Orgazam

To je ono što kao žene nemaju pojma šta je, zbog čega tokom seksualnog odnosa treba da promene tristaosamnest poza jedno šes’ brzina i da opet ne znaju je l’ ga bilo il’ ga nije bilo. One koje tvrde da nemaju problema uopšte ne znaju o čemu pričaju jer nauka u saradnji sa tabloidima koji rade kao centri za obaveštavanje – Otkud vi znate kako se osećate, tvrdi da žene imaju problema, da ne mogu da postignu orgazam i da ga neće ni doživeti sve dok ne počnu da se bave nekim ekstremnim sportom, promene veru, nauče neku istočnjačku veštinu i na kraju završe kod nekog seksologa, psihoanalitičara ili neuropsihijatra.

Svakako, svaka žena koja ima problem sa orgazmom ne sme nikako da dozvoli sebi da ima problem i sa orgazmom svog partnera, što fizičkim, što njegovim ego orgazmom, pa mora da odglumi da ne da je imala orgazam nego da ne zna gde joj je dupe a gde glava. Čisto zbog toga da bi se njen partner osećao kao veliki muškarac koji je uspeo da je zadovolji onako kako pre njega nije uspeo ni jedan a bogami neće uspeti ni oni posle njega. Cilj ženskog orgazma je da se ON oseća kao jebač.

Kako je moguće odglumiti ono što ne znaš ja još ne odgonetnuh. Moj savet ženama koje nisu sigurne kako treba da se ponašaju je da gledaju porno filmove pa kad pomisle da je trenutak za bildovanje muškog ega neka počnu da zapomažu, zapevaju, nariču, mole se bogu, što glasnije i sa izrazom lica – sa’ću se userem od sreće. To tako tamo izgleda a glume profesionalke.

Jedan od saveta koji sam pročitala u jednom našem časopisu koji pretenduje da postane belosvetski – kako da poboljšate svoj nikakav seksualno život a opet da ispadnete cool supruga je da kupite svom mužu ili dečku film Džene Džejmison, da on vidi šta nećete da mu radite! Umal’ ne padoh sa stolice i ne pisah uredniku. Šta, bre, neću?! Ja hoću, nego me vi ubedjujete da se mašim varjače a da Džena za mene odradjuje ono što ja kao neću da bi bila fina jer je seks, ovde, još uvek sramota.

Elem, žene su niža bića, imaju manju zapreminu mozga, naučno dokazano, negde izmedju pilećeg i ovčijeg, imaju sise, nemaju penis, rodjene s greškom, red je da ih zajebava ko stigne sve dok ne počnu da zajebavaju same sebe i počnu same sebi da sabotiraju život a i seks.Kad nekoga ubedjuješ da nema pojma on na kraju počne da veruje.

Ko nije znao fenomen orgazma je potpuno istražen. Eto! Orgazam nije prirodna stvar nego fenomen, jebote!  Istraživali ga isto kao – otkud voda na zemlji, kako opstaše grbavi kitovi, zašto lignje svetle tokom parenja i što je Titanik potonuo kad nije morao.

Prosečan ženski orgazam, utvrdio naučnik koji je, valjda, otkrio fenomen, traje 1,7 sekundu. Ni da trepneš! Sve ono – pipkanje, menjanje brzina i poza za 1,7 sekundu. Da odma’ digneš ruke i kašež –vala, za to neću više da se mučim.

Orgazam velikog muškarca traje 12,4 sekunde! Mašala! Shodno ovome, žene tokom života provedu 1 sat i 24 sekunde u orgazmičkom lebdenju a muškarci 9 sati i 18 sekundi. Mi imamo jedno osam slobodnih sati tokom kojih nam  se ne dešava ništa ali tokom kojih možemo da uživamo gledajući u lice blaženog muškarca ponoseći se – Gle, šta sam mu uradila!

Muškarci su izjavili da mnogo više vole da njihove partnerke budu intelektualno inferiornije, tad ne da postižu orgazam nego im uši otpadaju – em te jebem, em si glupa! Logično, žene mnogo vole da njihov partener bude intelektualno superiorniji, imale orgazam il’ ga nemale, prvo logično je da su muškarci pametniji i obrazovaniji, drugo – tokom seksa treba pričati o cepanju atoma a do seksa može da dodje tek pošto su usaglašeni stavovi oko globalnog zagrevanja.

Blagoslovena nauka je utvrdila da je šansa da žene dožive orgazam proporcionalno obrnuta obrazovanju. Što si neobrazovanija to više orgazama. Pa ih pravilno rasporedi na onaj 1 sat i nekol’ko sekundi.

Poenta – il’ orgazam il’ škola, pa vi vidite šta vam se više isplati.

Ako si obrazovana njemu neće moći da se digne, ako mu se i digne to nije to, tebi nema orgazma, kako i da ga ima kad razmišljaš o ravnopravnosti polova.

Ako si neobrazovana njemu se diže kad zineš i progovoriš a on odma’ zaključi da si guska, voli te najviše na svetu jer nauka kaže da muškarci vole guske a ti odma’ možeš da doživiš orgazam, seks ne treba, voli te, bre!

Vratiće nas jedno dvesta godina unazad, nema sile da neće.

Ko ne veruje u nauku, štopericu oko vrata, neka meri i neka misli na šta misli onda kad ne treba ništa da misli.

Ako vam ne uspe ne lažite da nemate problema sa orgazmom nego se lečite, zamolite nekog naučnika da vas posmatra pa da vam posle nekoliko godina kaže koju pozu volite, koliko vam traje orgazam i koliko ste sebe zajebale učeći ono što vam ne treba.

Nauka ovde. Sa sve podatkom kojom brzinom putuje torpedovana sperma. Tek da možete da izračunate ono – masa puta ubrzanje u realnom vremenu dok trepneš sve gotovo i da se zapitate –

Jebote, šta ću ja ovde.

To ako nešto znate. Ako ne znate, opustite se i čekajte da prodje vreme. Ionako će biti kako nauka kaže a ne kako vi mislite da jeste.

Pročitajte i

No smoking

Veliki problem u sprskim vezama i brakovima predstavlja neprihvatanje da je jedno od njih imalo …

21 komentara

 1. Obozavam naucno potkovane. Od njihove jebacine ni secanje ne ostane, ali zato naucis ko si, sta si i sta osecas. Nema sile da znas sama.

 2. Jeboteee!
  Ne znam da li sam više zaprepašćena ili iznervirana.
  Iznervirana, verovatno.

  Kako bih ih bila po glavi, jaooo mnogo. Ne mora da otkrivaju lek za rak ili sidu, ali mogu bar da ispituju što se populacija jegulja smanjuje iz godine u godinu. Korisniji su.

  kako me nerviraju

 3. Nemoj se nerviras nego cuvaj orgazam, vidis da hoce da nam ga ukinu 😉

 4. 1,7 sekundi 😮 😮 😮
  Kako izracunase majke im ga spotaknem :rolleyes:

 5. Od Nove godine uvode porez na orgazam.
  Vidite u kolikoj smo predn osti sto cak i ne znamo jesmo li ga ikad dozivele 😆

 6. Zelena, pa valjda sa ovim

  stoperica

  Casper, cik neka dokazu da sam ga imala 😀

 7. Izgleda citamo razlicite casopise. U ovim mojim zene imaju nekoliko orgazma za redom i umolo i srcka ne strefi svaki put… Jedva zivu glavu izvuku a opet jurisaju ko na takmicenju pa se posle hvale prijateljicvama i gledaju seriju Seks i grad i tvrde da su bolje ov onih iuz serije…
  Ajd da razmenimo casopise, mozda otkrijemo neke novine 😛 😀

 8. 45 km/h, a domet samo metar i po… 😀 Zamišljam kako su samo ovo utvrdili i mnogo mi smešno.

 9. Deda, to mora da je neki ne naucan casopis??? 😛

 10. Deda, lazu kucke 😛

 11. …verujem vam zene kad kazete tako 😛
  Uvek verujem zenama ! 🙂

 12. Ako, ziv bio :kiss:

 13. Š

  Plava, sisata, glupa. Jbt, orgazam bi trebalo da mi traje odavde do večnosti. Multi. Neprekidan. 😆 😆 😆

 14. Š

  al’ štopericu uzimam koliko večeraske, za svaku eventualiju. 😀

 15. „a bogami drage moje gospodje i gospodjo,ne cveta cveće ni u naše preduzeće“ 😀

  „meni se ništa nije podiglo“ 😮

  „sa` ću da te karam“ 😀

 16. Šaptava, izmeri li ga ti, nema te nešto 😀

  Gos’n Milko, šta ‘tedoste da kažete 😆

 17. zini da ti kazem 😀 :kiss:

 18. Kad god nekome kažeš da zine i taj te posluša nemoj da zaboraviš da može da dodje do situacije koja bi zinutog naterala da stisne zube i preseče stvar. Oprezno s tim :rolleyes:

 19. „budi hrabra,stisni zube,nek te pesma ponese…“ 😉

  http://www.youtube.com/watch?v=RRpl5Vogp1A

 20. Š

  Mahlat, još mi traje, crkla štoperica! 😆

Ostavite komentar