Home / Googlovanje / Zašto ženama nije do seksa?

Zašto ženama nije do seksa?

Iskreno da vam kažem, pojma nemam. Al’ stalno čitam, ako da bog da najzad ukapiram zašto ženama i meni medju njima nije do seksa.

Prvo i osnovno, apsolvirali smo da mi žene ne smemo da kažemo ni kad nam jeste do seksa nego moramo da se femkamo, optrčavamo još jedan krug kao ona kokoška u vicu a sve u cilju da nam dečko, a boga mi i muž, ne pomisli da smo kurve.

U sugestivnom tekstu koji sam pročitala a u kome mi se sve vreme obraćaju sa ’’Vi gospodjo’’ obavestiše me da mi nije do seksa jerbo trenutno imam toliko problema na poslu zbog ubitačnog tempa a i zbog šefa koji me spopada s ciljem oboriti me na fotokopir mašinu. Tako baldisala od bežanja i izbegavanja da bilo šta fotokopiram, šta znaš, kad stignem u svoj topli dom počnem da mrzim muža i to otvoreno, zato što ne smem da mrzim šefa, on me ’lebom rani.  To sve zbog nekog hormona koji počnem da lučim čim ugledam šefa.

Savet: umesto da mi kažu, ženo, kaži šefu ono što mu treba reći i beži kući u zagrljaj svog muškarca, obori ga na ledja i razvali ga, isto ono što savetuju muškarcima kad su napeti, obavestiše me da treba da zaobidjem muža kad mi već nije do seksa i da se gibam! To gibanje će  pomoći da mi u polnim organima, u onih nekoliko koliko ih imam, posle ću da prebrojim, prostruji krv, krv će da probudi seksualnu želju a seksualna želja će ponovo emotivno da me poveže sa partnerom koga mrzim umesto šefa.

Drugi razlog zbog koga mi nije do seksa je što imam sitnu decu a zna se da deca i seks ne mogu da budu u istom životu, nije lepo da imam seks kad sam majka. A i muž mi je kreten koji neće da pomogne pa dok ja njih nahranim, okupam, pročitam bajku, normalno je da  mi nije do seksa. Znači, ko voli seks nemoj da radja decu. Ne ide!

Ako nije sve ovo, biće da mi je seks dosadio. A dosadio mi je zbog toga što sam upoznala tijelo svog dragog od glave do pete i unazad. Umesto da kažu, opet isto kao muškarcima – ajd’ lepo u avanturu, to možda osveži i brak i seks, posavetovaše me da ljubim milog mi muža tamo gde ga do sad nisam ljubila, da upoznam neistražene delove njegovog tela. Znači u dupe. Još ga samo tamo nisam ljubila.

I ako se ni ovde ne pronadjem a baš sam zapela da saznam zašto mi nije do seksa, ili mi je nizak nivo testosterona, ili sam se predozirala Prozacom, da odem kod lekara i razbijem mu nos što mi je prepisivao Prozac a onda da krenem sa postepenim ’skidanjem’ dok se ne očistim, možda mi se vrati seksualna želja.

Na kraju samo utvrdiš gradivo – u Srbiji više ne postoje ni novinari ni ankete nego samo prepisivači, faljen inetrnet. Dabogda im crkla matična ploča čim krenu u surfovanje.

Što se seksa tiče… ovo vam je, ko god da je pisao, još jedna od pritajenih kampanja da ženi nije mesto nigde sem u kući gde će sa viklerima na glavi i varjačom u ruci da čeka svog mužjaka da dodje s posla da bi ždrao i povalio je. Ako bude mogao da mu se digne kad je  ugleda.

Kad god pišu zašto ženama nije do seksa kao da muškarcima uvek jeste, napomenu da je to zbog toga što rade i imaju decu, što znači – ili seks ili karijera pa vi birajte.

Ceo dan sam rmbačila kao konj. Doduše nisam gradila karijeru al’ mrtva sam umorna.  I odoh sad da navalim na ljubimca. Iz inata.

Niko, bre, da napiše – žene vole seks. Mislim, ko to da obrazloži? Kako sme da se desi.

A i naslov bi bio glup.

Zašto žene vole seks?

Bog bi se strmeknuo sa neba.

Pročitajte i

Mame, blogovi, uticaj i marketing – slučaj “pašteta” i malo statistika

Mame blogerke su na balkanskom delu Interneta potpuno skrajnute i nezanimljive onima koji se bave …

14 komentara

 1. M

  Zene ne vole pricu o seksu. Suti i radi. Ko puno o tome prica,nema kad da radi. necu se nibosvrnuti na sovinizam koji je bio, jeste i bice srz te price. Necu vise da pricam 😉 :mrgreen:

 2. Ž
  Žena koja ne voli seks

  Ima žena koje ne vole seks, ali to je obično vezano za hormonalni disbalans, nepojavljivanje pravog čoveka za tako nešto i sl. Ali ne vidim zašto neka iskusna gospođa ne bi bolela seks. Svašta.

 3. Ž
  Žena koja ne voli seks

  *volela

 4. E crna ti…nije tvoja muka jedna. Gde bre nađeš te tekstove za nerviranje. Pozeleneh od smeha, ali stvarno. :mrgreen:

 5. s

  volite karu vise nego leba da jedete 🙂

 6. Čekaj bre, možda sam ja glupa, ali ja tebe nista ne razumem.
  Šef, muž, varjača…ccccccccccc, majko mila i sva nebesa!
  Nego, nemoj da se smeješ, ja mislim ovako: šefa povališ na fotokopir aparat koliko odmah čim primetiš da ćete se mimoići. Bolje ti njega, nemaš posle zašto da ga mrziš, a on će tebe da obožava.
  Kada dodješ kući, ljubimca opet povališ pre ručka, posle ručka, pre užine…tako redom dok ne podjete na posao ujutru. I on će da te obožava. Ako ne crkne.
  Ćutiš. Nemaš potrebe da pričaš.
  Kada ti sve dosadi, i kada, kao sve normalne žene, izljubiš muža u sve delove tela, uključujući i dupe, ccccccccc, do sada nisi, užas, pravac avantura.
  Deca nek se snadju.
  Jel’ sam dobro razumela, il’ da citam ponovo?

 7. Masheenka, pa žene i ne pričaju, ovo pričaju neki koji znaju kako se osećaju žene.

  Ženo što ne voliš seks, na vidim ni ja 😆

  Čarobna, ja tamo gde i oni nadju da ga prepišu :mrgreen:

  Swarovski, nije tačno. Ja volim i ‘leba. uz leba. Ništa ne volim više ili manje. Sve mi treba za život.

  Elektra, dobro si razumela, još samo ja da zapamtim ovaj tvoj redosled, da ne pomešam koga treba da ljubim u dupe a koga da povalim na fotokopir :mrgreen:

 8. Bbahahahahhaa luda zeno!

  Jes’ slazem se sve u bocu s tobom :*

  A ovo za decu sam vec cula. Jedan prijatelj mi prica (ima dvoje dece) da cim se on i zena sa’vataju, deca su ili gladna, ili zedna, ili im se piski… ili ih boli nesto.. On je siroma’ ubedjen da oni imaju neke senzore 😀

  Bolje mi je da ne zapcivam!

  A tebe ljubim , naravski, onako momacki :* E, da – i saljem ti sunce 😉

 9. nisi muža ljubila u dupe do sad? :mrgreen:

 10. Nastasja, kaži ti njemu da se prvo na’rane i namire deca pa se onda predje u akciju :mrgreen:

  Fala na suncu al’ nemoj mi šalješ do proleća, ja volim zimu i sneg 🙂

  Ivana, dupe, jadno, nikako da dodje na red, taman rešim i zaigram se :mrgreen:

 11. š

  Stvarno bre, kako dupe da preskočiš, ja to prvo uočim…mislim, posle očiju. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

 12. š

  Čekčekček….kome bre nije do seksa?!?!? Tog što pis’o vezati konjima za repove. Možda njegovoj ženi nije do seksa (sa njim), men’ boga mi jeste i nikad me nije pušĆalo. :mrgreen: 😆 :mrgreen:

 13. Pa da ženama nije do seksa nas ne bi bilo 7 milijardi! Doduše to nije isto ali je veoma blizu 😉 I sa kime onda to mi, kojima je kao do seksa, spavamo?… Sa NLO-ima ?… Neće ići. Nego sa vama… ženama 😉

Ostavite komentar