Home / Pamet u glavu i dupe uza zid / Šta će žena sama u kafani

Šta će žena sama u kafani

accavallareJe jedna od predrasuda, nemaš šta da tražiš sama u kafani sem ako nisi otišla da tražiš djavola lično a posle nemoj on da ti bude kriv.

I tih predrasuda ima koliko hoćete, uglavnom se odnose na ponašanje, ono što žene ne bi trebalo da rade jer, jelte nije lepo, rezervisano je isključivo za muškarce, ti isti postupci u muškom izvodjenju dobijaju na estetici ili – muško je, priliči mu i žensko je, ne ide… To što si živ čovek nema veze, žensko si.

Dakle, žene ne puše dok hodaju ulicom, nisam još ukapirala zašto, godinama su me presretali sa – ponašaš se kao Ciganka. Žene ne piju – ni ovo nisam ukapirala, valjda su neuračunljive pa će dati i kome nisu nameravale, možeš da naručiš vermut da deluješ damski i usput, pre svakog gutljaja da kukaš kako ćeš da se napiješ a posle da se praviš pijana i ako nisi tek da pokažeš da si dama. Žene ne psuju, nisi kočijaš, jebote, muškarci mogu iako ni oni nisu kočijaši, mogu da budu. Kako da izraziš emocije kad ne možeš da nokautiraš budalu sem psovkom, ni to nisam shvatila pa psujem kao kočijaš inače bih nosila bejzbolku. Psovanje je zdravo, bolje da psujem nego da plačem. Žene ne izlaze sa nepoznatim muškarcima, kako da ti postane poznat niko ne ume da ti kaže, valjda je najbolje da ti svi ostanu nepoznati.

I tako, tih pravila koliko hoćeš, uglavnom se osećaš kao društveno neprilagodjeno lice i neprekidno treba da strepiš gde ćeš da staneš, sa kim ćeš stati i koju pozu da zauzmeš, da l’ da zabaciš kosu i isturiš jednu nogu napred, prekrstiš noge i ne otkrštaš ih ni za živu glavu čak i ako ti utrnu, može neko svašta da pomisli. Šta god da uradiš može da postane društveni ‘aksident’ što bi rekli voditelji na televiziji.

Budi kreten kad si već žensko.

Žene se nikad ne ponašaju kako treba i imaju hiljadu mana, muškarci samo jednu, njih sudbina kleta mož’ da obogalji malim penisom što su rešili sa – jes’ mali al’ je tehničar – znači nemaju ni jednu. Sve im stoji i sve im liči.

I tako stigosmo do sisa. One su ili male ili velike, ili asimetrične, kakve god da su mogle bi da se dorade da muškarci slučajno ne dožive neki šok pa posle da se nikad ne oporave. I kakve god su morate da ih upakujete u brushalter. On će još malo napuniti sto godina, to jest, još malo pa će sto godina od kako je ona mučenica rekla – Neću, bre – i bacila korset koji joj je sise držao u društveno prihvatljivom položaju a usput joj nije dao da diše i ukrštao joj rebra. Od tad pa do danas ima da ga nosiš u svim prilikama čak i kad spavaš da ti se i u snu ponašaju kako treba. Čim primete da ti rastu sise tako ti uvale brushalter da bi rasle kako treba, one uglavnom porastu kako su naumile kako god da ih usmeravaš. Muškarci koji ne mogu da zamisle kako izgleda obući prvi brushalter a i kasnije se prilagodjavati varijacijama na temu, pretpostavljam isto kao kad bi im neko upakovao testise u stilizovane džakčiće, vezao trakama oko vrata i rekao – ajd’ sad na spavanje. Pa ti zaspi dok te sve bode, žulja i davi.

Elem, ko priča da se brushalteri nose jerbo utiču na rast – laže, posle ih samo nosiš da ne utiču na saobraćaj i da te ne bije loš glas da si slobodoumna što nije lepo, a kad kao predeš dva’es’ petu možeš ‘ladno da zaboraviš da ih imaš, mislim, kad pola milimetra krenu ka zemlji, teža, šta ćeš, ima da ih vezuješ oko vrata i praviš se luda. To mi, ‘obične’ žene, pevaljke se ne računaju, njima je to sredstvo za rad.

Jedan dobar period života ti prodje u dilemi da l’ da se ponosiš onim što ti je priroda dala il’ da se stidiš jer je to neko izmislio. Kad su počele da mi niču ja se stidela, jebi ga, nisam ih imala, isto kao da su počeli da mi niču rogovi, strano telo, tek trebaš da mu se prilagodiš. Kako su porasle tako mi stid pobego i postala sam toples kupačica.  To ti posle napravi silne probleme, na primer – odeš na more sa momkom a vratiš se bez njega jer te on mesec dana davi – obuci gornji deo, tripujuči da od stotina i stotina sisa na plaži svi muškarci gledaju samo u tvoje kao da je to neki problem. Ti probaš, vidiš ne slaže ti se sa mišljenjem i ostaneš bez momka.

I tu je kvaka, mislim, tako sam od onoga ‘šta će žena sama u kafani’ došla do sisa.

Ja treba da se sunčam u opremi za skijanje, da nosim brushalter i na 45 stepeni, da se davim i gušim jerbo sam žensko i jerbo nije lepo da mi svi vide sise.

Na tih istih 45 stepeni svi muškarci mogu da skinu majice, vrućina jebi ga, što je njima vrućina više nego meni kad nemaju sise ne znam, al’ leti gde god pogledaš muškarci su raspojasani, od njive do ulice. Čim izadje iz kancelarije i sedne u neku baštu skida kravatu, otkopčava dugmad na košulji i uživa. Ja da skinem brushalter i provučem ga kroz rukave kao  ona u filmu Flashdance, ne ide, svašta bi ljudi pomislili. Čim udju u kuću skidaju i tu otkopčanu košulju, dobro u kući mogu i ja al’ ne smem da pridjem prozoru ni da istresem stolnjak. Ako su prozori otvoreni iz kupatila moram da izadjem komplet obučena, neprijatelj vreba. Majke mi, da se pitaš – koji će mi kad neprekidno moram da ih krijem i mislim šta drugi misle.

Nego, pre dva dana grupa žena u Portlandu je marširala u toplesu, dobro nisu marširale išle su normalno, izgledalo bi krajnje glupo da marširaju golosise al’ tako se kaže, da bi ukazale na dvostruke standarde u vezi muške i ženske nagosti. Normalno, svet se okupio, fotografisali i snimali kao što snimaju svaku retku prirodnu pojavu, aktivne vulkane, nasukane kitove i novorodjene pande. Dogadjaj prošao bez incidenata, nisu ih gadjali jajima i nisu ih hapsili jerbo tamo nije precizan zakon, nikome nije palo na pamet da će neka da prošeta polunaga. Ona što ih organizovala pobesnela što su se muškarci skupljali da gledaju. Šta ćeš, sestro, sise još uvek spadaju u svetska čuda nego ne smeju da ih ture na listu, nije moralno, Kolos sa Rodosa jeste, a i David je umetničko delo, što ovo ako mu otpadne može da te ubije,  nema veze, ženske sise su ubojitije i negativno deluju na razvoj čovečanstva.

I sad ako mislite da ja zagovaram revoluciju koja će dovesti do toga da mi ulicom hodamo u toplesu, ma jok, će da bude neki drugi smak sveta ali dosta mi je dvostrukih standarda.

Ako ja moram da sedim u oklopu hoću da ni jedan muškarac preko puta mene ne skida kravatu. Ima da se davi kao ja inače ću da počnem da mislim isto kao oni kad mi provire sise –

Gle malog, fali mu ono…

Jebi ga, i meni je vrućina.

Foto gore: nuovesoluzioni.net

Pročitajte i

No smoking

Veliki problem u sprskim vezama i brakovima predstavlja neprihvatanje da je jedno od njih imalo …

15 komentara

 1. Razočarah se čitajući ovaj tekst (odličan! 🙂 ) koliko su me društveno prilagodili! Samo su mi psovke ostale! Majku im *ebem! :mrgreen:

 2. More, ni to ti nije ostalo kad psuješ sa zvezdicama.

  Opsuj, bre!

  K’o kočijaš :mrgreen:

 3. Jaaaaaa seeediiim sama u kafani!! I pušim na ulici! I pijem. I psujem pa jebem keve svima. A sise nemam. Al’ se saosećam sa vama koji ih imate (zbog tih vrućina). I zavidim. Oooo, kako vam zavidim.
  I tako…
  Sva sam se uzbidila oko ovog teksta!

 4. Mahlat, dvije primjedbe 😛

  Prva, pušiti cigaretu i hodati ulicom je nepristojno, sa ili bez penisa 😉

  Druga, pa bogtemazo ne misliš valjda da muškarci brane ženama da odaju bez brusa ulicom? :lol Ako ima neki tak`i, samo mi kaži, `ću da ga ubijem odma` 😉 😀

 5. I neka neko više ovoj maloj Ivani nabavi te sise :mrgreen:

 6. Milko, prvo, ko i po kom kriterijumu je bilo ko odlučio da li je pušenje cigarete ulicom nepriostojno? Šta ima bre bilo koga da bude briga šta ko radi.
  Drugo, prekini da me zoveš mala da ti ne bih napucala neki čokozuki u glavu!

 7. Milko, je li, bre, jel ti penis odlozis u fioku kad hodas ulicom i pusis, sta, bre, izvodis, ako nije lepo nemoj to da radis 😉

  Za ove Ivanine sise, meni ona lepa sa onim koje ima, kome nije neka joj kupi nove i vece :mrgreen:

  ostalo raspravite vas dvoje 😛

 8. Jebote, ja ne samo da nisam dama nego se upitah da li sam uopste zensko? A imam nekakve sise, majke mi.

 9. Mislim da ne kapiraš Mahlat da sam ja bogomdan autoritet koji je jedini mjerodavan da odredi i propiše šta je pristojno, a šta ne :mrgreen: 😛 Pušenje ulicom je nepristojno. Milko has spoken :mrgreen: nema žalbi na prvostepeno rješenje, koje je, samim tim, pravosnažno 8) 😆

  Drugi paragraf neću, ovaj, ne smijem da komentarišem 😆

 10. M

  Naravno da je pusenje na ulici nepristojno(u svakom slislu 😛 ), a individualna stvar je da li ce to neko postovati ili ne… Volim, Mahlat, kako pises, svidja mi se ovaj hejterski duh, samo, sto bre, Davida da kompromitujes, pa to je najvece renesansno umetnicko delo…

 11. Onda sam ja vrlo nepristojna 8)

  što se Davida tiče, nisam ja, majke mi 😛

 12. M

  Izvukla si se jer si pocrvenela, osetila sam to.

Ostavite komentar