Home / Pamet u glavu i dupe uza zid / Stepen iznenadjenja…

Stepen iznenadjenja…

… protkan penetracijom.

U položaju kašike.

S nogama obešenim nebu pod oblake dok se partner pridržava da ne razbije nos.

Ako vam ova Kamasutra uspe sutra il’ prekosutra  možete da doživite orgazam broj 7. Ili 8. Da bude 10 ne može, ko posle da čita ova uputstva.

Ubi me nesanica.

Sad, da sam pametna brojala bih ovce. Il’ bivše ljubavi. Il’ gole muškarce. Al’ nisam pa čitam kako da dovedem svoj problematičan delikventan seks u red normalnog seksa. I razmišljam da l’ da počnem sa atletikom pod stare dane il’ da se držim starinskog recepta – sve ti je to po osećaju. Nema, bre, da osećaš. Ima da radiš kao civilizovani ljudi, da pratiš svetske a nadasve europske principe.

I tako dodjoh do masturbacije koja je muškarcima neophodna & potrebna da ne bi dobili mladalačko ludilo. Valjda.

Sam razumela? Jesam! Kako?

Ako naletim na svog partnera i vidim da je stvar uzeo u svoje ruke da ne pizdim i histerišem nego da znam da muškarci to rade bar jednom dnevno. Da ga pohvalim. Što to više radi više me želi.

Je l’ jasno? Nije al’ pravim se.

Kad udje u kupatilo da ga ne zivkam i ne pitam gluposti kao – jesi kupio ’leba. Da ne dekoncentrišem čoveka udubljenog u pos’o. Jasno! K’o sunce!

A vi, ako ste pametni kao što niste, uzmite svoju stvar u svoje ruke i masturbirajte. Sad da vam prenosim uputstvo kako to da izvedete mi malo blesavo al’ zamislite kako vas neko uči da postanete kreten i to vam je to.

Al’ to nije najgore.

Najgore je što daju uputstvo i kako da ne osećate grižu savesti. Pošto to valjda treba da se oseća. Što, ne znam.

Ili, ako baš ne možete da izdržite ispred kupatila priupitajte slobodno – Je li, bre, je l’ ti to onanišeš! Ovo ako ste fini.

A kad se vi zatvorite u kupatilo, da ne biste imali tu grižu savesti ne razmišljajte kako masturbirate egzotično – istočnjačkom tehnikom sa stimulacijom čeone čakre, nego se utešite i to nazovite pilulom za spavanje.

Budite kreten do kraja. Pa kad mili partner pokuca na vrata i pita – Šta radiš, bre, sto godina – ono  u trenutku kad vas želi posle tog čuvenog onanisanja koje budi želju i strast, vi odgovorite – Ispijam tabletu za spavanje. Natenane. Da se ne zagrcnem.

Ja i nemam baš neke snove, uglavnom ih ostvarujem.

Al’ što bih volela da se dohvatim kretena koji prosvetljava žene a istovremeno ih uči da ostanu niža vrsta, nemate pojma.

Da ga samo priupitam kako je zamislio da žene masturbiraju i imaju grižu savesti. Crko dabogda!

Pročitajte i

No smoking

Veliki problem u sprskim vezama i brakovima predstavlja neprihvatanje da je jedno od njih imalo …

8 komentara

 1. S

  Nem’ ja bre kondiciju i razgibanost za te poze, ako probam mozda, nedajboze, ostanem tako ukocena. :mrgreen:

 2. Ma to cu da se snadjem, vezbacu :mrgreen: mene ubi ova tableta za spavanje, to da moram da imam grizu savesti i da se zenska masturbacija ne zove masturbacija nego TABLETA ZA SPAVANJE!!!!

 3. S

  Pa cekaj bre, nisam mogla nerasanjena i na to da mislim. :mrgreen:

 4. Aj’ sad polako i s razumevanjem :mrgreen:

 5. Men’ vise odgovara ona akrobatska pilula za spavanje /u dvoje/. Nekako sam naucila nju da upraznjavam. Tupa sam, pa to ti je.
  A kada se docepas doticnog savetodavca, zovi odmah, nemoj si cicija.

 6. Necu vala da budem cicija, samo da provalim ko održava tu teoriju o stidu i grižoj savesti, slatko krvi da mu se napijem. Virtuelno 😆

 7. Cek, ako je njihova prva ljubav Desanka, jel` nasa Desimir ili…? 🙄

 8. :mrgreen:

  idi bestraga, nisam razmisljala, sludese me sa ovim da TO treba da nazivam tabletom za spavanje, valjda Bensendin, otkud znam 😉

Ostavite komentar