Home / Pamet u glavu i dupe uza zid / Bića sa dve sise i pilećim mozgom

Bića sa dve sise i pilećim mozgom

Na zahtev publike, objavljen ponovo, ne vidi se, crko dabogda 🙂

 

Najnovije naučno istraživanje bavilo se time kakve muškarce vole žene. Od Eve žene su volele dlakave muškarce, korpulentne gradje, ono da može volu rep da iščupa a konja obori s dve lepe reči i, citiram – sa   snažnom vilicom, niskim čelom i tankim usnama. Takav muškarac je bio oličenje zdravlja a žene trčale za njima da bi im i porod bio takav. Sad, meni ovo nije jasno uopšte pošto je Adam svuda prikazan kao neuhranjen i ćosav žgoljavko, stidljiv, ni mrava ne bi zgazio, svako rebro da mu prebrojiš, kako to da mi još od Adama volimo takve – nit’ muškarac nit’ medved, ne znam, kaže nauka.

Kako god, to vreme prošlo, žene danas vole feminizirane muškarce. Što? Zato, brajko, što su se žene borile, borile i izborile, videle da umeju i same, i što im više ne treba ovan predvodnik, one bi sad nešto nežnije i suptilnije a to ne može da se nadje u normalnom muškarcu nego u onom što naginje lomljenju u struku dok hoda, nehajno zabacuje kosu, trepće trepuškama i govori – sestro, slatka pogle’ što sam kupio roze košulju sa dunkl prugama, super mi ide uz oči, a kako si ti? Kod kog kozmetičara ideš? Preporučila mi moja frizerka… sve tako. Nije ni čudo što kažu da svaka žena mora da ima vibrator, on bar ćuti i nema nameru da mutira.

Dakle, nekad su žene mislile – vidi ovog, i sin će sutra da mi bude ‘vako dlakav i jebeno nastrojen i trčale za muževnima, danas misle – joj, vidi kako su mu lepi noktići i kako su mu savršeno počupane obrve, sutra će i ćerka da mi bude takva. Svako istraživanje dodje do rezultata da su žene – ne ovakve ili onakve nego da su ostale blesave, baš onako kako je planirano.

Muškarci isti. U stvari, nisu isti, zanose ka ženama, samo im je mišljenje ostalo isto i njih ne ispituju uopšte. Šta ima da ih pitaju kakve žene vole. Svaki bi rek’o – Žene? Koje žene? Aaaa, to ono što ima dve sise, eeee, brale, da sise rastu na banderama ne bi  ni pogledao žene , to, bre, sve ima pileći mozak.

Do neke statistike koja će utvrditi da žene u stvari uopšte ne vole muškarce, oni dodju kao neka kolateralna šteta, čisto zato što imaju penis, a da u stvari vole žene. I dok se ne stopimo pa onda novo istraživanje – Žene, kakve žene volite…

Pa ‘nako, malo muževne

Pročitajte i

No smoking

Veliki problem u sprskim vezama i brakovima predstavlja neprihvatanje da je jedno od njih imalo …

2 komentara

 1. „Zene su se borile i izborile…“
  Nemam nista protiv da zena ima POTPUNO isti, ako ne i bolji polozaj u odnosu na muskarce(zasluzuju samo zbog toga sto radjaju), ali sam PROTIV da zene pokusavaju da budu muskarci.
  Zene su zene, muskarci su muskarci…
  Neke razlike moraju da postoje!
  Ovaj gay lobi koji gura dunkl roze uske majice medju musku populaciju je isti onaj koji od zene zahteva da bude manekenka od 40 kila bez sisa i bez dupeta.
  Od muskaraca se prave zene, od zena se prave muskarci. I sta smo onda? Hocemo li kao u SF knigama postati herafroditi?

 2. M

  Ja sam za to da zene i muski obuju patike pa lepo na 100 metara da se vidi ko je tu glavni

Ostavite komentar