Home / Pamet u glavu i dupe uza zid / I ako mi se desilo, omaklo mi se

I ako mi se desilo, omaklo mi se

Znate ono – Kakav, bre, pubertet, to u moje vreme nije bilo!

I što nije bilo puberteta, manje više, to nekako najkraće traje, nego nije bilo ni PMS-a, depresija, klimaksa, orgazma, G tačke, o hormonima da ne govorim.

Onim ženama početkom prošlog veka uopšte nije bilo lako, poradjale se na njivama, odma’ potom se ‘vatale za motiku, osnovni zadatak im je bio kako da nahrane glavu porodice, i da spreme miraz za ćerku udavaču što je podrazumevalo -vezi, predi, tkaj, pleti. Kako im poraste kosa tako im spletu kike i zabrade ih maramom koju ne skidaju više nikad, samo povremeno promene boju zavisno od toga da l’ svet treba da bude obavešten da se u njihovoj kući neko raduje ili nekoga žale a uglavnom su nosile crne jerbo je snajka u prošlom veku časno morala da ožali svakoga, od deda ujke do baba strine iako s njima ni reč nije progovorila.

Pored puberteta nisu ni prošle, kakav pubertet kad bi ih udavali već negde oko petnaeste, PMS nisu mogle da imaju ni pod razno jer žene onda nisu imale menstruaciju nego su dobijale “na sebe“ što niko živi nije smeo da zna, selo bi saznalo da je to u pitanju tek na nedeljnoj službi kad se dotična ne pojavi u crkvi, odma’ su svi znali da je “prljava“. Da padne u depresiju nije smela, što zato što za istu nije imala vremena, što zato da ne bi ćerku za udaju počeo da bije loš glas da ima ludu majku pa da se nikad ne uda. Orgazam je bio zabranjen a G tačku nisu imale, ona je izmišljena kasnije, krajem prošlog veka. I na kraju hormoni, kakvi crni hormoni kad su na samom ulasku u prošli vek otkrivene krvne grupe, ko je imao vremena da se bakće s hormonima kad se krv prolivala na sve strane, što u porodičnim obračunima što na ratištima.

Kad sve saberem mogu samo da sednem i da kukam nad crnom sudbom mojih prababa. Da mi nije mene. Jerbo, nad mojom ženskom sudbom treba da kukam još više, da naričem, bre, odavde do neba da se čuje.

Ja sam bila u pubertetu. Izmisliše ga pre nego što sam se rodila. To je onaj period kad navodno niko na senku nije smeo da mi stane da slučajno ne počnem da trzam glavom pa da me nikad ne vrate medju normalne ljude i kad su sva moja ludila trebala da budu pravdana budjenjem hormona. U stvari niko me nije zareziv’o dva posto, šta god da sam pokušala samo bi me belo pogledali i izmedju sebe prokomentarisali – Mlado pa ludo; Smiriće joj se hormoni; napomenuli bi da taj pubertet nije postojao i otperjali dalje. Niko me nije uzimao za ozbiljno, gledali me ko privremeno ludu.

Ja rasla. Kad god bih zaplakala pitali bi me – Je l’ ti treba da dobiješ?! Za ceo svet žena nema ni jedan, jedini, razlog da zaplače sem kad treba da dobije menstruaciju. I opet te ne zarezuju, lepo nauka dokazala da je i PMS kratkotrajno ludilo koje se ponavlja u pravilnim vremenskim intervalima i prodje. Okolina naučena da te pažljivo posmatra i ispituje i čim primeti da dobijaš prve znake PMS – a počne da te zaobilazi dok se ponovo ne učovečiš. Sve po savetu naučnika – Sačekajte, proći će je, žena kad ima menstruaciju ne vlada sobom, više sile su u pitanju.

Orgazam ne doživljavam. Nemam. Nisam počastvovana. Možda i jesam ali sva naučna ispitivanja dokazuju da 99,99% žena pojma nemaju šta je orgazam, otkud meni pravo da tvrdim suprotno i da se protivim nauci. Onih 0, 1% žena koje navodno imaju orgazam, lažu. To su uglavnom multimedijalne ličnosti koje imaju priliku da seru pa seru. Može im se.

Sad, ja bih 100% bila ubedjena da sam se srela s orgazmom al’ svi časopisi kažu da nisam. I preporučuju mi raznorazne tehnike za susret sa istim, od joge preko – mislite na nešto lepo – do opustite se a ako vam sve to ne uspe lezite na neki kauč, neko jedva čeka da čuje u kojoj pozi sve to radite pa da vam objasni da orgazam nemate zato što je komšijino kuče zalajalo na vas kad ste prohodavali. Tako nekako.

Uglavnom, novine kažu da ja nemam orgazam a da nemam ni šansu da ga “dobijem“. Ako gvirnem u neki časopis za muškarce njima pišu isto. Da smo klade neosetljive i da tu možda i može nešto da se uradi al’ da je to nevidjen rudarski posao koji se svodi na to da kopaš, kopaš, kopaš i na kraju ne iskopaš ništa. Al’ da i pored toga muškarci ne brigaju mnogo jerbo smo mi pametne, znamo da nam je osnovni pos’o da bildujemo muški ego i da ćemo taj orgazam isfolirati čisto da oni ne budu nesrećni. Onda slede uputstva kako on da prepozna da sam ja isfolirala orgazam, ja, koja po njima, pojma nemam šta je to. Isto k’o da su me ubacili u pilotksu kabinu i rekli – Vozi, ja kažem da ne umem a oni odgovore – Ma, nema veze, pravi se da znaš. Dakle, ja sam majstor da dočaram ono što nikad u životu nisam osetila a sve u cilju muške sreće.

Ja da sam muško i da pročitam koliko je teško ženu dovesti do orgazma i kako sam jedan običan kreten kome to nikad ne uspeva nego ga samo isfoliraju odma’ bi digla ruke i lepo onanisala. Neću, bre, da se mučim za džabe!

I onda su se polovinom prošlog veka žene pobunile i arlauknule – Dosta, bre! Pokušale da se izbore za pravo na orgazam, to jest pokušale da nateraju naučnike da prestanu da seru o tome da su sve žene, od prve do poslednje, frigidne i lepo da priznaju da toga ima. Nauka popustila u fazonu – dobro, šta ste navalile, može da se desi.

E, al’ nije normalno da se desi i onda je ženama izmišljena G tačka. Prvo je stigla tamo u Amerike a tek onda na ove zatucane prostore. G tačka je ono čime nauka pokušava da objasni da – ako žene i imaju orgazam to nije to, samo se zanose da bi bile ravne muškarcima. Kako sam razumela ja sam se rodila sa nekom G tačkom al’ nisam imala pojma dok me naučnici nisu obavestili. Oni su tačno utvrdili na kom se santimetru vagine nalazi G tačka, u milimetar, kao što su utvrdili da do iste može da stigne samo muška ruka i to ako je raspoložena. I, naravno, ako muškarac ima živaca, volje, snage i vremena da istu traži. I ako dobro stoji sa merenjem u milimetar. Ako mu se desi da je ubode žena može sto posto da bude sigurna da je dostigla orgazmičko prosvetljenje, baš onakvo kako naučnici, muškarci, kažu da treba da bude. Ako je mušakrac duduk pa ne uspe da pronadje G tačku odmah ga zameniti i naći novog rudara opremljenog živcima i reći mu “Srećno“!

Elem, žena koja uz pomoć strpljivog muškarca nije uspela da nadje svoju G tačku može celu vaginu da baci u vodu, i ne treba joj. Ili može da se obesi kao neuspeli naučni eksperiment. Ili da jednostavno poveže maramče i kaže muškarcu – Nema ‘leba od mene, idi, slobodan si, neka druga garantovano ima tu G tačku.

Koja ima živaca može i dalje svoj seks da svodi na – Ima je, evo je, nema je, saće, tu je, opet si promašio, skroz si nesposoban… Ma, G tačka je izmišljena samo da se ženama ne bi dozvolilo da se opuste.

I na kraju, kao i na početku – hormoni. To je nešto što raste, pada, ima neku svoju politiku koja sa mnom nema nikakve veze, čista opozicija koja uglavnom kontrira. Da ih kontrolišeš ne možeš, nije predvidjeno, samo možeš da ih zadovoljiš što nije ni zdravo, ni moralno a ni uputuno.

Hormoni takodje služe da pokažu kako ja sama nisam kriva zbog onoga što mislim i radim nego oni. Dok ja spavam oni rade. Kad sam budna moram da budem na mrtvoj straži, da se slučajno ne prepustim njihovom dejstvu jer će me zajebati, nema šanse da neće a onda me neće oprati ni Dunav ni Sava.

I ja sve ovo napisah jer danas pročitah kako žene imaju svoje hormone a muškarci svoje. Svačiji ludijaju na svoj način ali nikad istovremeno. Kad su muški hormoni spremni za igranku ženski nisu i obratno. Muškarci mnogo vole, obožavaju, da vode ljubav ranom zorom. čim otvore oči a žene ne vole. Žene bi to negde izmedju 14 i 16 sati u neko totalno neodgovarajuće vreme, kad su muškarci uglavnom na poslu, glupi im hormoni kao što su one glupe. Muškarci ne treba na to mnogo da se osvrću jer žene, isto kao njihovi hormoni pojma nemaju ni šta hoće ni kad hoće nego lepo treba ujutru da zaskoče žene bez obzira što još spavaju jer, citiram, “žene mogu da uživaju čak i polubudne“!

Sreća pa mi se u tom trenutku ni jedan naučnik nije pojavio na puškomet jer bih ga, garantovano, smakla makar se bavio i nuklearnom fizikom.

Mislim, nauka je dokazala da ja ne znam šta hoću ni maksimalno budna i usresredjena na radnju, da pojma nemam šta mi se dešava a i ako mislim da imam pojma varam se garantovano, a onda me obavesti da maksimalno uživam dok spavam.

Prosto me stra’ da zaspim.

I ako počnem da merim koga više da žalim prababe ili mene – mene, brate!

Meni je nauka natovarila na vrat mali milion “bolesti“ od kojih ne mogu da se izlečim. Nema šanse!

Ovo je ipak novo doba!

Nauka će na kraju da me ubedi da je mnogo verovatnije da će žaba koju poljubim da se pretvori u princa nego da ću ikad u životu doživeti orgazam.

Jebala joj ja mater!

Pročitajte i

No smoking

Veliki problem u sprskim vezama i brakovima predstavlja neprihvatanje da je jedno od njih imalo …

33 komentara

 1. Deset žaba za jedan orgazam 😉

 2. Zato Mahlat citaju vise muski od zenskih?
  I zasto Mahlat mora da spomene po neku zabu?

  Ja gledao neke drugacije filmove ,lol 😛

 3. Otkud ti , bre, ideja da me citaju vise muski od zenskih 🙄

 4. …javlja mi se sabajle 😛

 5. aaaaaaaaaaaaaaa

  a je l’ ti se javlja sta ce da bude s orgazmom :mrgreen:

 6. d

  Obzirom da se ja ne razumem bas dobro u tematiku hormona i pe-em-es-ova, pada mi na pamet da bi iformaticari mogli da se pozabave i necim korisnim osim sto tvituju, fejsuju, vorkraftuju….

  Znas ono kad ti natandrce USB prikljucak negde na zadnjoj strani kompa, koga drzis ispod stola u hrpi kablova i najvecoj prasini… ako negde u kuci bude prasine to je, naravno tu… Moras da kleknes, nagutas se prasine muljas nesto naslepo ne bi li ga nekako ubo kroz paucinu!! 😕 (totalna slicnost)

  Spas dodje u vidu onog kablica koji ti izvede USB pravo na astal! ❓ 🙂 Nista korisnije nije izmisljeno jos od tocka! 😉

  Elem, kad bi se nas’o neki car, da napravi jedan izvod… i da tu G tacku izvede negde… sta ja znam… na pupak.. il na *upe, pa kad sednete uvek fino da vam bude! :mrgreen:
  Onda ne bi ni ustajale, pa ne bi morali da vas jurcamo okolo… mada… k’o bi onda sudove prao 😕
  Ne’am pojma.. mozda bolje da ostane tu gde je.. a mi i dalje da tvitujemo…

 7. E kako meni ne pade na pamet da bi to moglo da se izvede nije mi jasno :mrgreen:

  ako neko bude patentir’o klablic i ako bude mogla G tacka da se izvede po zelji ja cu je izvedem na lakat, mislim cesce me ‘vataju za lakat nego za dupe :mrgreen:

  Ja, bre, to uopste nemam, cekam da izmisle vestacku 😆

 8. d

  Ma, mora da je tu negde… mora neko da se zavuce ispod… dok ne izmisle kabl! :mrgreen:

 9. Stevo
  Deda
  Drnch
  I posle mi kazi da se javljaju zene?. Od sabajle samo muski , ali dobro, spominje se orgazam, G tacka i slicne stvari koje znaju da namamkavaju…
  A sa orgazmom ce bude svasta nesto lepo, al ne mogu mnogo da pricam, otkricu Davincijev kod… 😛
  Bolje da izmislimo kablu… slatko me nasmeja Drnch… 😛

 10. mora neko da se zavuce ispod

  mene me sramota da napisem sta sam pomislila 😳

  Deda, zene ce se jave oko podne dok se razbude i pristave rucak, nemoj mi unosis pometnju 😆

 11. S

  Vidis da su naucnici u pravu. Muski se raspricali od sabajle, jer zene ne vole *** ujutru, pa nemaju sta drugo da rade. To je to. :mrgreen:

 12. turi der me u statistiku,baš ne volim sabajle tj. urijetko i kaži da lažu da mogu poluuspavana.Kako poluuspavana, da ja spavam, a…
  i da me ne probudi.
  Ništa ne kontam 😀

 13. M

  Sanja, ajd popij jos jednu kafu pa polako, nemoj me brukate :mrgreen:

  Dolly, bona, ne kontam ni ja, ja se odma probudim :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

 14. o

  Redovno pratim tvoje tekstove preko RSS-a vec godinu dana, a evo prvi put ostavljam komentar 🙂
  Dopada mi se tvoj stil, nacin razmishljanja, intelekt i smisao za humor. Svaka cast 😉
  Vecina izuma u nauci su dobijeni bash zbog omaklosti, t.e. trazeci neshto drugo – omaklo im se i dobili su „pravu stvar“! To shto se nekad i nama omakne – znaci da smo na pravom putu 😉

  Pozdravljam te
  Veronika

  p.s. negde pri dnu teksta, zbunila me jedna recenica –
  „…I ako počnem da merim koga više da želim prababe ili mene – mene, brate!…“
  Pretpostavljam da zabunu stvara jedno slova – E u „zelim“ umesto A 🙂

 15. oksimoron, hvala, mnogo se omaklo nauci 😛

  a gresku ispravljam odmah

  Zelena, ko koga videce se 😯

 16. Deda,procitala ja ovo jos ranom zorom i umrla od smeha 😆

  sve se cudim kako ne rekose 2 – 3 puta dnevno :mrgreen:

 17. Zanimljiv film za pogledati: Kinsey
  istinita životna priča o istraživanju prvog seksologa

  vezano za orgazme: sinoć u seriji „Uvod u anatomiju“ pojavila se neka žena sa bolešću iznenadnog orgazma. Doživljava orgazme svakih nekoliko sati bez obzira šta radila i gde se nalazila. I to baš opasne orgazme. Odjekuju doline i brda.
  Celo žensko osoblje je odgovralo od lečenja. Fora kao jer si bi krštena ? Ti nisi bolesna ti si blagoslovena. A ona će kao u fazonu reći: zamisli izađeš na ručak u restoran sa roditeljima a tebe pokida orgazam da te dovede do ludila i nirvane pa onda kreneš aaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh, uuuuuuu, brbrbrbrbrbrbr…. Ne može jadnica više da svršava i to pred roditeljima.
  Ko ženama može udovoljiti ? Ne znam šta mi je trebao ovaj komentar ali kad ga već otkucah eve ga 💡

 18. Ko ženama može udovoljiti ?

  To je bas ono sto sam napisala – nemamo mi pojma sta hocemo pa je najlakse dici ruke. Onda nas preuzme nauka.

  Kod vas muskaraca je sve mnogo prostije – ako vam se digne mora da se iskoristi, ako se ne digne moramo da vas tesimo da to nije nista strasno, da se desava i drugima i da se nece ponoviti. I, naravno, da budemo 100% sigrune da vam se nije digo zbog toga sto vi imate problem nego zbog toga sto sa nama nesto nije u redu.

 19. Kao što prethodno napisah pogledaj film Kinsey pa ćemo ondaK popričati. A što se tiče dizanja ja sa tim, Bogu hvala, ili pre majci što me takvog rodila, još uvek nemam problema.
  Sa druge strane još sam mlad tako da je zapravo još rano za zahvaljivanje Bogu i majci. Ako to potraje još narednih 20-30 godina, postaću vernik mame mi :mrgreen:

 20. Nisam ja mislila na tvoje dizanje, bilo bi to hrabro s moje strane, nego na generalno dizanje i ono sto to prati, to jest, da se kod muskaraca to ‘ocas resi a kod zena nauka nikako da se odluci. A onda kad donese odluku to bude da nekako nismo normalne ni rodjene kako treba.

  postaću vernik mame mi :mrgreen:

  bolje ti kreni na vreme s verom, nikad ne znas sta nosi dan a sta noc 😛

 21. I da, zaboravih za film, nisam gledala pa ne mogu da se upustam ali sta treba da se desi kad ga odgledam – da mi se otvore oci, da promenim misljenje ili da pocnem drugacije da mislim, moze malo animiranja?

  Mislim, o cemu cemo ondaK pricati, ‘ocu ja da budem merodavnija za temu ili je nesto drugo u pitanju?

 22. Kad odgledas film, treba da se poistovetis sa glavnom junakinjom iz istog pa posle da vidis kakav je lud osecaj…
  A kad se vrais u normalu da ponovo gledas isti film…
  Valda ovako nesto…
  Jel ima neki film za muske slicne tematike, odmak da gledam, bre…
  😛

 23. Fala ti Deda 😈

  sta je ta junakinja, ubica, opsednuta djavolom ili usavrsila orgazam, u koju ulogu da se ubacim da pocnem psihicki da se pripremam :mrgreen:

  daj, bre, detalje 😀

 24. #Deda,
  muškarac je glavni lik u filmu i slobodno pogledaj i ti taj film. Istinita priča. A o temi je koju svi volimo. I stari i mladi. I muškarci i žene. O SeX-u. Prvi čovek koji je proučavao seksualnost i problem seksa. Pomerio je granice i razbio tabue koje su ljudi imali i još uvek imaju kada je u pitanju seks. E o tome je film. Pa ko voli nek izvoli.
  #Mahlat
  Omiljena scena iz filma: snimak, baba od 70 godina, lomi se od orgazma, uvija kao zmija, cvili i šta još ne…
  Komentar doktora Kinseya: ova žena je do skoro mislila da je frigidna. U životu nije doživela orgazam. Dok se nije obratila nama.

 25. Ću pogledam i radovaću se zbog babe

  A valjda će i Deda :mrgreen:

 26. Ako postavi link, mozda i pogledam film?
  Inace, bas me briga, meni je dovoljno sto pricamo i pisemo o sexu,lol…
  „Kako vreme odmice, zena i ja smo dosli do dva sata i pet minuta. Dva sata ga molimo i ona i ja, a za pet minuta zavrsavamo..“ – reci su mog kolege s posla… stariji covek,lol 😛 😀

 27. S

  Au, sta ste se raspricali! 😯 Posto celi dan pricate o sexu, ocito je da nista ne radite po tom pitanju, sto bi bilo mnogo korisnije radi daljih naucnih dokazivanja. :mrgreen:

 28. S

  ‘tedo da reknem jos kod naslova, pa si me omela posle – mnogo volim kad mi se omakne. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

 29. Deda, njegova zena odma’ da nabavi neku svirajku i da zasvira, kad se “dize“ kobra vala i on ce.

  Sem ako nije ‘vaki :mrgreen:

  Sanja, kako da radimo kad je nauka dokazala da se vremenski ne poklapamo 😆

 30. S

  Si mogla od 14 do 16h kad ti je ljubimac na raspustu? C, c, c… 😛

 31. Kakve veze ima sto je na raspustu kad nauka kaze da mu to nije pravo vreme, mogu ja da oblecem oko njega i nista :mrgreen:

Ostavite komentar