Home / Mahlat na sto načina / Mrs Doubtfire i Mr Bean

Mrs Doubtfire i Mr Bean

U vezi perthodnog posta  – ah, što volim decembar, oba Božića i sve Nove godine zaključno sa kineskom, slavim oba Božića, Novu godinu dočekujem samo jednu, onu po kojoj živim, malo danas brljah u potrazi za novim idejama i naleteh na ovo mesto posvećeno Božiću pa uleteh kao malo dete.

Možete da naučite kako se čestita Božić na svim jezicima sveta, piše da su svi, ja verujem pošto nemam pojma koliko živih jezika postoji, a verujem da će vaša deca biti oduševljena ako im prepričate neku od ovih priča o Božiću, Isusovim jaslama, Deda Mrazu ili o tome zbog čega kitimo jelku kao i da saznate  da je, zvanično po pisanim tragovima, prva jelka okićena 1512. godine u  Alzasu u Francuskoj.  I sve vreme možete da slušate lepe božićne pesme. Ovo jeste sve na italijanskom ali proverih na Google prevodiocu, prevod je prilično dobar, možete da pohvatate konce.

Možete malo i da se igrate, sa desne strane imate Test dell’amore ili ljubavni test, ja ukucah moje i ljubimčevo ime i dobih da sam u ljubavi Mrs  Doubtfire a ljubimac Mr Bean. Umal’ nisam pala a stolice, nije mi ljubimac kao Mr Bean, kunem se. Da l’ on mene doživljava kao Mrs  Doubtfire, nemam pojma, ne smem da pitam, ponovo ćemo da se razvodimo. Pa mi djavo nije dao mira nego računah i koliko se volimo, jelte, ispade 52,5%. Posle ću da ga preslišavam što ovo nije bar 99%.

Evo vam i ove stranice, klikćite na šta god možete, stići ćete ovde ili ovde. Ili ovde.

Toliko. Igrajte se. Ovo je idealno vreme.

I ne zaboravite da pišete Deda Mrazu. Neće vam doneti ništa ali nije loše nadati se i radovati se 😀

Ovi gore garant’ ovo igraju 😆

Pročitajte i

Priča o 55 godina

Tvoje godine tebi ne znače ništa.Znače samo drugim ljudima koji te po tome procenjuju i ocenjuju.Šta nije za tebe.Šta je sramota da radiš.Šta je sramota da kažeš.Gde je sramota da se pojaviš.Uopšte, ovi što misle da je njihova mladost samo njihova privilegija, tvoje godine procenjuju kao neku sramotu, kao da ti nikada  nisi bila mlada, kao da oni neće ostariti.

4 komentara

  1. Ja klikĆala i mene moj voli samo 45.5% po svoj prilici izgleda da ću i ja da se razvodim. 😉 :mrgreen:

  2. Zaboravio sam da napomenem da su ti prilozeni sajtovi sam vrh web dizajna! 😆

  3. Ne sitnicari, kicerajski su kao i sva slavlja, vazno da je veselo 😆

Ostavite komentar