Home / Pamet u glavu i dupe uza zid / Do they Know It’s Cristmas! (Part II)

Do they Know It’s Cristmas! (Part II)

Posle onog da mene samo komplet šerpi može da obori s nogu pa da kuvam srećna što ni jedna žena nije dobila tako originalan poklon al’ da u nekoj od njih bude sakriven i vibrator hit pevač, čisto da vidim kako moj voljeni misli i na moju seksualnu stranu i šta će da me opslužuje kad on ima preča posla, dodjoh do spiska šta ja da kupim voljenom da bi me voleo još više.

Za spisak bi mi trebalo par hiljada eura, mislim, pošto su šerpe markirane red je i da svaki poklon za voljenog bude markiran da bi se voljeni osećao statusno i pedigrirano.

Ako se odlučim za sat on mora da izgleda kao sat za podvodni ribolov pa kad neka ugleda taj sat na ruci mog ljubimca da pomisli – Ahhhh, koliku li kuću ima ovaj kad ima ovoliki sat!

Parfem mora da bude iz limitirane kolekcije, sve žene će se osvrću za njim kao da sam ja ludak koji jedva čeka da se neka osvrne za voljenim, to tek da ga volim još više kad vidim kako se i druge pale na njega. To doduše jeste fenomen, najviše voliš nekoga kad postoji opasnost da ga neko otme al’ što bih ja provocirala situaciju, jelte.

Ako se odlučim za gaće one moraju da koštaju kao svinjski but, sve jeftinije neće pokazati mom voljenom koliko mi je stalo do njega a naročito njegovog dupeta obučenog u tolike pare. Posle kad ih perem da im pevam serenadu da ne popusti neki končić ili da ne puštaju boju što može da dovede do toga da pošašavim.

Ako se pak odlučim za neko ekskluzivno piće, najbolje bi bilo, bila bih idealna žena, kad bih pronašla flašu tog pića, opet limitirana proizvodnja iz godine rodjenja mog voljenog bića. Uz nju obavezno da provalim šta je bilo hit te godine i koja ploča u Americi je bila na vrhu najprodavanijih. Da pevam i da se pravim da uživam da voljeni ima komplet užitak. Pampur mogu posle da sačuvam i ugraviram datum kad sam bila najblesavija u životu.

Ako voljeni voli da se bavi sportom da mu kupim sportsku torbu, jednu od onih – kad udje u teretanu sve žene će zaboraviti što su došle. Ako se ne bavi sportom a ja bih baš volela da mi voljeno biće bude sportski tip da mu kupim opremu za golf. Za karirane dokolenice ne piše ništa.

I tako… od poklona do poklona, ukapirah ja da nije fora u poklonima nego u tome da ja voljeno biće opremim k’o miraz da mu spremam, da bi se što više žena okrenulo za njim. U tom okretanju neka će i da potrči, garantovano. Da l’ će voljeno biće da beži ne znam al’ i ako bude bežao jednom će da se umori.

Pa meni pade na pamet, ako moje voljeno biće meni treba da kupi vibrator koji peva sa kojim ja mogu horski da zapevam i ne maltretiram voljeno biće, zašto meni niko ne predlaže da voljenom kupim veštačku vaginu. Šta fali? Ima i to da se kupi. Vid’la ja. Im ih svih boja i svih vrsta, od nevinih do iskusnih, što friziranih što nefriziranih.

Ne znam da li postoji model koji peva – Niko kao ti – al’ ću se raspitam.

Pročitajte i

No smoking

Veliki problem u sprskim vezama i brakovima predstavlja neprihvatanje da je jedno od njih imalo …

6 komentara

  1. `Si pila nesto od jutros? 😀

  2. Nisam, tek cu :rolleyes:

  3. s

    Sta je bilo?Da te nije ko diro’? Da mu ja nanu naninu bona…Samo ti kazi! 😉

  4. S

    Pa slusaj, za vibrator mi jasno kako se koristi, al’ ne uspevam da shvatim ta vestacka vagina, ‘de se kaci, kako, jel to onako samo trouglic od gume, il’… mislim, razumes sta te pitam? :rolleyes: 😀

  5. Pa bas tako, kaci se, kad bi videla sliku na kutiji u koju je upakovana, odmah bi ti bilo jasno 😀

Ostavite komentar