Home / Srbija medj' šljivama / Radosna tuga, što bi rek'o Amfilohije

Radosna tuga, što bi rek'o Amfilohije

Samo mislim da će od ovolike vere, ljubavi i poštovanja Bog na kraju, ipak, sve Srbe koji veruju u njega uzdići na nebo da se lično divi inspiraciji nebeskog naroda. Srećno mu bilo!

– Tvoja leva noga je Božić, a desna Nova godina, e zato svratiću izmedju praznika!

– Veljo Ilić, svima pozdrav šalje i poručuje: “ Biće bolje kad ja ministar opet budem bio i Srbiju sagradio. Mir božiji Hristos se rodi!

– Božić stigo, veje se sneg beli, deda Mraz vec poklone deli. I tebi će poklon da stigne, kada se deda Mrazu digne!!! Srećan Božić!!!

– Neka u ovo badnje veče bude gasa da poteče, neka naša zemlja cela ima dobra grejna tela. A mazuta kad nestane i presuše vodene brane, kad zalede grejne tela i san usni zemlja cela, tad vikemo svi u glas RUSI DAJTE NAMA GAS! – HRISTOS SE RODI!

– Neka Gospod sa nebesa kupi tebi MERCRDESA,i po želji Boga Hrista neka bude Dizel trista, jer je mečka sad u modi MIR BOŽIJI HRISTOS SE RODI!

– Noćas ce biti divan dan, s mirom idi u crkvu i slavi njegov rođendan, nek ti radost kroz novčanik teče, s mirom slavi Isusovo veče! A da ti pamet bila luda drmaj plovak i povuci ga u crkvi za muda. Pomoli se pa sedni, i za bradu ga ujedi.

– Ništa lepše od naše seljanke kad se sagne da loži badnjake, suknja kratka a gaćice šuplje, viri pičić k’o detlić iz rupe! MIR BOZIJI I HRISTOS SE RODI!!!

– Iz Haga mi Šešelj reče da čestitam badnje veče; svim Srbima srpske krvi medju njima vi ste prvi : nek krst časni kolo vodi, mir božiji Hristos se rodi!

– Audija karavana želim vam za Badnjeg dana i 100 kvadrata nadogradnje želi vam za veče badnje! Mir Božiji HRISTOS SE RODI!!!

– Stari mi je deda reko: kada budeš badnjak seko, ka istoku okreni se, sa 3 prsta prekrsti se, jer s istoka sunce sija, na istoku je i Rusija. Badnjak seci, Boga moli i Srbiju majku voli. Boga moli za Kosovo i zdravlje Putinovo. Kad s istoka sunce sine „SRECAN BADNJAK MOJ SRBINE“.

– Ljepšeg jutra od jutrošnjeg nema, kada se Srbin u Badnjake sprema!U srcu mu ima samo htjenje, a u pamet Hristovo rođenje. Srećno badnje jutro!

– Dobro jutro srpska glavo, slaviš jutros ono pravo, srpsku slavu Badnjeg jutra, a i Božić ide sutra. Ko je Srbin neka slavi, neka se divi svetoj glavi!

– Ko je Srbin i srpskog roda, ko se nije izrodima prod’a, ko veruje Bogu i Božiću, sa tri prsta svako ko se krsti, ko je junak i karakter čvrsti neka živi u sreći i zdravlju i neka mu se ostvare svi snovi i neka ga Gospod blagoslovi i neka sunce sreće grije, neka ga čuva Sveti Vasilije! Srećno badnje jutro.

– Plamte puške, pomozi Bože, badnjaci se srpski lože, poturice koje pate, neka se svojoj vjeri vrate, da iz mraka ih krst vodi. Mir božiji hristos se rodi!

– Na ovo badnje veče Predsedniče Obama okreni se ka nama. Pogledaj nas garavi, mi smo dobre naravi.

– Nas su Srbe jebali i kada nisu trebali. Mi smo se kuražili, samo patku tražili. Molimo te ‘lebati, nemolj nas ti jebati. Vi ste crnci kurati, nemoj nam ga ugurati! Sretno badnje veče!

Prikupila Mahlat. Krsteći se. Sa obe ruke.

Pročitajte i

Kako nas je zajebala nepismena Srbija

Osvanulo postizborno jutro u Srbiji. Sunčano. Atmosfera međ’ intelektualnom elitom (bokte!) zgusnuta do pucanja. Juče …

8 komentara

 1. n

  😀 vidim kivna si na tzv pravoslavce… ich bin also takodje na TZV

 2. dobila sam i ja par takvih neprimjerenih i nenormalnih poruka
  sad mi žao što sam ih obrisala mogla sam ti nekoliko proslijediti 😀

 3. Cek da ti ja napisem sta dobih kao sms 🙄

  Badnji dan je, ja se secam Tita,
  u crkvi je Titova elita.
  Sad se ljube sa popom u lice,
  bacili su
  partIjske knjizice,
  pokrali su sto sa krasti moze,
  vrati Tita da ih kazni Boze!

  SMRT FASIZMU!
  SLOBOA NARODU!
  SRECNO BADNJE VECE!

  A sta kazes za mezase? 😆

  Prikupi je uz tvoje :mrgreen:

 4. proslogodisnja
  Bas na Bozic, dobih duge gace, kao poklon nase ruske brace. Minus deset zvizdi oko jaja, hvala braco Rusi klice srpska raja,. Mi Rusima zlatnu koku u bantaskom ritu, braca Rusi nama do balcaka kitu. Srecan bozic srpsko stado, sve vas voli Putin Vlado

  Neka u ovo badnje vece bude gasa da potece, neka nasa zemlja cela ima topla grejna tela. A mazuta kad nestane i presuse vodne brane, kad zalede grejna tela i san usni zemlja cela, tad viknimo svi u glas: Rusi dajte nama gas! Hristos se rodi. Srecan Bozic

  Bilo je to davno kad sam bio mali , da ja mrzim Partizan mnogi nisu znali. bilo je to davno, jednog badnjeg dana rekoh sam sebi jebo partizana, bilo je to davno jedno badnje vece voleces Partizan meni tata rece. nisam ga ni slusao imao sam srece. znajte ljudi ne verujete da je on u modi zivi, zdravi bili i Hristos se rodi

  ima i varijanta suprotna sa umesto mrzim volim Partizan ….

  i tako u nedogled 😀

 5. Sve me sramota, majke mi, a ni jednu nisam smislila, niti bih umela :blush:

 6. l

  Mahlat,

  1.zašto si onemogućila da ti odgovorim na tekst „Zemlja porekla SPC“?

  2.s obzirom da brišeš moje sasvim normalne komentare – zašto u skladu s tim ne obrišeš i moja dva komentara na tekst „Zemlja porekla SPC“ ?

  3. ti si budala i kreten? ili… ?

 7. Dakle,

  1. Bilo ti je omogućeno pa si i dalje nastavila isto, bez argumenata sa glupavim “ja to za tvoje dobro“. Ko si ti i koje dobro ti meni želiš? Svako normalnan zna da njegovo “dobro“ nekome drugom ne mora da bude i obratno. Rekla si mi da mi je tekst jadan, ako je to sve što imaš da kažeš nema potrebe da ponavljaš sto puta, primila sam k znanju.

  2. Ovo je moj blog, moja “kuća“, mogu da radim šta god mi se prohte.

  3. Računaj da sam budala i kreten, šta god ti padne na pamet ako te to čini srećnom.

  Odgovorila sam. Svaki sledeći komentar će biti brisan, koliko god da ih ostaviš ja mogu da ih obrišem.

  Previdela sam šta si stavila kao mail – fuckoff@gmail.com inače ne bih pustila ni jedan tvoj komentar. ovo sve govori, s kojim ciljem si ovde ili ne daj bože i na drugim mestima. To je jadno.

Ostavite komentar