Home / Googlovanje / To neće smekšati tvrdo muško srce al’ ono drugo hoće

To neće smekšati tvrdo muško srce al’ ono drugo hoće

Da utvrdimo gradivo. Pored onoliko zdrave, neotrovne, nedjubrene i tek stvorene zemlje, Bog je pramajku napravio od Adamovog rebra. Šta mu se tad motalo po glavi, šta je pio, ni Biblija ni nauka nisu uspele da dokažu al’ mora da je žurka zbog uspešnog posla bila dobra. Od tad pa do danas žensko biće služi da zadovoljava muškarca. I udovoljava mu, normalno, kud on okom ona tu skokom, more ima da skoči pre nego što je pogledao, misli da mu čita.

Da utvrdimo još jednu stvar, koliko god borkinje za ženska prava vikale – žene, dignite glavu, oslobodite se viševekovnih društvenih okova, zavrnite suknje, lupite šakom o sto i pitajte – dokle bre? – dotle nauka pokušava da dokaže da su žene bića koja su tu samo zbog muškaraca. Muškarci bi bez žena opstali. Na neku foru. Žene bez muškaraca nikako.

A kad smo već tu treba da mu bildujemo ego. Šta su radile žene dok taj ego nije izmišljen nemam pojma. Mis’im lakše bi mi bilo da mu svakog dana perem noge nego da mu bildujem ego. Al’ to da mu perem noge je zatucano. I ponižava me k’o ženu, ko me pita šta mi je lakše.

Elem, kad smo već tu, ima da bildujemo. Kako udju u kuću da im govorimo kako su najveći, najbolji, najpametniji, podmetnemo ramence da se on iskuka o tome ko mu je i zbog čega stao na žulj pa krenemo sa utešiteljskim zapevanjem da su svi ljubomorni na njega, tako nešto. Mislim, ako hoćemo da nam on bude zdrav u glavu i tijelo.

S vremena na vreme da patimo od amnezije u vezi svega što on ne bi voleo da čuje – bivših muškaraca, gde je pogrešio, šta je obećao a nije ispunio, svako podsećanje na isto mu utiče na zdravlje. A i na seksualni život. Naročito na ovo drugo. Naučnici tvrde da se njima uredno i pravilno diže samo kad su zadovoljni. Moje životno iskustvo je utvrdilo da se njima diže i kad jesu i kad nisu, naročito kad nisu jer nauka još nije utvrdila gde muškarcima prestaje razum a počinje seks.

Ovakvo održavanje muškarca, ko tropske biljke u neadekvatnim uslovima, k’o da hoćete usred Srbije da odgajite orhideju mož’ da dosadi, jele. A i da umori. U takvim slučajevima imate tri opcije – da se vi iskukate kod drugarice, da njemu prekonosirate da vam se popeo na vr’ glave il’ da sednete da otplačete turu.

Prvo ne radite nikako. Drugarica će ili posle da vas ogovara ili da pokuša da vas ubedi kako je vaš muškarac za njenog mala beba. I da treba da budete srećni. Sreća se uvek meri prema drugima, jelte, ne prema ličnom osećaju.

Ako njemu kažete da više ne možete da se ponašate prema njemu kao da je retardiran, odma’ će da vas podseti šta on sve radi za vas, što vi kao glupo žensko ne vidite, i da vas proglasi nezahvalnicom koja je imala tu sreću da se dokopa takvog muškog primerka kao što je on. Druge bi sve na svetu dale da su na vašem mestu. Drugi bi vam koske lomio.

Ostaje vam samo da plačete. E, kad vam dodje do nosa, vodite računa da vas on nikako ne vidi da plačete.

Prvo, muškarci ne podnose ženske suze i jedino što znaju je da promucaju – ma volim te, samo se pravim.

Drugo, najnovije naučno otkriće je –  ženske suze sadrže supstancu čiji miris ih čini manje poželjnim suprotnom polu. To se ne oseća tek tako nego muškarci kao i životinje imaju neke senzore koji primaju taj miris od čega gube seksualnu želju – u prevodu, čim vas vidi uplakanu ne diže mu se.

Znači, ako ste mislile da mu smekšate srce, ništa od ta posla, smekšaćete mu ono drugo. Ti senzori što osećaju miris suza su valjda direktno povezani sa penisom a ne sa srcem. Jer, dok vi plačete njemu opada nivo testosterona. A pošto testosteron utiče na seksaulnu želju al’ i na pojačavanje agresije, nauka ne bi bila nauka kad ne bi pronašla način da svoje otkriće usmeri na pravu stranu – ‘’naučnici  se nadaju da bi novootkrivena supstanca iz ženskih suza mogla da pomogne u zaštiti od nasilja smanjivanjem nivoa testosterona kod muškaraca’’. Mož’ biti da u ovom opšte metežu nemanja posla otvore nova radna mesta – ronzanje u cilju smanjivanja nasilja u svetu. Mislim, istorija je baš dokazala da ženske suze utiču na mir u svetu i agresije svih vrsta.

Moj vam je savet – na plačite pred njim, ako boga znate.

Stvar vam stoji ovako. Testosteron u njemu samo navire. Kako zaplačete taj isti testosteron se povlači iz centra za seks, prosto rečeno i kulja u onaj gde su samo varvari. Bolje da imate seks nego da se rvete sa njim.

Il’ da vam tako agresivan i nabijen testosteronom, zna se da oni moraju da oslobode akumuliranu energiju, razbije vrata ili omiljenu vazu jer mu se ne diže. Zato što cmizdrite.

Čim on izadje a vi navalite, od Kosovskog boja na ovamo. Dušu isplačite. Kad se vrati pa upita što su vam oči kao sarme, kažite da ste ljuštile luk.

Mmmm, šta si mi to lepo spremila…

I svi srećni.

Pročitajte i

Mame, blogovi, uticaj i marketing – slučaj “pašteta” i malo statistika

Mame blogerke su na balkanskom delu Interneta potpuno skrajnute i nezanimljive onima koji se bave …

6 komentara

 1. z

  Ovaj, ja sam našla jednog koji nimalo ne odgovara opis: ON je podrška, rame za plakanje, mudar i cool savetodavac i tako to…

  Da imam muško dete, ja bih ga nekako poterala sam da živi jedno 10 godina, mislim – i da mi se ni ne javlja telefonom (ako ne ume da ispeče kajganu i slično, nek’ peče viršle), moj utisak je da to jako pozitivno deluje na izgradnju muških bića, pogotovo ako su jedno 10.000 km daleko od mame. Npr. na brodu :D.

  Šalu na stranu – to što rekoh da sam u životu imala grdnih problema s tim muško-žensko, to je uvek bilo zbog posla. Ne znam kako je u drugim strukama, ali u mojoj je direktan hendikep biti žensko…

  Da mi Bog oprosti, i čast izuzecima – tokom godina viđam sve više i više muškaraca koji su daleko „slabiji“ od većine žena koje znam; i te razlike se vremenom povećavaju….Dao Bog da nisam u pravu, Mahlat.

 2. Ja ovakvog, kako pišu da jesu nigde nisam srela al’ kad naučnici kažu valjda je tako 😉

  Meni su muškarci mnogo duhovnija, senzibilnija i pametnija bića nego što se trude da me ubede. Isto kao i žene. Zato se i bunim na ovakav način.

  Što se hrabrost tiče, pa oni su samo manje tolerantni na bol, ja se ne bih usudila da uradim većinu stvari za koje muškarci imaju “srce“.

  I da, i ja sam imala sreću 😀

 3. a mozete i da promenite muskarca, ali to je nezgodno jer onda em bi shvatile da ima tu ipak nekih stvari zbog koje su ti zli muskarci ipak dobri, em da priznate da vas ipak nisu ni na silu udali, nego ste same tog i takvog lika izabrale… 😉

 4. Ivanhoe, mozemo, muskarci su zamenljiva roba, isto kao i zene, ako zapne 😀

 5. Sviđa mi se članak. Baš sada nešto slično pišem… doduše iz muškog ugla… Ali ovo mi je cool! 🙂

Ostavite komentar