Home / Pamet u glavu i dupe uza zid / Vrhunac emancipacije – probodi ga! A onda kupi vibrator!

Vrhunac emancipacije – probodi ga! A onda kupi vibrator!

Ne znam da l’ ova ženska emancipacija ima nameru da se završi, da nam kažu – e, sad ste emancipovane i da nas ostave na miru pa da svoj mozak i polni organ počnemo da koristimo kako znamo i umemo. A izgleda da neće sve dok nas ne ubede da su muškarci totalno blesavi i maloumni. Ne mogu više da se branim od emancipacije, umorih se. Osećam se k’o u areni dok masa sa tribina viče – probodi ga, probodi ga!

Emancipacija je uspela svojim višedecenijskim trudom da nam razveže maramu, raspaše kecelju, umesto varjače uvali pušku, makne nas od šporeta i da nas nauči da dobro treba da razmislimo hoćemo li karijeru ili decu. Oba ne može, nije moderno. A mi, ovce, i dalje radjamo. Na uštrb karijere koja bi nas uglavila u emancipovane žene. I kad su nam nekako našli mesto u društvu ispade da to nije dovoljno, nema odmora dok ne pobedimo muškarce. Na svim bojnim poljima zaključno sa krevetom.

Zaspala popodne i kad sam se probudila setim se da sam sanjala neke karakondžule, horor živi, kako inače sanjam. Znači, nisam emancipovana jer emancipacijsko uputstvo lepo kaže da treba pre spavanja da maštam kako vodim ljubav sa potpunim strancem koji nema lice što će dovesti do toga da ga prizovem u san pa da nastavimo sa ljubavnom igrom. I ponovo pobesnim. Ako treba da sanjam da sa nekim vodim ljubav ’oću da taj ima i lice i ime, jok, emancipovano je da sanjam da nema lice da ne bi posle imala grižu savesti što varam muža u snovima sa konkretnim čovekom. Ovako ne važi. Što da me boli glava kad ne mora.

Ajd’ reko’ da pročitam nešto pametnije i naletim na još jednu temu – Princeze na zrnu graška, to jest, šta žene nikad ne opraštaju muškarcima u krevetu. I nisam mogla da odolim, kako da ne saznam šta treba da mu ne oprostim, da se još malo emancipujem a ne da se ponašam ovako kako se ponašam – dragi i ti si živ čovek, opusti se i uživaj. Što u krevetu, što u životu.

Elem, ako ne zagorčam život mom muškarcu biće da nisam emancipovana. Da sam duduk zaostali. Dakle, kad naučim šta ne treba da mu oprostim pa ga lepo upozorim da ne pravi sranja a on bude pametan pa me posluša – popraviću ga i napraviću od njega ljubavnika kakav se samo poželeti može.

Najveći greh koji muškarac može da učini posle vodjenja ljubavi je da mu se spava. E to nemože, ima da ostane budan i da mi bilduje ego, da me laže kako bolje dupe nije video u životu a ako baš zapne da spava, mu uperim sijalicu u oči i pitam ga je l’ ga muči nešto, jer ako mu se spava mora da ima neke teške misli pa ja da ga dodatno davim sve dok ne prizna, ’’uz mnogo takta i malo lukavstva’’.

Ako je lep i svestan svoje lepote da ga obavestim da je to neoprostivo jer lepši od mene neće biti ni u ludilu. Da ’’biram reči i da ga navedem na ono što ja želim’’. Ovde primetim da sam glupa jer ne kapiram na šta treba da ga navedem u vezi njegove lepote al’ tu lepotu ne treba da mu oprostim nikako.

Ako se ponaša k’o hobotnica i dekoncentriše me birajuči neke svoje poze da ga tresnem po ruci, skočim i kažem – valjda, bre, i ja volim neku pozu. Il’ tako il’ nikako! Da odaberem pozu u kojoj ’’ja vladam situacijom’’, da se zna ko je gazda. Ako ne ume da me miluje da stanem ispred ogledala i kažem mu – gledaj, ovnu, kako se to radi. Što da pričam njemu a da stojim isrped ogledala takodje nisam ukapirala, znači definitivno neemancipovana i glupa. Da mu objasnim taktički i k’o retardiranom kakvu ja strast želim! Ne ume li da proizvodi tu strast odma’ da mu dam ’’crveni karton’’ i da ga isključim iz igre.

Ako kiksne u krevetu što ’oće, kad tad, da ga slažem da je ljubavnik o kakvom sam uvek sanjala. ’’Jeste laž al’ je korisna’’. Ako mi tako kiksnut poveruje ja da ne mislim da je kreten nego da znam da problem ne leži u njegovoj glavi nego u mestu i odma’ da ga iz kreveta odvedem u kuhinju ili kupatilo. Tamo će da proradi!

Ako se nije pokvario pa ćuteći vodi ljubav odma’ da dignem nos, šta ćuti kog djavola. Ako priča da dobro osluškujem šta priča pa ako mi ne obrazlaže žensko pitanje u Hamletovim delima da ga pitam da l’ je lepo da lupeta gluposti tokom vodjenja ljubavi i izgovara ’’lascivne reči’’, da l’ to znači da me ne poštuje.

Ako budem strpljiva napraviću ga da bude kakav meni odgovara. Pročitah i ispumpah se k’o balon.

’Oću, bre, da budem žensko a ne trener i modelar!

I onda pročitah da je vrhunac emancipacije 21. veka što mogu da stojim na ulici i glasno da razgovaram sa prijateljicom o vibratorima. Valjda da ja ogovaram svoj a ona njen, slatko da se istračarimo sve dok ne zaključimo koji model bolje radi.

I evo, još mi je muka od emancipacije.

Pročitajte i

No smoking

Veliki problem u sprskim vezama i brakovima predstavlja neprihvatanje da je jedno od njih imalo …

29 komentara

 1. Meni svaki zasp`o 😯
  Nisam MANCIPICIVANA i idem da kupim vibrator pa da postanem :mrgreen:

 2. Da bi žena bila žena muškarac mora biti muškarac, a ne pi*da.
  A da budem trenerica, učiteljica, psihijatrica… ma ne dolazi u obzir.
  Sve se slažem osim za ono što u novinama pišu o razgovoru za vrijeme sexa. Ja volim da pričamo, a lukavo navedem na razgovor.
  Sam mancipovana?

 3. Ma to bre pisala neka nevina novinarska praktikantkinja, dao joj garant urednik da bi nešto radila. Kad pišeš iz glave, ispadnu jeftiniji tekstovi – čim izađeš iz redakcije eto troška.Znam tolko, jebem ti i novinarstvo.
  Plus sigiurno mala googlala, strane sajtove videla, malo čistokrvne pornografije i eto..
  Gde može da bude tačan tekst u kojem piše da samo muški skotovi spavaju posle seksa?
  Ja sam onda najveći bezosećajni skot, ja jedva da mogu i da zaspim ako izostane taj pos’o.
  🙄 🙄

 4. Zelena, aj’ i ja ću pa da ih ogovaramo :mrgreen:

  Dolly, valjda jesi ako ne pričaš o rodu kukuruza 😆

  NP, to nije pisala neka nego prepisala. A i ja sam skot :mrgreen:

 5. Kakav bona kukuruz te snađe, ovde samo šišarki ima.
  Ja sam mancipovana, ja pričam egzotično 😀

 6. Jel 😆 nauci me bona, kako da pričam egzotično a da ga poštujem pošto kažu kad on priča egzotično ne poštuje me, ka’ te molim :mrgreen:

 7. Kako da te naučim, mislim… inspiracija je čudo, jedino da viriš kroz ključaonicu ili da staviš čašu uza zid pa slušaš il ne moraš dovoljno je glasno… izaberi, al recept prepiši obavezno. Ovaj bosanski 😉

 8. More, marš, ja da gledam kroz ključaonicu i da slušam kroz čašu, dok si ti egzotična, gde je, bre, tu emancipacija, treba da me pozoveš unutra :mrgreen:

 9. Kako da te zovem unutra, nemoj bona bit štreberka i ići lekcije unaprijed, čekaj redom bona…

  smijem se, probudiću ukućane:)

 10. Ama, mene samo interesuje taj verbalni deo, da čujem šta je lascivno i uvredljivo a šta pristojno da znam kako da se ponašam :mrgreen:

 11. S

  Nisi ti dobro citala, ja procitala da muz/decko treba da ti kupi vibrator, ne moz’ ti sama da biras bre!
  Nikad od tebe savremena zena. :mrgreen:

 12. Najveći greh koji muškarac može da učini posle vodjenja ljubavi je da mu se spava. E to nemože, ima da ostane budan i da mi bilduje ego, da me laže kako bolje dupe nije video u životu a ako baš zapne da spava, mu uperim sijalicu u oči i pitam ga je l’ ga muči nešto, jer ako mu se spava mora da ima neke teške misli pa ja da ga dodatno davim sve dok ne prizna, ’’uz mnogo takta i malo lukavstva’’.

  E vidiš meni ovo nikad nije bilo jasno. Ima li nečeg logičnijeg od toga da posle kvalitetnih fizičkih aktivnosti i kvalitetnog preznojavanja, kada smo zadovoljili i duhovne i telesne potrebe, legnemo i zaspemo?

 13. Sanja, a tek taj sto bi ogovarala sa sve mužem/dečkom :mrgreen: je l’ emancipovani muškarci znaju, bre, za ovo 😯 nas kako uče njih sa vibratorom ne možeš da uporediš nikako, vibrator vodi :mrgreen:

  Zatarra, nemoj mene da pitaš, ja sam neemancipovana

  ‘de si ti u životu video logiku, što bi je ovde bilo?

 14. P

  Vidim da vam nije lako…cccc…krvav je pun borbe za zensku slobodu, stoga, ja ne zelim da stajem na zulj i opravdavam sve sto zene rade nama muskarcima jerbo smo krivi i stojim na tom istom putu, al neko ranije reko ne moze ni bez nas, al sad ta emancipacija podrazumeva i vibratore tako da se nauka mozda iz korena menja pa je zato nerazumljiva, dok se ne ustali gradivo ili tako nesto,a? 😀

 15. Gde mi je, bre, lako, dok ne dokažem da više volim vibrator ima da se vodim k’o neemancipovana zadrta Srpkinja. Nazadna.

  Kako mogu da pročitam, prednost muškaraca nad vibratorom je:

  ćuti
  ne zanoveta
  ne spava
  radi kako ti hoćeš
  ne moraš da mu se pravdaš
  ne moraš da mu bilduješ ego
  možeš da ga ogovaraš

  Što se mene tiče ja bi ukinula i vibratore i ovu emancipaciju 21. veka. Ja sam zaostala i ‘oću takva i da ostanem 😉

 16. Kako bre, kada si rekla da cemo da kupimo i da ih ogovaramo zajedno, red je da udjes u 21 vek, kao i ja.
  Nego, ima li zeleni vibrator? 🙄

 17. Ma kupicu za ogovaranje a muskarce cu da koristim k’o do sad :mrgreen:

  za zeleni ne znam, znam da ima krv crveni sa ukusom visnje 😯

 18. M

  Nije tu u pitanju ceznja-teznja, usmerena ka emancipaciji… nego ka vibraciji! :mrgreen:

 19. MM, jebes vibracije bez komunikacije 😉

 20. M

  A opet, jebes emancipaciju bez vibracije! 😯

 21. M

  I nemoj da me zbunjujes sad sa tom komunikacijom!
  Ne mogu da se koncentrisem na vise od 2 *cije po postu! :mrgreen:

 22. M

  Dole emancipaCIJA i vibraCIJA.
  Zivele komunikaCIJA i za’ebanCIJA ❗
  😆

 23. Iju, da li sam ja emancipovana ako posle seksa prva zaspim?

 24. M

  Za emancipovane nema spavanja, dok se ne istrose baterije! On mora prvi da klone!! :mrgreen:

 25. Ama, sad moram da po’vatam koja m CIJA odgovara, mis’im d’izaberem kombinaciju 8)

  Elektra, jesi, ja kad ti kažem 😀

 26. Strašno je ako muškarac zaspi za vreme seksa, ili, ne daj bože, da zaspi žena, a to hrkanje posle, kao što rekoše u nekom od komentara, posle teških fizičkih napora treba predahnuti 😉

 27. Ma kako za vreme seksa 😯 😯 😯

  to vec ne bi oprostila 🙄

 28. Š

  JA bre ‘oću posle seksa da spavam. A vibrator…mož’ da dovede i njega da pravimo trojku! :mrgreen:
  Al’ neću da se emancipicujem. 😛

 29. s

  E draga moja, nema od mene onda nista.Emancipacije ni za leka !!!Varjecu drzim i sada dok ovo pisem(pravim ajvar), dragi mi zaspao odavno(od sexa nista), vibrator nemam,posle seksa spavamo oboje kao klade,…ne znam sta jos da ti kazem, uglavnom ja sam ti jedna „obicna zena“(tesko meni!!!!)

Ostavite komentar