadje ako baš pretpostavlja da će na tom i tom mestu u odredjeni sat biti žrtva silovanja. Znači glupo da gluplje ne može biti.

Pod pretpostavkom da će neka žena još kod kuće staviti ovaj umetak po sistemu – što je sigurno sigurno je, interesuje me šta bi joj se desilo da u toku silovanja žice iz ovog kondoma počnu da  se zarivaju u penis silovatelja, da li bi skočio i rekao – Izvini ili bi počeo da je davi, nokautirao je, počupao joj svu kosu sa glave i eventualno joj izvadio sve zube na živo. Ima li šanse da se žena živa izvuče iz čina silovanja dok atakuje na penis već dokazanog ludaka. Da je normalan ne bi ni silovao.

Kritičari ovaj ženski kondom umetak nazivaju srednjevekovnom spravom, drugi kažu da srednjevekovnom činu odgovara srednjevekovna sprava.

Svi se slažu ujednom – žena mora da se prilagodi kulturi u kojoj silovanje postoji, odnosno da ništa nije uradjeno da se silovanje iskoreni i da žena svakako ‘’mora’’ da pristane na čin silovanja koji, eto, ovom spravom može da prekine. Samo da prekine. Pa koliko košta.

Kako kaže Lara Williams u tekstu The launch of the Rape-Axe spiked condom only sustains the idea that women are to blame for a sexual assault – sve je opet na ženama, rodile smo se sa vaginom koja nema zube ali eto, dobismo protezu.

Lakše je dograditi vaginu nego svest.

Pročitajte i

Mame, blogovi, uticaj i marketing – slučaj “pašteta” i malo statistika

Mame blogerke su na balkanskom delu Interneta potpuno skrajnute i nezanimljive onima koji se bave …

8 komentara

 1. a?!

  Ja moram opet. Svi su budale. Smrt čovečanstvu.
  Nikom život.

  Jebemti!

 2. S

  I da ga stavi kod kuce, na sudu bi opet bila razapeta – stavila, znaci znala da ce da bude silovana, ko joj sad kriv… 👿

 3. ccccc!
  bolje nositi pištolj pa prosviraš glavu onom ko te napadne, brže je, efikasnije, sprečava silovanje i ne mora da se „umeće“…

 4. Jebes protezu za gospodju, lepe ti nove gace.

 5. I sto ti ne rade ovi nasmejuljci? Ili sam ja opet vo?

 6. s

  A sta je ovo, sestro slatka? ja mislila da sam pokucala na pogresna vrata, jesam zivota mi. E al’ me j….. sada. Cek da se snadjem hahahahahah Sto ti ne rade bona ovi vragovi ispod, jedino kod tebe znam s njima (inace, sada bih ti namignula)

Ostavite komentar